28
-
dover85 #28 Ez egy ütös játék remélem tetszik majd mindenkinek nekem nagyon bejött. kell hozzá gép még az én gépem sem elég :p4 1gb memoria ddr400, ati radeon x1650 pro agp, 160gb ata, 2.4 ghz intel celeron . Minimum és medium között megy ugy hogy akinek ilyen fajta configja van vegyen vegyen egy ujatt vagy jobb procit -
#27 hallooo -
lee56 #26 kikapcsolhatod a capslockot, ugy is el lehet olvasni nem kell segitened :)
A pc-s játékok mostanában valóban mintha egyre romlanának minden szempontból, de nemhinném hogy ez tendencia, majd kilábal belőle. kopp-kopp -
johnz #25 A DAIKTATANA TÉLLEG FOS JÁTÉK VOLT RENGETEG HIBÁVAL DE A DUKE4 MÉG NEM JÖTT KI ÉS NEM KÉNE FIKÁZNI! SZTEM HA KIJÖN AKKOR IS VÉGIGVISZEM HA FOS LESSZ A TUTI!
AMUGYMEG HOL VAN PC OLYAN GRAFIKA MINT MONDJUK A GEARS OF WAR? VAGY AZ UJ KILLZONE??? SEHOL!!! MOSTANÁBAN SEMMI NAGY NEM JÖTT KI PC-RE!! ÉS HA VALAKI MEGNÉZI AZ ÚJ KONZOL JÁTÉKOK MINŐSÉGÉN ELGONDOLKOZIK HOGY HOVA IS JUTOTT A PC-S GAME VILÁG!! -
fourgee #24 Az már rég rossz, ha valaki a képek alapján akar megítélni egy játékot. Annak idején a képek alapján le nem ültem volna a System Shock 2-vel játszani, aztán végül mégis odakeveredtem, és éjszakánként azt nyomattam. Aztán annyira megfogott, hogy nappal a valóságban az utcán, meg az épületekben azt néztem, hogy hol figyel egy biztonsági kamera, amit ki kellene lőni... :) -
#23 2007 első negyedév. -
#22 Mikorra várható?? Kb? -
lee56 #21 ööö, bocsika, hirtelen felindulásból elkövetett hsz-t követtem el, én -
avman #20 az irónia szó mond neked vmit? -
#19 Ha jól emléxem az alphát egy pII 300MHz-es gépen, meg 64 MB-os gef4MX-el próbáltam, ahhoz képest nem is volt rossz!;) -
neoG #18 kick bot...all...:) -
#17 Miért írjátok hogy rossz a grafikája? Szerintem azért elég korrekt, igaz, nem lesz _EBBEN_ a vonatkozásban a krízisz ellenfele.. Szép a dró disztensz, meg a felhők, és a gaz is az lenne, ha lenne hozzá VGAm. 9800pron sztem nem így fog kinézni:) -
lee56 #16 Hát talán a szar grafikána miatt lesz ilyen nagy a gépigénye szerinted? -
#15 Gondoltam hogy ez lesz... alpha full grafikán (hasonló mint itt), minden szűrővel maxon elfutott egy 5 évvel ezelőtti csúcskategóriás gépen... na most az az 5 évvel ezelőtti csúcsot leszorították 2 évvel ezelőttire, gratula, gondolom érkezett egy kis kisegítő pénzcsomag az ati-től és nvidiától, hogy ugyan segítsenek már be a stalkerrel is az üzletükbe ha már, ilyen rendesek voltak, és adtak egy kis támogatást. -
#14 Így is van, én egy bot vagyok :))) -
#13 Nem lesz elég a videokártyám? Ennyi ideig csinálják azt még gépigényes is lesz, faszom... -
szotyikaa #12 Egymagam összedobtam volna már ezt a gamet -
kow83 #11 Sőt te sem fogsz megjelnni ha hívlak, te is csak egy károgóscript vagy, egy hatalmas átb@szás :)))
(nem besértődni:) -
#10 Ugysem jelenik meg. Ezek render képek, és egy hatalmas átb@szás áldozatai vagytok! :))) -
gyuri12 #9 na ettől féltem:( nemfog elmenni a gépemen:( -
Juszufka #8 Király alig várom. Remélem olyan feelinges lesz az egész mint a képek. Hajra hajrá! -
lokko #7 ha elég zombi a világ akkor akár szar is lehet a grafika ... -
Szalámi #6 Nekem tetszik. Nekem acsak 6600GT-m van remélem elég lesz :) -
kow83 #5 A gaz is csúnya, baromi régen nem nyírhatta le senki. Förtelem. -
Commandante #4 Kedves olvasóink. A Duke Nukem Forever és a Daikatana után ismét kioszthatjuk a "szar IT-projektmenedzser-e vagy" gyöztesének kijáró díjat! [hangos taps] -
kow83 #3 Minek írjam le, hogy csúnya? Rozsdás a beton, elhagyatott az épület, a koponyák sem vidámak... ezt mindenki láthatja :D -
sylverangel #2 Láttam már szebbet is :P -
avman #1 1 órája kint van a hír és még senki sem bökte ide, h elavult grafika, ronda és nem felel meg a mai igényeknek? ez furcsa...