95
FOX-on induló új sorozat Underground autóversenyekről :S
-
#95 Nathan Fillion új sorozatának az SG-s topikja(/jának a webcímének a linkje:) ) :
Itt. -
#94 MAIN THEME -
#93 régen belinkeltem ide de már töröltem. Minyárt felrakom neked. -
#92 Valaki megtudná nekem mondani honnan tudnám megszerzni a főcímzenéjét a filmnek ami egyébként űberbrutál:D
CSak kár hogy ilyen rövid volt hála a foxnak. -
#91 Thx! -
#90 ITT -
#89 És hol van?:D -
#88 Nnna. Megnéztem az uccsó két részt. Mit mondjak, elég korrekt volt, tudtam volna még tovább nézni, de sajna cancelezték.
Ilyenkor egyébként összedobhatnának valami kis irományt vagy fekte-fehér képregényt hogy mit terveztek továbbra. Legalább lenne valamink. -
#87 Készvan mind a két részhez a felirat:)(5.-6.) -
Bullitt #86 most vagyok kb 75%-nál. holnapra kész az 5. rész -
#85 a lényeg hogy csinálod -
Bullitt #84 Elkezdtem a feliratozást, 1. 20 perc kész az 5. részbe, de csak lassan tok sajna haladni :( -
Bullitt #83 Erről én is hallottam, hogy feltűnik benne állandó szereplőként, bár nemtom az arca hogy illene a DH-ba XD -
#82 6 rész készült el, ha nem kap cancelt, akkor elvileg öszre csinálták volna meg a az évad végét, összevonva a második évaddal (talán csak elejével), nem uborkaszezonba ment volna.
egyébként nem volt rossz, de nem lesznek álmatlan éjszakáim a törlés miatt, csak NF-t sajnálom, őt szívesen nézném valami értelmes sorozatban...
ezért lesz nagy dilemma nekem, hogy DH 4. évadot megéri-e csak miatta (ha igazak a bennfentes pletykák) követni (egyébként nem érdekel a SzF) -
Bullitt #81 Hát...Vasárnap azért Született feleségek ellen ment és az beidegződött már amcsikba. Aztán meg épp jött vissza a Heroes is a szünetről a 4. résznél asszem, szal ez ilyen balszerencsék sora. Amúgy a promok elég gagyik voltak, ez is lehet egy lehetőség. -
#80 Nem mondta senki hogy hülye vagy. Én arra értettem, hogy elég jó időpontot adtak az 1.-2. résznek, de akkor se volt nagy a nézettsége. -
Bullitt #79 Pontosabban a 4. rész után. Nem vagyok hülye. Induláskor még nem volt nyár, de maga a sorozat nyári szezonos lett volna eredetileg, elvégre 22 rész 1 évad, bár ebben az esetben nem... -
#78 Ezt a cancelt nem most adták.
Hanem már az 1.-2. rész leadása után. -
Bullitt #77 A legnagyobb cliffhanger van a végén. XD. De elegem van a FOXból. Sztem megfogalmazok egy szép hosszú levelet, hogy miért volt baromság cancelt adni ennek. Nyár van, nemtom mit vártak tőle. Nyáron nem néz az ember tévét annyira... -
#76 :((( -
#75 nem, épp csak jobban belemennek :( -
Dash #74 Felirat mikorra váható? -
#73 :( de legalább lezárják a sorozatot? vagyis vége lesz rendesen?
amúgy még felirat nincs hozzá...de remélem majd lesz -
#72 Kijöttek, de egyben azok az utolsók is. Sajna:( -
#71 megnéztem az első részt. nagyon jó szvsz de csenelt kapott:((( Torrenten már látok egy 5. 6. részt...az fék vagy már tényleg kijöttek? -
#70 NA rájöttem, jövőhétre halasztották az 5. és a 6. részt:( -
#69 Na le adták őket? Mer én nem találom:( -
#68 Nem árulom el. Nézd meg:D -
#67 Nem hiszem hogy megnézem de azt elárulhatnád hogy a csajnak mit kellett csinálnia a pisztollyal és egyáltalán minek indult a versenyen...:D -
#66 Azért nézd csak meg azt a kevés részt, ha már az elsőt megnézted. -
#65 Na most néztem meg az első részt és szerintem nem volt valami nagy szám.Ha nem tudnám hogy lelőtték a sorozatot lehet hogy megnéznék még pár rész de így... -
062020 #64 Bocsi elnéztem a hónapot.Azt hittem már most volt. -
062020 #63 Június 5-e van.
És hol a Drive? -
#62 nah. Júl 4.-én fogják leadni az uccsó két részt. tehát amikor senki se néz tv-t:D
-
#61 Igen én vagyok mind
3111. -
#60 Te magad vagy mind a 3111 aláíró?:D
vagy a 3111.?:D -
#59 Hop én a kommenthez csak annyit írtam hogy Magyar vagyok:D
Mindegy én vagyok a 3111 aláíró. -
#58 Drive petíció
Én pl odaírtam, hogy nem az USA-ban élek, szal csak letöltve tudom megnézni.
Az uccsó 2 rész meg május vége-június környékén jön.
Nathan megszopta a FOX-szal nagyon. Már a Fireflynál is, most meg a Drivenál...
-
#57 finoman erre céloztam én is #51-ben. de ők legalább kiharcoltak egy befejező filmet... (ami csöppet túl heroikus lett, dehát ez van) -
#56 [marquee direction=left][Firefly][/marquee]