The Lost Room (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talán a vége nincs megírva még...
meg mi is volt mikor kiment a szobából az ablak felé a csávó? elfelejtettem azta jelenetet:\ vagy ugy lett volna vége?😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
De nem értem a kérdést 😄
Nekem a történetben van 1 rész amit nem értek: a motel gondnoka (az igazgatónõ férje) azt mondja h. a felesége 1ik nap megtalálta a 10. számú ajtó kulcsát. És akkor még volt 10-es szoba, mert még nem törlõdött ki senki emlékeibõl. Akkor kinyitották a szobát, és megtetszett a sok tárgy az igazgatónõnek és kivitte õket? Vagy mi történt? Aztán rá 5 évvel ugye összeszedték újra ezeket a tárgyakat és azzal mit akartak ott csinálni az ajtónál? Azt amit espio ír? Ezt vki magyarázza már el 😊
Egyébként valamit nem értek. HA jól emlékszem akkor TÁRGYakat ragsztottak az ajtóhoz és ezeket eggyüttesen használva jött létre a kísérlet, de elvileg a kísérlet során a szobában lévõ tárgyakból kellet volna olyan TÁRGYAKká válniuk, de nem válhattak mivel a Tárgyal már az ajtón voltak. Most én tudok valamit rosszul vagy ez másnak se tiszta...
Talán a vége nincs megírva még...
Ismertetõ a sorozatról
Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"Everything that happens, happens for a reason"
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Nem nagyon akarok lelõni semmilyen poént, a történet arról szól, hogy adott egy motelszoba, és az abból elõkerült tárgyak (meg maga a szoba is) mindenféle random tulajdonsággal bírnak (csak hogy egyet mondjak a sok közül, ami már rögtön az elején kiderül: a szobához tartozó kulcs nyit az égvilágon minden ajtót, és rögtön a szobába nyílik <#buck>#buck>). Ezeket a tárgyakat hajkurássza egy rakás ember szerte a világban, szekták, csoportok alakultak a felkutatásukra.
Ebbe kavarodik bele egy nyomozó, akinek a szemszögébõl látunk mindent, neki is meglesz a maga motivációja, ami miatt bizonyos tárgyakat majd meg kell szereznie, legyen elég talán ennyi.
Trailer