28
  • dover85
    Ez egy ütös játék remélem tetszik majd mindenkinek nekem nagyon bejött. kell hozzá gép még az én gépem sem elég :p4 1gb memoria ddr400, ati radeon x1650 pro agp, 160gb ata, 2.4 ghz intel celeron . Minimum és medium között megy ugy hogy akinek ilyen fajta configja van vegyen vegyen egy ujatt vagy jobb procit
  • Huszi84
    hallooo
  • lee56
    kikapcsolhatod a capslockot, ugy is el lehet olvasni nem kell segitened :)

A pc-s játékok mostanában valóban mintha egyre romlanának minden szempontból, de nemhinném hogy ez tendencia, majd kilábal belőle. kopp-kopp
  • johnz
    A DAIKTATANA TÉLLEG FOS JÁTÉK VOLT RENGETEG HIBÁVAL DE A DUKE4 MÉG NEM JÖTT KI ÉS NEM KÉNE FIKÁZNI! SZTEM HA KIJÖN AKKOR IS VÉGIGVISZEM HA FOS LESSZ A TUTI!
    AMUGYMEG HOL VAN PC OLYAN GRAFIKA MINT MONDJUK A GEARS OF WAR? VAGY AZ UJ KILLZONE??? SEHOL!!! MOSTANÁBAN SEMMI NAGY NEM JÖTT KI PC-RE!! ÉS HA VALAKI MEGNÉZI AZ ÚJ KONZOL JÁTÉKOK MINŐSÉGÉN ELGONDOLKOZIK HOGY HOVA IS JUTOTT A PC-S GAME VILÁG!!
  • fourgee
    Az már rég rossz, ha valaki a képek alapján akar megítélni egy játékot. Annak idején a képek alapján le nem ültem volna a System Shock 2-vel játszani, aztán végül mégis odakeveredtem, és éjszakánként azt nyomattam. Aztán annyira megfogott, hogy nappal a valóságban az utcán, meg az épületekben azt néztem, hogy hol figyel egy biztonsági kamera, amit ki kellene lőni... :)
  • Tinman #23
    2007 első negyedév.
  • Tetsuo
    Mikorra várható?? Kb?
  • lee56
    ööö, bocsika, hirtelen felindulásból elkövetett hsz-t követtem el, én
  • avman
    az irónia szó mond neked vmit?
  • NEXUS6
    Ha jól emléxem az alphát egy pII 300MHz-es gépen, meg 64 MB-os gef4MX-el próbáltam, ahhoz képest nem is volt rossz!;)
  • neoG
    kick bot...all...:)
  • edios
    Miért írjátok hogy rossz a grafikája? Szerintem azért elég korrekt, igaz, nem lesz _EBBEN_ a vonatkozásban a krízisz ellenfele.. Szép a dró disztensz, meg a felhők, és a gaz is az lenne, ha lenne hozzá VGAm. 9800pron sztem nem így fog kinézni:)
  • lee56
    Hát talán a szar grafikána miatt lesz ilyen nagy a gépigénye szerinted?
  • Sanyix
    Gondoltam hogy ez lesz... alpha full grafikán (hasonló mint itt), minden szűrővel maxon elfutott egy 5 évvel ezelőtti csúcskategóriás gépen... na most az az 5 évvel ezelőtti csúcsot leszorították 2 évvel ezelőttire, gratula, gondolom érkezett egy kis kisegítő pénzcsomag az ati-től és nvidiától, hogy ugyan segítsenek már be a stalkerrel is az üzletükbe ha már, ilyen rendesek voltak, és adtak egy kis támogatást.
  • Blasta
    Így is van, én egy bot vagyok :)))
  • Alwares
    Nem lesz elég a videokártyám? Ennyi ideig csinálják azt még gépigényes is lesz, faszom...
  • szotyikaa
    Egymagam összedobtam volna már ezt a gamet
  • kow83
    Sőt te sem fogsz megjelnni ha hívlak, te is csak egy károgóscript vagy, egy hatalmas átb@szás :)))
    (nem besértődni:)
  • Blasta
    Ugysem jelenik meg. Ezek render képek, és egy hatalmas átb@szás áldozatai vagytok! :)))
  • gyuri12
    na ettől féltem:( nemfog elmenni a gépemen:(
  • Juszufka
    Király alig várom. Remélem olyan feelinges lesz az egész mint a képek. Hajra hajrá!
  • lokko
    ha elég zombi a világ akkor akár szar is lehet a grafika ...
  • Szalámi
    Nekem tetszik. Nekem acsak 6600GT-m van remélem elég lesz :)
  • kow83
    A gaz is csúnya, baromi régen nem nyírhatta le senki. Förtelem.
  • Commandante
    Kedves olvasóink. A Duke Nukem Forever és a Daikatana után ismét kioszthatjuk a "szar IT-projektmenedzser-e vagy" gyöztesének kijáró díjat! [hangos taps]
  • kow83
    Minek írjam le, hogy csúnya? Rozsdás a beton, elhagyatott az épület, a koponyák sem vidámak... ezt mindenki láthatja :D
  • sylverangel
    Láttam már szebbet is :P
  • avman
    1 órája kint van a hír és még senki sem bökte ide, h elavult grafika, ronda és nem felel meg a mai igényeknek? ez furcsa...