95
FOX-on induló új sorozat Underground autóversenyekről :S
-
Bullitt #55 Nagy harcok vannak amúgy...petíciók, sőt youtube-on is van egy gyerek aki nagyon prédikál...és megy a f*ck meg s*ck-olás is, de egy cancel cancel és nem lesz másképp... Így volt ez sok másiknál is, pl nekem nagy kedvencem lenne a Surface, dehát ez a 15 rész... -
#54 a főcímzene egyszerűen kurvajó. a hosszabb változatot hallgatom, itt linkelte valaki, thx neki. -
Slash89 #53 Szerintem nézd, a többi rész is jó. Addig élvezd amíg még van -
#52 nah megnéztem az első részt,nekem nagyon bejött
most mit csináljak megnézzem a többit is vagy hagyjam meg úgy is vége? -
#51 a FOX utálja Nathan Filliont. pont. -
#50 mondjuk a Fox oldalán "this summer" van, majd kiderül, de úgy is észre fogjuk venni, mikor felkerül torrentre; plusz lefogadom, hogy ide is posztol majd valaki (én ;) ) -
#49 nemtudom mit csodálkoztok. autófanokon, és elvetemült sorozataddiktokon kívül senki nem nézte volna ezt a hígfost.
nemmondom, nekem is tetszett, de a szintet akkor sem ütötte meg. -
#48 junkie-n az is volt, hogy a maradék két rész májusban két egymást követő pénteken kerül adásba, egy csöpp öröm az ürömben -
evenor #47 Nem is lett legforgatva. Az első hat rész után mindenképpen lett volna szünet. A maradék két rész valamikor nyáron fog biztos lemenni (szerintem nem fogják leadni), olyan eldugott időpontban, hogy azt még a rajongók sem fogják tudni majd. :( -
Slash89 #46 De az első évad második fele sem lesz már feltéve a netre? -
Bullitt #45 Pl. Sorozatjunkien is ki van írva nagy betűkkel... -
#44 jah sajna biztos. fox suxx :( -
#43 Nahyogy rohadjon meg a sinter g*ci FOX! -
Csaba007 #42 Ez igaz?? pedig most kezdtem volna el nézni komolyabban:( -
Lyan Kyj #41 honnan vetted? -
Bullitt #40 NEM! NEM! NEM! Cancelt kapott, hála a motherf*cker FOX-nak. Erről enyit, még 2 rész lesz és vége... -
#39 Na jöhetne már a 4. részhez a felirat -
#38 magyar producert már legelső résznél kiszúrtam (nem hiába köszönte meg Borat a magyaroknak, hogy feltalálták Hollywood-ot:D )
sztem 4 rész egyébként elég erőltetett volt, az a hatalmas szájú néger nő meg a kinézetétől kezdve a játékán át a szövegéig olyan mocskosul irritáló volt, hogy majdnem áttekertem
remélem következő csavarosabb, és pörgősebb lesz -
Bullitt #37 remélem többet mint 1-et. A 4. rész durva volt, egyre csak fejlődik a sori. Amúgy nektek is megakadt a szemetek a magyar produceren? -
#36 Nagyon cool sorozat szerintem...Remélem megél 1 évadot, minimum. -
#35 Felvettem a Main Title zenét.
Lehet tölteni:) 128kb/s da ha kell felrakom 320kb/s verziót is.(nem nagy külömbség van közte mivel felvételek)
DRIVE - MAIN TITLE
Hopp elb*sztam:) Mert a lejátszóba Driver van kiírva:) Nembaj jaó van az így -
#34 mekkora, hogy már megújult a főcím:) -
#33 Drive.S01E04.PROPER.HDTV.XviD-2HD
Drive.S01E04.HDTV.XviD-XOR -
evenor #32 Végül Can't Stop the World lett a főcím zene címe, a Fox Music Central-ban meg is hallgatható.
Ja és persze holnap lesz elérhető a 4. rész. :) -
Gabosh #31 Jo kis sorozat. -
Lyan Kyj #30 muhaha, milyen vége volt 3. résznek:DD -
Bullitt #29 Na igen a 3. rész címe nem véletlen "lEt the game begins!". Végre lecserélték azt a roncs furgont. Bár van egy olyan érzésem, a főcím miatt, hogy visszatérnek arra.. -
#28 Ez körülbelül olyan mint a Prison Break 1Sba a 2 szám amit sehol nem lehet letölteni. Csak 30 másodpercet meghallgatni belőle. Előadók már megvannak csak a szám nincs meg sehol
EZEN AZ OLDALON MEGHALGATHATÓ A KÉT SZÁM MEG SOK EGYÉB MÁS IS!
