The Lost Room (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Peter Krause (Joe Miller) az IMDb-n
Ha viszont berenedelnek a DSM-bõl második évadot, akkor hogyan lenne Lost Room? Érdekelne/Érdekelnének az/azok a cikk/cikkek
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hidd el, én lennék a legboldogabb ember, ha folytatódna <#wink>#wink>
Láttam az e-bay en, hogy valaki csinált olyan buszjegyet, ami a filmben van(http://cgi.ebay.com/The-Lost-Room-Props-The-Pen-and-Bus-Ticket_W0QQitemZ250166531530QQihZ015QQcategoryZ153QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem), csak én lusta vagyok magyarországra szállítattni(ha lehet egyáltalán), és inkább úgy döntöttem hogy csinálok egyet, de az nem olyan eccerû.... Nem teláltam a neten sehol sem olyan képet, amibõl ezt meg lehetett cvolna csinálni + a filmben sincs olyan kép ami erre a célra használható lenne.Léccia valaki adjon ilyen képet, vagy adjon meg linket hozzá, nagyon kellene! (a mail címem: [email protected]) elõre is köszi!
üdv: FRC#0032
Amugy a tv.com on es a sci-fi-n is ott volt a cikk. Most igy hirtelen nem lelem.... majd megkeresem holnap 😄
Magyarán szólva még semmi infó nincs. De ha te többet tudsz lécci oszd meg, mert én is nagyon szeretem ezt a sorit! <#ravasz1>#ravasz1>
Kezdjük azzal, hogy ha a félszemû arc beszámolója a tárgyakról igaz, akkor elötte is voltak tárgyak. Ha pediga film végét nézzük, akkor lehet az esemény az volt, hogy átvette egy másik "élõ" tárgy hyelét. Na de a szoba? Az nem állhatott örökké. Lehet az is egy másik tárgy helyét vette át?
Mi lett a szektásokkal? A légios fazon miért árulta be a többieket? Stb.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy meg nem lehet minden kérdésre választ kapni......és ha a lost szóba jött ott se kapuk minden kérdésre választ.....
Mikor elõször végig néztem totál leszartam, hogy hol a szoba meg ilyesmik......totál bejött és kész........
Igy nem lehet vege egy sorozatnak mert akkor 0.
Pont most olvasom a Sci-Fi-n hogy lesz folytatas szal nyugi van 😄
Hogynézne ki hogy Isten abban a szobában szállt meg amikor lejtt a földre vagy mittudom én!!
Tiszta sor hogy lesza folytatas (ha megeri nekik) hiszen SEMMI sem derult ki :
-hol az a szoba?
-mi tortent ott?
-mi koze van Istenhez?
-mi lesz a Prophet-al es mi tortent vele?
-egyaltalan ki volt John Doe?
-ha Matt lett a targy akkor miert nem felejtettek el?
-Hova tunt Krauzer?
Uristen es meg folytathatnam! Tehat tessek en varok meg valaszokat , neked ugynezki eleg volt ennyi.
Én amikro néztem 6*asszem 44 perc volt.
Ugyanazt lattuk. Tehat akkor Csaba te aszondod minden kiderul. Kivancsi vagyok megis mi derult ki? Ugyertem te mit deritettel ki mert azon kivul hogy megmenti a lanyat SEMMI nem derul ki.
Ha itt rákeresel az elveszett szobára láthatod hogy ittis 6 rész van!!
This mini-serie has three parts. I made for every part a different avi. All
three Avi's are included in this torrent.
Officiel harom resz van. Miert mondod hogy 6?
Nem ugy van vege hogy :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És a végére minden kiderül!!
Amugy vegig neztem. Az eleje nehezen kezdodott aztan beindult es aszitem leesek a szekrol. Aztan a veget meg :
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehet tudni hogy lesz e folytatasa????
Szerintetek megfog jelenni kicsiny hazánkban?? És ha igen tud valaki vami biztosat róla??
Nagyon jó lenne, ha a SciFi berendelne egy teljes évadot, vagy legalább 13 részt <#taps>#taps><#violent>#violent>
Én azért amatõrfilmeket nem nézném meg 😛
mindenesetre nagyon jó ötleteket ad különbözõ amatõrfilmek csinálására😊
neten van egy pár, a borotváva kitörik a kirakatokat, a buszjeggyel meg embereket tüntetnek, bár azok valszeg megrendezettek😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
SPOILER😊
szala fõtárgyas faszi kérte hogy öljék meg, igy átruházza a fõtárgyas tulajsonságát fõhõsünkre. mikor kiment az ajtón, a nõnek nem kellet volna emlékeznie rá, úgy mint a fõtárgyas faszi felesége.
de tegyük fel csaj az õreg nyanya emlékezettkiesésben szenved. de a tárgyakat kerülnie kell majd joenak, hisz majd az õrületbe kergetik vagy mit beszélt.
és, mivel bár ugye megpróbálta megsemmisíteni a kulcsot....
reggel tölthetem le😄 fák.
én is már láttam végig,s nekem a legjobban a fotó tetszett amit körbeforgattak a szobában,fõleg mikor a végén megmutatta a primary object-et :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
ugy kezdõdött a rész, hogy csörgött a telefon és a lánya segítségért kiáltott...akkor azt is álmodta volna?
akkor most az a nõ meghalt miközbe mondta joe-nak hogy látta a lányát?
meg miközbe keresték azt a dilis emberkét akiél a fésû volt, volt egy szõke csaj aki nekilökött egy bevásárlókocsit, ez lényeges momentum lesz a késõbbiekben, vagy mi más értelme van?
a másik, meg sztem a szoba is vhol ott van, csak jobban szét kell nézni, de remélem majd kiderül😄 várom a mai részt😄
gomb a barátod <#vigyor>#vigyor> Köszi <#kacsint>#kacsint>