Prison Break Játék

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Qwerty4
Közben a gépemnél memóriaproblémák voltak, pár napig hanyagolnom kellett a játszást.Mára ez a probléma megoldódott, szerencsére...

Amúgy úgy elszerncsétlekedtem az elsõ két fejezettel, hogy 4 órába került csak ezt a kettõt kijátszani.Mondjuk sok részt duplán játszottam végig...

Hamarosan folytatom a 3.-kal. 😊

Qwerty4

wesker24
Helyes ha elvállalsz egy missiont akkor azt addig kell csinálni amig teljesen kész nem lesz amig minden apró részlet a helyére nem kerül !

Miután megvolt jön a szokásos átvezetõ képsorok és az ember fel lélegezhet hogy ezt is sikerült megcsinálni !

Ha tudod mikor fog menteni annyira már nem lesz zavaró a dolog !

Persze a játék vége felé már lesznek eléégé idegbajos combok amikor az egeret csak milliméterre lehet csak megmozditani pl amikor caavarozol ki valamit ! xD

meg ha az ember belemerül a játékba mert késöb bmaj d beindul a játék akkor észres veszi azt hogy mennyir elerepült az idõ !

Qwerty4
Aha, akkor az átvezetõ videók biztos mentési pontok is...

De azért úgy jelezhetné, mint például a Batmanben, a képernyõ jobb sarkán megjelenik egy kis mozgó kör mentés esetén.

Holnap újból nekiesek ennek a konyhás résznek, másodszorra mindig sokkal hamarabb megy.
Már tudom hol ment, hol nem, ezután ennek tudatában nem lépek ki küldetés közben.

Qwerty4

wesker24
Volt már olyan is hogy már alig vártam hogy jöjjön már az pár seces átvezetõ rész ! Mert már elég sok mindent megcsináltam és azon imádkoztam hogy nehogy pont a miison végét bukjam el ! xD
wesker24
Elvileg jelzi a játék mikor ment !

Akkro ment a játék mindig amikor bejön az átvezetõ video amia filmben is volt ha az megvolt akkor már mentett a játék és onnan folytassa tovább !

De ezek az átvezetõ részek csak akkor jönnek ha megcsináltál egy nagyobb feladatot ami elörébb visz a storyban !

Qwerty4
Hát annak mondom, aki elolvassa...

A játék tényleg jó lenne, de az ilyen dolog elveszi a kedvemet tõle.Még a túlélõ horrorok mentési rendszerénél is idegesítõbb ez.
Az is jó lett volna, ha a játék pontosan felvilágosít, hogyan van ez.Vagy jelzi a mentési pontokat, mint minden normális játékban.

Qwerty4

wesker24
Általában akkor ment ha eljutsz A-tól B-be vagy megcsinálsz egy feladatot pl meg kell szerezni valmait vagy el kell lopni valamit miután az megvolt vagyis egy mission több részbõl áll ha telejesen kész egy mission akkor ment ! Mert egy mission több kisebb részbõl áll !
wesker24
Ne nekem mond amugy a játék egész jó volt attól eltekintve hogy a vége már eléggé nehéz és nem egyszer ujra kelett kezdeni az egészet mert ugye nem volt mentés !

Igy azt csináltam hogy minden napra meg csináltam egy chaptert és akkor 100 % hogy ott folytatta ahol abbahagytam vagyis minden nap egy másik chapterrel játszottam !

Hogy miért nem tudták megoldani azt hogy normálisan mentsen jó kérdés lehet azt gondolták hogy majd egy huzamba végigviszük a játékot meg tökös fasza kemény useerek vagyunk vagy mi szerintem csak ezzel akarták megnehezitenia játékot hogy ne vidd végig olyan hamar !

Habár én normalon vittem végig volt benne oylan rész is hogy azt hittem ketté töröm billt de csak megcsináltam !

Qwerty4
Lehet hagyom is a francba.Az ilyenhez nekem nincs türelmem.

Most megint elindítottam a játékot, csak úgy kíváncsiságból, s a konyhás rész elejétõl kell újból kezdjem, pedig azon is jóval túljutottam, feltörtem a zárat, áthaladtam a szabadtéri pályarészen és már beléptem a következõ épületegységbe...

Qwerty4

Qwerty4
Aha, de nem értem miért csinálják ilyen szarra...és egyáltalán mi értelme?

