4-es metró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Hamster blogjegyzete a 4-es metróról
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha mérnökök vezetnének egy országot akkor az lehet, hogy mûködne is, mert õk legalább a realitástok talaján mozognak.
Le kéne már arról szokni, hogy ami orosz az csak szar lehet. Az egész keleti blkobban orosz technológiával épültek metró nem? Prímán mûködnek.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
BKV vezetõségi ülés, 1999:
"Az orosz techológiát azért nem alkalmazzuk, mert 30 éve változatlan."
Kérdem én, melyik ország metrókocsijai bírják 40 éven keresztül a strapát???
"Itt próbáltak 4-es metrót építeni az úr 2006-dik évben." Olcsóbb lenne.
Havernak modntam ,hogy nem azért van körbekerítva, hogy védvle legyen a környék az építkwezéstõl, hanem azért, hogy ne lássuk, hogy nem csinálnak semmit.
Igy nem tudják sajna megcsinálni. Ugyhogy egy ideig nem lesz furás. Legalábbis ugytünik Áprilisig. A Legnagyobbb gond az hogy az orosz állam adósság fejébe nem kellett most meg pénz nincs rá. Ugyhogy jól állunk. (melesleg nem kéne)
Downhill!!
Egyébként meg nem kötelezõ vidéken élni! Ha nem tetszik a helyzet, akkor költözz városba! És ne szennyezd tovább a topicot ezzel a témával, hanem nyiss neki egyet!
De akkor magyarázd meg, hogy nekem miért kerül 3x annyiba utazni mint neked bent pesten? ÉRVET BARÁTOM! MIÉRT?????? Én is ugyanazzal a BKV HÉV-vel járok, mint a a pestiek a határon belül, de ott 10% körl elmeltek és nem 400%-ot és nem törlték el a diákkedvezményt és akkor még jön majd, hogy csak a suli és lakhely között lesz majd kedvezmény, ha minden rosszul sül el. Pestieket ez sem érniti, mint írtam?
NOS?
Mellesleg most emeltek a díjakat a HÉV vonalakot 400(!) százalékot, de csak Bp.-n kívûl. Kedves. Mégis milyen alapon? Szóval nincs kinyalva a seggetek mi? Hát egy kalap szart nincs.
Jó példa erre a sok buszvonal. Marha hangulatosak
Talán egy kicsit elrugaszkodott ötlet, de én úgy oldanám megy hogy a lehel téri templom elõtti placcon levinném a föld alá a villamost, a westend mellett a váci úti járda alatt vezetném végig (kialakítva egy új üzletsort a westendhez, amely a villamos felé néz. A váci úti westend fõbejáratnál pedig lehetne egy villamosmegálló a föld alatt, közvetlen átjárási lehetõséggel a westendbe, így kvázi földalatti sétáló-bevásárlóutcát képezve. Aztán a mostani 4-6 vonal nyugati téri állomásáig húznám a vilit, végig kiszélesítve az aluljárót, tehát a gyalogosok mellett mennének a tuják. És a 4-6 megállója alatt közvetlenül, megállna a 14-es, majd a skála metró felé venné az irányt, a felüljáró után az út közepén elõbukkanva a föld alól, folytatva útját a deák felé. Lehet hogy nem olcsó megoldás, de milyen hangulatos lenne.
A 4-es metróról nagyjából azonos a véleményünk, mégpedig az, hogy így nem jó! A 4-es metró szerintem a jelenleg 5-ösként futó tervezett vonalnak kéne lennie! Aki kitalálta a Karolina tervet az nem volt hüéye, vagy inkább úgy mondanám sokkal többet értett a közlekedés-techológiához, mint bárki a budapesti közgyûlésben.
ez a "fõvárosiaknak ki van nyalva a segge, és mindenrõl õk tehetnek ami rossz az ország többi részén" duma egy kicsit erõs. Gyerekkoromban pesten laktam, akkor én voltam a gonosz fõvárosi, aztán amikor leköltöztünk vidékre akkor megjavultam, most meg hogy visszajöttem, megint megszállt a sátán? Haggyámáezzel, nem mi tehetünk arról hogy szar a vezetés.Nekem se kéne a négyes metró (inkább a hármason ne lenne ilyen kib***ott huzat hogy melóból hazafelé szétrobban a fejem tõle) de most mit csináljak, menjek ki és temessem be az alagutat egy homokozólapáttal?
Downhill!!
Azért mert fõváros? Azt hittem gazdasági vagy szociális célzattal szoktak fejlesztni és pénzt adni. Ez messze Bp-n a legjobb. Akkor miért pont oda kéne önteni a pénzt?
Downhill!!
Az hogy a fövárosiaknak kivan nyalva a segge. Ez részben igaz. Én is fõvárosi vagyok de szerintem is ez az ország túlságosan föváros központú.
De azzal nem értek eggyett hogy az adófizetõk pénzét nem ere kell költeni. És azért nem mert ha belegondolsz akkor a fövárosba jön a legtöbb turista itt van a legjobb munkalehetõség stb. Ha ezt a várost fejlesztik fejlõdik áttételesen az ország is.
Downhill!!
Az is vicc, hogy ha majd a tetves kormány eltörli a mostani diákkedvezményeket akkor abból a budapestek SEMMIT nem éreznek majd. A a bérlet az egész városra érvényes marad. Nem lehet az ellenõrizni, hogy valaki csak az iskola és a lekhely között veszi igénybe a kedvezményt, míg vidéken igen.
A pesti bérelt ára is a vicckategórában van. Mennyi a felnõtt? Kb. 10 ropi. Vidéken ennyi a 15km-es buszbérlet és azzal EGYTELEN vonalon utazgathatsz csak azt szevasz, a pestivel meg össziveissza és 0 áraon ahoz képest.
Namármost aki vidéki és modjuk Pécsre jár be dolgozni, ott a 15km az mégcsak nem is távolság és még Pécsen is lehet, hogy felszáll egy másik buszra, mert Pécs nem egy kisváros.
Szóval a fõrárosiak kicsit visszavehetnének a nagy arcból.