1600 éves Bibliát digitalizálnak
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én az idegenekben hiszek 😄
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Én az olyan lényekben "hiszek" akiket a régi emberek Istennek/isteneknek neveztek. 😊Nem feltétlen fizikai lények. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
A Tóra a Biblia elsõ öt könyvének, vagyis Mózes 1-5. könyvének héber elnevezése <#integet2>#integet2>
lol, jehovak?? ember, legalabb jarj mar utana, ha flamelni akarsz.
hehe, idiota!
hehe, idiota!
soha nem lehet tudni
lehet pont ebben lesz valami utálás ami miat rájönek valami teljesen másfajta történelmi dologra,arról nem beszélve hog millió dologra lehet következtetni már az irás módból meg a megfogalmazásból hogy milyenek voltak az akkori emberek
szal eléggé szüklátókörüek vagytok
"A 400 oldalas könyvritkaság beszkennelése akár évekig is eltarthat."
de ez már tényleg lol 😄
lehet pont ebben lesz valami utálás ami miat rájönek valami teljesen másfajta történelmi dologra,arról nem beszélve hog millió dologra lehet következtetni már az irás módból meg a megfogalmazásból hogy milyenek voltak az akkori emberek
szal eléggé szüklátókörüek vagytok
"A 400 oldalas könyvritkaság beszkennelése akár évekig is eltarthat."
de ez már tényleg lol 😄
"köcsög bibliát"
a torára persze nem mernél ilyeneket írni te kis "köcsög"
a torára persze nem mernél ilyeneket írni te kis "köcsög"
mekkora egy ignoráns barom vagy
😊 Bármennyire is kuka a hozzáállásod részben 1-et értek. 😊
Akkor érne valamit, ha az apokrif iratok is benne lennének/benne vanak, hiszen Jézus halála/mennybemenetele után cirka 360 évvel készült a biblia ami azért korhûnek mondható. Én elolvasnám. 😊
Akkor érne valamit, ha az apokrif iratok is benne lennének/benne vanak, hiszen Jézus halála/mennybemenetele után cirka 360 évvel készült a biblia ami azért korhûnek mondható. Én elolvasnám. 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Én fel tudom becsülni az értékét: szart sem ér.
Ennél értelmesebb dolgot is digitalizálhatnának mint egy köcsög bibliát!
A kutyát nem fog ez érdekelni, leszámítva egy-két elvakult jehovát.
Ennél értelmesebb dolgot is digitalizálhatnának mint egy köcsög bibliát!
A kutyát nem fog ez érdekelni, leszámítva egy-két elvakult jehovát.
← ElőzőOldal 3 / 3