42
-
Atees1987 #42 nem -
Atees1987 #41 hozzád meg kiszólt? te kit érdekelsz? én itt véleményt mondok nem JANIt reklámozom -
Atees1987 #40 azért mondtam h 'SZINTE' bárkit... -
#39 kell a fájdalom, mert amig fáj, addig élsz :) -
#38 Nem. -
szivar #37 Liter pálinkával - átmenetileg... -
Mihail #36 meditációval -
herlius #35 A lelki fájdalmat hogy lehet kikapcsolni? -
Emmegki #34 Amit a cikk állít tudtuk mindenfajta hivatalos orvosi vizsgálat nélkül is. Max a genetikát nem. Tényleg egy marhára értelmes cikk. -
sguser #33 az durva. és még nem őrült meg? -
lee56 #32 valamivel értelmesebb mint ez a hozzászólásod... -
#31 Na, ez egy marhára értelmes cikk... -
Szefmester #30 ahogy egy haver is mondogatja ha valami balul sül el.. kell a fájdalom... ami nem öl meg erősebbé tesz :P -
Inquisitor #29 "Nem lehetséges hogy ezt a másik irányba is el lehet sütni? Szóval hogy nem csökkentik a fájdalomérzetet, hanem erősítik?"
Egy ismerősöm hozzátartozója egy baleset okán úgy járt, hogy "besült" a fájdalomközpont az agyában. Azóta az összes létező fájdalmat folyamatosan érzi, ami csak érheti az embert. Az orvosoknak meg lövése sincs mit lehetne csinálni vele. :( -
sathinel #28 Na itt egy módszer amivel lehet paráztatni, vallatni egy mazihostát. Nesze neked fájdalom nuku:DDDD -
#27 "rossz kezebe kerül akkor az vészes játékszer lehet"
Egy ember azért még ha alszik, akkor is észreveszi, ha módosítják a DNS-ét.
Különben meg mire odáig eljut az orvostudomány, addigra a Microsoftos robotok elpusztítják a galaxist.
"szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna"
Igen, csak egyszer éppen azt vennéd észre a "nagy harc közben", hogy miért csuklik 90°-ban az alkarod, vagy hogy miért nem tudsz ráállni a lábadra, mert elesel.
"Na a hadseregnek lesz egy új játékszere."
Ha tüdőn, fejbe vagy szíven találja egy golyó, akkor sem a fájdalomba hal bele. tüdőlövés után max 1-2 percig él, amíg vissza tudja tartani a levegőt, szívlövés után amíg el nem ernyednek az izmai a vérpumpálás hiányában, fejlövés után ha jó helyen találják el akkor se kép-se hang.
"vannak esetek, amikor jó volna kikapcsolni"
Ezt elvileg már felfedezte valami kínai öreg, aki a kisagy környékére szúrt egy tűt és akkor nem érzett fájdalmat. Ha kihúzta megint érzett. Erről még régen hallottam, nem tudom már honnan. -
#26 Az a határ ,ha már az agyad azt a választ küldi hogy az adott dolog nem jó -
En3r6y #25 Én azt nem értem, ha nem éreznek fájdalmat, akkor hogy éreznek pl. tapintással, vagy ugye ugyan így a nyelvükkel. Mert hol a határ. ha elkezdem nyomni a tűt akezembe akkor előszőr csak érzem, majd ugyan ez az érzés erősödik, míg már azt mondom, hogy annyira érzem, hogy az fáj. :) -
Fenjoy #24 Szent Kleofás, fájdalom a barátunk, meg a fájdalom jó, meg a szenvedés jó, sok itt az irgalmas szamaritánus... ezeket a baromi szarrágó szövegeket mondjátok az AIDS ek meg rákosoknak, de gondolom, mivel tél viz ideje van:) Sok kis kancsó aki most veri a nyálat, mikor beteg lesz sirni fog... akkor már nem lesz olyan jó mi?!
Gondoltam:)
-
Amergin #23 Jani a KEMÉNY -
Amergin #22 "én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna" -lassan olyan kemény leszel mint JANI!!! KITÉRDEKEL!!!!