Qwerty4

wesker24
Jah igen talána játék legangyobb hibája a mentési rendszer ugyanis ha játék közben lépsz ki akkor cseszheted az egészet kezdehetd elölöröl megint !

A lényeg az hogyha elkezdesz egy missiont feladatot be is kell fejezni és utána ment autosave vagyis idöközönként egy oér mission megcsinálása után autosave és ha kilépsz onnan folytatja a hol abbahagytad !
Qwerty4
Kérdés, hogy mikor ment úgy, hogy a következõ játékindításnál (program újraindítás után) is onnan kezdje?Semmit nem jelez.Most, hogy a faszba van ez?Nem értem ezt a szar rendszert és fel is baszta az agyam, most már kétszer kellett ugyanazokat a részeket végigvigyem.<#falbav>

Qwerty4

wesker24
Késöbb majd egyre jobb lesz amugy 8 vagy 9 fejezetes a játék !

A vége már elég nehéz is mert sokat kell lopakodni !
Qwerty4
1 fejezetet végigvittem.Eddig egész kellemes a játék, bár nem hozott lázba...

Qwerty4

wesker24
Akikenk más az arca azok nem adták az arcukat a játékhoz ez van !

Tower Guard
Jó lenne ez a játék, ha lenne normális mentés, meg ugyanúgy nézne ki minden karakter mint a filmben.
Nem igaz hogy Charles kopasz szemüveges fószer, Haywirenek sima átlagos arca van, Sara szõke, Avocado is totál más stb... :S

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

balee4
magyaritasok.hu-n megtalálod.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Nem lehetne valahova feltenni !

grebber
Elkészült a magyarítása!

Next PC upgrade: 2022

Burdi
kinek volt még olyan problema h crash report?
az összes fajtánál.. REloaded clonedvd stb... poénos:S

HELPPP😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Azért kérdeztem, mert például a Keresztapa game-ben voltak ellentmondások. Olyan dolgokat is csináltunk a karakterrel, amiket a filmben egyértelmüen más végzett, ott voltunk olyankor, amikor a filmben senki nem is volt ott, valamint az események idörendjén is valahol változtattak. Szerintem úgy jó, ha egy játék tökeletesen hozzápaszol a film/sorozat eseményeihez.
wesker24
Igen össze lehet egyeztetni a sorozat elsõ évadával mert az elsõ évad alapján készült a játék csak más karakternek a szemszögébõl ez esetben Tom Paxton szemszögébõl !

Én eltudnám ezt képzelni hogy ez lett volna a háttérben csak nem muttaták nekünk !

Szint minden egyes olyan story elem bent van ami visszaköszön a sorozatbeli elsõ évadból ! Csak itt más a szereplõ mást kell csinálni !
Legföbb kérdésem:

A játékot össze lehet egyeztetni a sorozat elsö évadával vagy külön univerzumot alkot? (Más szóval:El lehet-e hinni, hogy ez esetleg tényleg megtörtént a háttérben, csak nekünk nem mutatták?)
wesker24
Persze Chapter 9-bõl áll a játék ! Az achikból 35 sikerült a 45b-bõl !
wesker24
Hát jah az tényleg nem jó hogy nincs benne mentés csak akkor ment a játék ha mindig teljesen kész vagy egy aktuális küldetéssel !

Na meg arra a kérdésre hogy Tom miért nem szól bárkinek is arra mindenképp választ fogsz kapni a játék vége fele ugy a Chapter 7 környékén ! Amugy ha tovább viszed és jó az angolod akkor ugyis meg fogsz érteni mindent mi miért van !
Amúgy meg kell mondjam, elég idegtépö ez, hogy fejezetközben nem lehet menteni. Tegnap elvittem a harmadik küldetést odáig, hogy Scofield miatt riadóznak, és vissza kell lopózni a kórterembe. De akkor mennem kellett otthonról, és így most kezdhetem megint onnan, hogy ki kell lopózni a kórteremböl.<#boxer>
Meg most akkor hogy van ez, hogy "föhösünk" már tudja, hogy Scofield meg akar szökni, de eszébe nem jut drótot leadni az igazgatónak vagy valamelyik fegyörnek?<#conf>
Te már a sokadik vagy. Fura. Nekem tök hamar kimentek. Valami bug lehet.
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy az elején mikor halgatózni kell a szekrényben hiába várok belikék nem mennek ki. Ez miért van?
Valaki küldene mentést [email protected] elöre is köszi!!!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Prison.Break.The.Conspiracy-RELOADED <#eljen>

