12
-
dez #12 "A szerverek terén elsőként a nemrég bemutatott négymagos Opteronokat említik meg, amelyek Barcelona és Budapest kódnéven érkeznek 2007 közepén."
07Q2-re van kiírva, nézzetek utána.
"az Agena és Kuma néven jelzett négymagosok"
A Kuma 2-magos, nézzetek utána. -
dez #11 Akkor már ez a kép se maradjon ki:
-
#10 A drautkoszorú azé van benne, hogy ezt belesz a flashmemória témája :)
Szal azért raknak bele flashmemóriát, hogy gyakran kelljen cserélni a vinyót (mert ugye a flashmemóriára nem lehet akárhányszor írni), és dőljön a gyártóknak a pénz. -
#9 Ez régóta így van nem? Legalábbis nekem úgy rémlik hogy láttam már venice meg san diego magos procikat. Mondjuk épp a négymagos opteron lesz budapest, úgyhogy nemsok házi gépbe kerül majd ilyen proci, sajnos. -
HUmanEmber41st #8 Másik SG cikkben pedig tudósítanak olyan RAM-ról, mely megőrzi az adatokat áramszünet esetén is. Majdenm olyamn gyors, mint a mostani RAMok.. Ilyeneket kellene erre a hibrid megoldásra tenni. -
kandeláber #7 Amiben van flash memória is. -
pedrohsi #6 flashmemóriával felturbózott vinyó, ha erre gondoltak -
Aspirin #5 De mi az a HYBRID HARD DISK DRIVE ? -
#4 ja ha megnyerem a lottót én is kitapétázom vele a falat :) -
lee56 #3 Csak ezért veszek majd egyet, és kirakom a polcra dísznek -
#2 Írták régebben, hogy az AMD nagyvárosokrol fogja elnevezni a procijait és hogy Budapest is közöttük lesz! -
#1 "A szerverek terén elsőként a nemrég bemutatott négymagos Opteronokat említik meg, amelyek Barcelona és Budapest kódnéven érkeznek 2007 közepén."
Lol, ilyen híres városunk van, hogy procit nevez el róla az AMD? :)