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1000154 -
#21 Na a hadseregnek lesz egy új játékszere. -
Morden23 #20 "én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna"
Ez azért kemény. Csak nem egy kialakulófélben lévő "Sebastian B." első segélykiáltását hallhattuk? -
gyuri12 #19 mennyire szúrjam bele a tűt? tövig?(tényleg megcsinálom):D -
UnnameD #18 Ahhoz, hogy valakit "szarráverjél" sajnos nem elég az, hogy te nem érzed a fájdalmat. Az meg, hogy kikapcsolhasd a fájdalomérzeted, csakis rajtad múlik, nem a dévényi tibibácsin. -
babajaga #17 "én ezt baromira nem értem, nem kell ahoz éretségi h tudd h ha leesel a háztetöröl nem a fájdalomba halsz bele hanem h kitöröd a nyakad, szoval ha nem érzed a fájdalmat, attol még nem vagy halhatatlan."
Hát az illetőnek nemcsak a fájdalomérzetével van baj, hanem a fejével is! -
Loverman #16 de egy 5éves ezt honnan tudja? -
Atees1987 #15 én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna, ahoz meg nem kell nagy ész hogy ha nagyot esek elmennyek a dokihoz h eltört e a kezem.
"illetve nem tudják hol a határ, ahogy az a fájdalomtűréssel játszadozó fiúnál is kiderült, aki 14 évesen halálra zúzta magát, miután leugrott egy tetőről."
én ezt baromira nem értem, nem kell ahoz éretségi h tudd h ha leesel a háztetöröl nem a fájdalomba halsz bele hanem h kitöröd a nyakad, szoval ha nem érzed a fájdalmat, attol még nem vagy halhatatlan... :S -
#14 Persze, hogy kell a fájdalom, viszont vannak esetek, amikor jó volna kikapcsolni: pl. rákos betegek. -
echo #13 Ezek szerint még nem volt részed ama élményben amire utaltam, amikor a fogban lévő ideggel van a gond. Ha nincs otthon épp valami extra durva fájdalom csillapítód akkor iszonyat. -
#12 hát nem is tudom... én már 8 éves koromban megvitattam barátaimmal, hogy kell a fájdalom, nem kellett nekem ahhoz pakisztánba utaznom és ott sok kutatás után rádöbbenni.
igaz, a dns vizsgálatába nem mentünk bele. -
Loverman #11 ha nem éreznél fájdalmat, 2 éves korodig már leharaptad volna a nyelved és amint vannak fogaid lerágcsáltad volna az ujjaid,de nem baj:) Ugyanis a mai, fájdalomérzés nélkül született gyerekeknek ilyen problémák vannak. Na, megérné? -
Viet #10 Elentétes hatást mutat ki...........mekkora hülyeség ez.
-
UnnameD #9 Én 1x voltam fogorvosnál, mondtam, hogy érzéstelenítő nélkül nyomassa (igaz utána megbántam )de kibírtam. Aki komolyabb harcművészetre jár (thai-box, kyokushin, kungfu) az tudja, hogy mi az, amit muszáj elviselni, és el kell fogadni a fájdalmat. A legegyszerübb, próbáljátok, ki, hogy egy sima varrótűt szúrjatok át a bőrötökön, az emberek 99%-a nem bírja ki, pedig ez semmiség -
lee56 #8 "...kis híján egy keresztre feszítést is sikerült véghezvinnie, azonban a mutatványt félbe kellett szakítani, miután az első, az egyik kézen áthaladó szög beverése közben a nézőközönség egyik hölgy tagja elájult."
És ezé hagyta abba? -
echo #7 OK, hogy kell a fájdlom, de miért olyan mértékben, mint amit pl néha fogfájásnál tapasztal az ember. Nehogy arra is azt mondják, hogy hasznos... -
tpeterr #6 "Az SCN9A mutálódhat úgy is, hogy ellentétes hatást váltson ki. Ha a mutáció serkenti a protein tevékenységet, akkor a fájdalomtűrés csökken, vagy vész el teljes egészében."
ezekszerint lehet -
tpeterr #5 kell a fájdalom... -
#4 Nem lehetséges hogy ezt a másik irányba is el lehet sütni? Szóval hogy nem csökkentik a fájdalomérzetet, hanem erősítik? csak mert ha rossz kezebe kerül akkor az vészes játékszer lehet -
gyuri12 #3 én nekem magas a fájdalomtűrés határom,ezt a nálam nagyobb osztálytársaim is mind megmondják:) még iskolában sohase sírtam,és emiatt a nagyobbak és erősebbek mindig verni szoktak,ho sírjak,de nem naon jön össze nekik:D