Titlere kattintasz majd: beirod a szám címét:
- Willing to die
- This is war
A this is war elvileg a: This Is War - Dmx feat Mystikal lenne de seholse találom:S
Bocsika hogy ide írtam de gondoltam megosztom veletek. -
#27 körülbelül én is erre jutottam, csak mivel kb 20 féle címet találtam, nem mertem leírni, hogy az a szám címe, hogy falling -márcsak azért sem mert találtam egy falling című számot tőle, de az nem ez volt, persze nem hivatalos oldalon, szal nem jelent semmit-
még egy csepp adalék -ezt is csak egy fórumon olvastam, nem is tudom már hol- azt nyilatkozta Gavin Rossdale, hogy a következő albumán rakta lesz ez a dal is, és ez szerintem hihető -naná, hogy nem fogja kihagyni...
szal csak idő kérdése. a kérdés, hogy mennyi idő:) -
#26 még egy kis durkálás, és a válasz.
tényleg Falling a címe, csak úgy néz ki sehol sem elérhető perpill. too bad. jót elbeszélgetek itt magammal.
de akkor már a sorozatról is egy kicsit: baromi jó eddig, egy dolgot leszámítva... a kismamát. miért, istenem, miért? miért kell egy ilyen rohadtul idegesítő rinyálós picsát berakni egy ilyen jó sorozatba? amikor a második részben volt a lövés, reméltem h őt lőttek le, de úgy néz ki ebben a témában isten ismét a középső ujját nyújtotta...
minden esetre Nathan Fillionnal engem megvettek kilóra, már Fireflyban is nagy kedvencem volt, ezt csak tovább növelte a Slither c. zseniális film ("Bill! Shoot me!" ) és persze egy embert leszámítva a többi szereplő is baromi jó. röviden és tömören sikerült összedobniuk a készítőknek egy pöpec kis sorozatot, na. a harmadik részben pedig Alex Tully bedurvulása mindent üt. -
#25 úgy néz ki komoly tévedés, és az imdb-n sok az olyan ember aki nem tudja mit beszél... ott olvastam h a főcímzene Gavin Rossdale - Falling, és fent van iTuneson, de úgy néz ki akárki magyarázta is, vagy tévedett vagy csak én nem találom az istennek sem a számot. van egy Falling c. szám ami köthető Gavin Rossdale nevéhez de zenei stílus baromira nem stimmel. -
#24 komoly tévedés (remélem), tudtottam a szám címe Falling, egy roppantul hülye nevű - Chris Coco - formáció száma, Gavin Rossdale ott csak vokálozik, és ha jól tudom fent van iTuneson. -
#23 Na kiváncsi vagyok milyen lett :) Este megnézem én is, utána 24 -
evenor #22 Harmadik rész sem volt semmi, és nem csak az utolsó jelenetek miatt. -
#21 sokan fogják még kérdezni, de azért belinkelem:
itt megtalálhat azoknak a számoknak a listája részekre bontva, ami az aodtt részben lement
(balra pedig a főcímdal szerzője, ami tudomásom szerint még semmin nem jelent meg - címét se tudni -, szal egyelőre letölthetetlen/megvásárolhatatlan) -
evenor #20 Illegális, országúti autóverseny. Ezt elég róla tudnod, aztán majd a többi kiderül magától. -
#19 Van már felirat az első részhez.
Második, harmadik részhez még nincs! -
#18 hát ha picit visszaolvasol egészen az első posztig, akkor ott találsz infót, de itt is van róla leírás:
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/04/15/pilot-mustra-drive-1x01/ -
Csaba007 #17 Miről szól ez a sorozat?? -
#16 #14: ha betéved egy Modi, akkor javíthatná is az alcímet Undergroundról Cross Country-ra (meg :S-t is kivehetné:) )
#15: elvileg Victropictor áll rá (Prison Break fordítója), mivel pont váltják egymást a sorik, és azt mondta Drive érdekli -persze csak akkor marad, ha tetszik neki a sorozat, stb...