Szükségünk van a fájdalomra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem
hozzád meg kiszólt? te kit érdekelsz? én itt véleményt mondok nem JANIt reklámozom
azért mondtam h 'SZINTE' bárkit...
Cujo01
kell a fájdalom, mert amig fáj, addig élsz 😊

Voltan
Nem.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Liter pálinkával - átmenetileg...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

meditációval

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

A lelki fájdalmat hogy lehet kikapcsolni?
Amit a cikk állít tudtuk mindenfajta hivatalos orvosi vizsgálat nélkül is. Max a genetikát nem. Tényleg egy marhára értelmes cikk.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

az durva. és még nem õrült meg?
valamivel értelmesebb mint ez a hozzászólásod... <#rolleyes>

Voltan
Na, ez egy marhára értelmes cikk...<#zavart2><#zavart2>

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

ahogy egy haver is mondogatja ha valami balul sül el.. kell a fájdalom... ami nem öl meg erõsebbé tesz 😛
"Nem lehetséges hogy ezt a másik irányba is el lehet sütni? Szóval hogy nem csökkentik a fájdalomérzetet, hanem erõsítik?"

Egy ismerõsöm hozzátartozója egy baleset okán úgy járt, hogy "besült" a fájdalomközpont az agyában. Azóta az összes létezõ fájdalmat folyamatosan érzi, ami csak érheti az embert. Az orvosoknak meg lövése sincs mit lehetne csinálni vele. 😞

Na itt egy módszer amivel lehet paráztatni, vallatni egy mazihostát. Nesze neked fájdalom nuku😄DDD
Penge4
"rossz kezebe kerül akkor az vészes játékszer lehet"

Egy ember azért még ha alszik, akkor is észreveszi, ha módosítják a DNS-ét. <#banplz>
Különben meg mire odáig eljut az orvostudomány, addigra a Microsoftos robotok elpusztítják a galaxist. <#nyes>

"szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna"

Igen, csak egyszer éppen azt vennéd észre a "nagy harc közben", hogy miért csuklik 90°-ban az alkarod, vagy hogy miért nem tudsz ráállni a lábadra, mert elesel. <#kerdes>

"Na a hadseregnek lesz egy új játékszere."

Ha tüdõn, fejbe vagy szíven találja egy golyó, akkor sem a fájdalomba hal bele. tüdõlövés után max 1-2 percig él, amíg vissza tudja tartani a levegõt, szívlövés után amíg el nem ernyednek az izmai a vérpumpálás hiányában, fejlövés után ha jó helyen találják el akkor se kép-se hang. <#mf2>

"vannak esetek, amikor jó volna kikapcsolni"

Ezt elvileg már felfedezte valami kínai öreg, aki a kisagy környékére szúrt egy tût és akkor nem érzett fájdalmat. Ha kihúzta megint érzett. Errõl még régen hallottam, nem tudom már honnan.

http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu

reger
Az a határ ,ha már az agyad azt a választ küldi hogy az adott dolog nem jó

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Én azt nem értem, ha nem éreznek fájdalmat, akkor hogy éreznek pl. tapintással, vagy ugye ugyan így a nyelvükkel. Mert hol a határ. ha elkezdem nyomni a tût akezembe akkor elõszõr csak érzem, majd ugyan ez az érzés erõsödik, míg már azt mondom, hogy annyira érzem, hogy az fáj. 😊
Szent Kleofás, fájdalom a barátunk, meg a fájdalom jó, meg a szenvedés jó, sok itt az irgalmas szamaritánus... ezeket a baromi szarrágó szövegeket mondjátok az AIDS ek meg rákosoknak, de gondolom, mivel tél viz ideje van😊 Sok kis kancsó aki most veri a nyálat, mikor beteg lesz sirni fog... akkor már nem lesz olyan jó mi?!

Gondoltam😊

Elnézést a Sorokért:)

"én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna" -lassan olyan kemény leszel mint JANI!!! KITÉRDEKEL!!!!<#vigyor1><#hehe><#worship><#gun><#vigyor2><#circling><#wilting><#taps>
http://www.gatveder.hu/adatlap.php?id=1000154

iSS!

Adam II
Na a hadseregnek lesz egy új játékszere.

"én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna"

Ez azért kemény. Csak nem egy kialakulófélben lévõ "Sebastian B." elsõ segélykiáltását hallhattuk? <#nyes>

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

mennyire szúrjam bele a tût? tövig?(tényleg megcsinálom)😄

Ahhoz, hogy valakit "szarráverjél" sajnos nem elég az, hogy te nem érzed a fájdalmat. Az meg, hogy kikapcsolhasd a fájdalomérzeted, csakis rajtad múlik, nem a dévényi tibibácsin.

