4-es metró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Hogy ki a franc fog metrón utazni? Én biztosan. Gyors fejszámolással kijön hogy 1 bkv jegy áráért kapsz 0.76 liter benzint (180 ft-os bkv jeggyel, és 250 ft-os benzinnel számolva). Ha te ennyibõl, csúcsforgalom idején 25 perc alatt elérsz a gyöngyösi utcától a határ útig autóval, akkor gratulálok. Nincs az az isten, hogy pesten belül kocsival menjek bárhová napközben, én csak lesajnálóan nézem pl az 1-es villamos ablakából azokat a szerencsétlen marhákat akik a hungárián ácsorognak a dugóban. Igen is kell a tömegközlekedés, és meg kell tanulni kicsit félretenni az autót, én eddig nem haltam bele (a metrón melóból hazafele nyugodtan olvasgatom az sg-t vagy msn-ezek a telómon egy jó hideg sör társaságában, a kocsiban csak idegeskedhetnék a sok mazsola és a sok agresszív barom buszsofõr és kamionos miatt, ez sem elhanyagolható szempont).
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
Damage Given to \"[NK]kisuti\" - 13 in 8 hits \"...továbbá az a tény,hogy MÁSOLAT van a pisztolyodra vésve, és az, hogy SIVATAGI SAS 0.50 van az enyémre vésve...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az a kamion, ami az m3-ról megy mondjuk vecsés felé, annak semmi keresnivalója nincs a hungárián, szerintem...
(Az összes zöldet felakasztanám legszívesebben aki tüntet az erõmûvek ellen és a gáz és kõolajszármazékok felhasználása ellen közben teszi ezt a meleg lakásból és az autóból rángatva a mobilját.... Menjen ki a vadonba éljen az erdõben 1-2 évet tûzzel (nem.. se gyufát sem öngyújtót nem adunk neki), ijjal, nyíllal, késsel és akkor elhsizem, hogy olyan rohadtul zöld.. Amíg ezt nem teszi (tehát nem teszi meg a minimumot a föld megóvásáért) addig meg csak a szája jár...)
bocs kikívánkozott ... Kíváncsi vagyok hány kereset lesz a pipacsok növésének akadályoztatása miatt a 4-es metro további nehéz szülése során...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
egy hétvégéig voltunk kinn, persze minden nap esett az esõ, de a szállás jó volt, magyar apácáknál ^^
(persze 'kezemben' az angyalok és démonokkal, vérbeli túristának éreztem magam <#idiota>#idiota>)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Az indexen kielemezték:
http://index.hu/politika/belfold/budapest/1129m4ltrn/
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
A NATO kérem nem szeretotthon, ARÁNYOS teherviselést ké mindekitõl. GDP 2%-a. Mi ennek az 1/3-át kis alig érjük el, és azt is hülyén költjük el. Ha akarsz még errõl dumálni, gyere a haditechnikai topicba.
A 4-es metró nyomvonala szerintem nem rossz, aki utazott már 7-173 gyors busszal (fõleg nyáron) az nem is kételkedik ebben...
(én 4éve járom busszal a Ferenciek tere-Dózsa György út távot és nem rosszabb a helyzet mint metrón ugyanebben az idõben utazok, sõt ha sikerül jönnie kettõnek egymás után akkor még jó is a helyzet! 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Már sokkal korábban el kellett volna kezdeni építeni... :\
M0-ás: Egy érdekesség sokak kedvencérõl: az M0 eredetileg autópályának megfelelõ kiépítésre lett tervezve, vagyis minimum 2x2 sáv, plusz leállósáv, de bõvíthetõ 2x3 sávra (leállósávval). Ha valaki megnézi az elsõ szakasz mûtárgyait (pl. a felüljárókat) feltünhet neki, hogy "féloldalasak", vagyis nagyobb szélességet hidalnak át, mint maga az út. Csakhogy jöttek a költséghatékony megoldások, és a politikai okok, minek következtében kitalálták a "gyorsforgalmi út" jelzõt a 2x2 sávos útra, amelynek nincs se padkája, se leállósávja. Ennek köszönhetõen ha bármi baleset történik, az M0 forgalma meghal.
Aki sûrûn jár az M0-áson, abban már valószinüleg megfogalmazódott, hogy mégis hogy képzelik azt, hogy erre az útra tereljenek rá minden elkerülõ forgalmat. Lévén a M0 már most is elég zsúfolt, pedig még messze nem valódi körgyûrû. Bezony, a 2x2 már régen nem elég erre a célra, legalább 2x3 sávosra kellene bõvíteni, hogy feladatát megfelelõen elláthassa. De az pénzbe kerülne. Sokba. És nem vonzó olyan döntéseket hozni, amely nem új autópályák építésérõl szól, hanem egy gyorsforgalmi út kibõvítésérõl.
De elöbb-utóbb elkerülhetettlen lesz...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A 7-es busz tényleg egy vicc, akkora forgalom ilyen hosszú szakaszon sztem a világon nincs.
Ja, és ne felejtsük el, hogy elég sok cég és dógozó bizony közel sem a duna azonos partján leledzik, szóval valahogy azoknak a szerencsétleneknek át kell evickélni azon a kis vizen. A hidak teljességgel járhatatlanok, szóval kocsival, busszal õrület, villamosok dugig vannak ... dél pestre pedig ugyebár eddig nem ment metró, szóval nagyon kell az oda.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.