Prince23
5. fejezetnél mit fogsz csinálni? amikor egyszerre kettõ ellen is kell majd küzdj. persze nem egyidõben.
megsúgom: QTE-t is kell nézni... a megfelelõ gombot nyomkodni tehát

Valaki küldene mentést chapter 2 mert már vagy 1000-szer probáltam de nem tudom megcsinálni az ch 1-ben a késes jelenetet mindig kinyir [email protected]

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Prince23
Köszi a választ, majd utána nézek 😊

csrolli
fel kell keltened a figyelmét(szaladsz egyet a ládák mögött) azután elindul feléd, amikor a sötétbe ér, gyors elrohanni mellette a sarokba a felakasztott rongy mögé. kis idõ múlva visszamegy oda ahol állt. aztán irány a szellõzõ, lehet csavarozni. csak csendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja😊

Hogyan kell legyözni a fürdõben az ipsét mert nem megy amikor késsel támad?

Prince23
Itt hogy kell megcsináni?

balee4
Az mds-tedd be.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

pcmadrid
Hogy lehet ezt az avenged verziót feltenni?Mikor kicsomagolom,csak egy mdf fájlt kapok,amit nem tudok berakni a daemon toolsba.Mi a teendõ?

mi a teendõ? ruházzak be egy újra az megoldja a gondot?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rage
Szerintem a grafikus processzor döglõdik a kártyádon.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

szval a lényeg port kiszedtem belõle minden egy picit elmúlt a probléma aztán megint visszatért ez a gondom pedig portalanítva van:S:S egyszerûen hihetetlen szemétség...most be kell ruházzak új videokártyára?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minden megfelel a gépemnem nem szaggat semmi, más game-eknél is elõfordul, komolyan összeomlanak a színek játék közben és annyi resetelnem kell...volt olyan hogy kivettem a videokártyám totál be volt porosodva és annyira forró volt h a tojás rántottát lehetett volna rajta sütni ami nem normális:S:S nem jó a hûtése valamiért a videokártyámnak tudok róla...de mivel szabályozzam ezt szted? az összes új típusú game, amiket a videokártya igénybe vesz picit összeomlik a szín másképp nem tudom elmagyarázni megmutatni se tudom...egyébként ATI-Radeon X1950 Pro és 512 MB-os a videokártyám...a többi az OP rendszer az 3.0 GHZ, illetve 2 Gigás RAM memoriám van úgyhogy ez nem probléma...

Hát baker szivesen segitek, de érthetetlen foss amit irsz, milyen oprendszer milyen konfig....stb.....elolvastad a minimum konfigot....<#wilting>

üdv, feltettem a game-t minden oké szép a grafika is minden egyszercsak egy kis idõ után a színek összeomlanak! tipp? videokártya? pedig direkt megpucoltam a portol de még mindig csinálja:S állandóan összeomlanak a színek ezeknél az új típusu gameknél aztán vagy resetelnem kell vagy pedig van hogy a játékból kilép magától vissza az asztalra és hirtelen nincsenek összeugorva a színek:S ez mitõl lehet? vkinek ötlet?

No a hibákra csak annyit mondanék,hogy egy haveromnak, több játékkal is hasonló gondok voltak, viszont feltettem neki a a Win7 All Updates version-t, ami márciusig tartalmazza az összes frissitést és láss csodát minden faxán fut azóta....
....tehát frissítésekben van valami ami kell...
<#eljen><#awink>

És az miért van, hogy egy idõ után elkezd villogni a jobb felsõ sarokban egy Saving felirat? Villog kb. 2-3 percig, utána elkezd bedobálni Script error hibákat. Volt akinek jelentkezett ez Vistán? XP-n faszán mûködött, most meg ezt csinálja. <#violent>

miért van az hogy XP faszentosan ment Win7 viszont akad?
wesker24
Tessék parancsolj 07:30-nál van C-note mission-je ott megtudod nézni mit kell csinálni !

Prison Break
wesker24
Jah mindjárt utánanézek ! Mert én már végigvittem !
De akkor végre-valahára elmondanád, hogy mit kell csinálni a pályán?<#wow2><#vigyor0>
Oldal 1 / 4Következő →