"én ezt baromira nem értem, nem kell ahoz éretségi h tudd h ha leesel a háztetöröl nem a fájdalomba halsz bele hanem h kitöröd a nyakad, szoval ha nem érzed a fájdalmat, attol még nem vagy halhatatlan."

Hát az illetõnek nemcsak a fájdalomérzetével van baj, hanem a fejével is!<#nyes>
de egy 5éves ezt honnan tudja?

én szeretném ha kikapcsolhatnám a fájdalmamat, szinte bárkit szarrávernék aki pofázik anélkül h nekem fájna, ahoz meg nem kell nagy ész hogy ha nagyot esek elmennyek a dokihoz h eltört e a kezem.
"illetve nem tudják hol a határ, ahogy az a fájdalomtûréssel játszadozó fiúnál is kiderült, aki 14 évesen halálra zúzta magát, miután leugrott egy tetõrõl."
én ezt baromira nem értem, nem kell ahoz éretségi h tudd h ha leesel a háztetöröl nem a fájdalomba halsz bele hanem h kitöröd a nyakad, szoval ha nem érzed a fájdalmat, attol még nem vagy halhatatlan... :S
valamit
Persze, hogy kell a fájdalom, viszont vannak esetek, amikor jó volna kikapcsolni: pl. rákos betegek.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

Ezek szerint még nem volt részed ama élményben amire utaltam, amikor a fogban lévõ ideggel van a gond. Ha nincs otthon épp valami extra durva fájdalom csillapítód akkor iszonyat.

Gladiator
hát nem is tudom... én már 8 éves koromban megvitattam barátaimmal, hogy kell a fájdalom, nem kellett nekem ahhoz pakisztánba utaznom és ott sok kutatás után rádöbbenni.
igaz, a dns vizsgálatába nem mentünk bele.

ha nem éreznél fájdalmat, 2 éves korodig már leharaptad volna a nyelved és amint vannak fogaid lerágcsáltad volna az ujjaid,de nem baj😊 Ugyanis a mai, fájdalomérzés nélkül született gyerekeknek ilyen problémák vannak. Na, megérné?

Elentétes hatást mutat ki...........mekkora hülyeség ez.
Én 1x voltam fogorvosnál, mondtam, hogy érzéstelenítõ nélkül nyomassa (igaz utána megbántam )de kibírtam. Aki komolyabb harcmûvészetre jár (thai-box, kyokushin, kungfu) az tudja, hogy mi az, amit muszáj elviselni, és el kell fogadni a fájdalmat. A legegyszerübb, próbáljátok, ki, hogy egy sima varrótût szúrjatok át a bõrötökön, az emberek 99%-a nem bírja ki, pedig ez semmiség <#eljen>

"...kis híján egy keresztre feszítést is sikerült véghezvinnie, azonban a mutatványt félbe kellett szakítani, miután az elsõ, az egyik kézen áthaladó szög beverése közben a nézõközönség egyik hölgy tagja elájult."

És ezé hagyta abba? <#vigyor0>

OK, hogy kell a fájdlom, de miért olyan mértékben, mint amit pl néha fogfájásnál tapasztal az ember. Nehogy arra is azt mondják, hogy hasznos...

"Az SCN9A mutálódhat úgy is, hogy ellentétes hatást váltson ki. Ha a mutáció serkenti a protein tevékenységet, akkor a fájdalomtûrés csökken, vagy vész el teljes egészében."
ezekszerint lehet

kell a fájdalom...

Lost Lont
Nem lehetséges hogy ezt a másik irányba is el lehet sütni? Szóval hogy nem csökkentik a fájdalomérzetet, hanem erõsítik? csak mert ha rossz kezebe kerül akkor az vészes játékszer lehet <#szomoru1>

Windows 7 & openSUSE 11.4 @ 64-bites kenyérpirító.

én nekem magas a fájdalomtûrés határom,ezt a nálam nagyobb osztálytársaim is mind megmondják😊 még iskolában sohase sírtam,és emiatt a nagyobbak és erõsebbek mindig verni szoktak,ho sírjak,de nem naon jön össze nekik😄

Nethyrrea
hja, fel se tûnik neked hogy elvérzel és fogalmad sincs róla miért halsz meg.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ZolEE F1
énisénis 😄D

Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD.