4-es metró
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
A nyugalom a hosszú élet titka!
Hasonlítsd össze hogy milyen stílusban beszélt Vitézy és Dancs. Dancs szinte remegett kiállni a nulla tudásával a közvélemény elé mert félt hogy lebukik hogy csak azért kapja a pénzét hogy bekussol és azt csinálja amit a felsõsök mondanak neki.
Egyenesen hazudnak, ezt meg kell szokni. Nem tehet róla hogy hazudik. Õ inkább féreg minthogy csöves. Inkább lop csal hazudik minthogy szerencsétlenkedjen.
Ez van, vannak ilyen emberek. Tönkre lesznek téve és kész. Hála istennek.
1. "..budai részen óriási parkolóterületek vannak."
HOL????? Én egyet sem látok, pedig arra van a sulim. Mellesleg aki bement már Kelenföldig, miért ne autózzón belejebb? Nem éri meg átszállni.
2. "470 milliárdot kaphatt Mo. közlekedésfejlesztésre és ennek felét sem teszi ki a metro."
Hát szépen is néznünk ki, hogy egy ilyen elbaszott ötletre az összes támogatás majd FELÉT kidobjuk, abból az összegbõl, ami az EGÉSZ országra jut. HÁT MI EZ AZ ÖKÖRSÉG??? Nem csak BP.-bõl áll az ország!!! HAHÓ!!!
3. "Dugómentesítés nem a most épülõ szakaszok feladata, hanenm a 3-dik és 4-dik szakaszé."
Milyen 3-dik és 4-dik szakasz szakasz? Mirõl beszél ez? Eddig arró volt szó, hogy két lépcsõben épül, elõször a Keleti-pu-ig és aztán tovább a Bosnyákig. Most akkor mi van? Mellesleg, ha nem lesz metro összekötve (BÁRMELYIK!) a MÁV-val vagy HÉV-vel akkor ezt a funkciót SOHA nem látja el egyik metro sem. Leglább a ráckevei HÉV-et össze kéne kötni a szentenderivel és a ráckeveit meg be kéne vinni valahogy a Deák-tér környékére, a gödöllõit meg összekötni a piros metróval.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Dancs Gábor riportja is ottvan. Kicsit remegett az ember hangja 😄 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Aki ebbõl pénzt nyúl le azt nem érdekli a téma és nem is fórumozik. Szarik az egészbe, az lenyúlja a magáét és beül a limuzinba. De nehogymár még magyarázkodjak is.
Következõ ilyenednél beírok a modi fórumba.
Egy normális 4-es metrót MINDENKI támogatna, de ha körbnézel akkor a támagoatók vannak kisebbségben, csak nem õk vannak döntési pozícióban. Na ez a gáz. De te nem tudod felfogni, még az elemzések TÚLNYOMÓ része is azt bizonyítja, hogy a még a LEGOPTIMISTÁBBAN nézel MINDENT, akkor sem érte volna meg, nemhogy most, 3-4-szeres költségtúllépéssel.
Mellesleg a buzi demszkynek nem volt jó az orosz metro...
Meg aztán baromira nem múlik semmi a hozzászólásain. Esetleg ki lehet tiltani õt a szemétkedõ beszólásai miatt (takarodj, kukába való vagy...stb). De már így is túl sok karaktert pazaroltam erre a tök érdektelen témára.
Meg lehet nyugodni, enyém a metros.hu, ott van napi 500-1000 látogatottság és én maximálisan ellenzem a 4-es metrónak ezt a verzióját, ami a honlapon is látszik.
Õ meg csak irogat. Ennyi.
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Mert a hozzászólásaid színvonala és az érveid tömkellege ezt sugallja.
Sajnálatos, hogy az ilyen dorid emberekre lehet hatni. Nekem eszembe sem jut nézelõdni, még SOHA nem vettem olyat, amire ne lett volna szükségem. Immúnis vagyok MINDENFÉLE reklámra, köztük a 4-es metróéra is.
Ez egy elõre megtervezett üzleti fogás. Ugyanaz lesz a Bosnyák téren is mint az Örsön. A nagy plázáknak az az érdeke hogy a közelükben legyen a nagy forgalom, a sok átszálló tudjon nézelõdni náluk.
A Bocskai úton is lesz valami pláza vagy bevásárlóközpont szerûség.
Az Etele téren is.
Az meg hogy ki hova akar utazni, le van szarva. De várjatok, kék az ég. Mondjak még ilyen meglepõ dolgokat? 😄
"2010 december 31 Keleti - Bosnyák"
Ezek a tervezett dátumok. Ebbõl bárki bármit kimagyaráz.
Molnibalage: ebben az országban nagyon jól tudják a döntéshozók hogy meddig lehet átlépni a határokat.
Nekem ne próbálja senki sem beadni, hogy egy cég megszûnésérõl azelõtt 1,5 hónappal nem tudnak semmit!!!!! GAZEMBEREK!!!!!!!
Minden baromságra szórják a pénzt, csak azért mert jól mutat.
Szóval végülis jobb ha egy ilyen metróvonalba minél kevesebbet ölünk bele.
Egyébként ilyentõl nem kell félni, újpalotai szakaszhoz minimum 30 év kell még.
én a Commander vagyok én
1000-szer akkor bohózat lesz ez a metró mint a Combino volt...
Közben olvasom valami német napilapból (talán Frankfurter Allgemaine) kiollózva, hogy amellett hogy a tervezettnél 3-4 szer kerül drágábba a kivitelezés, soha nem fog megtérülni az fõvárosnak, és mindig kurvanagy veszteséggel fog üzemelni.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
"közel 110 ezres kerület végre csatlakozhat a fõváros vérkeringésébe. Elõzetes becslések szerint a Bosnyák téri végállomás naponta több százezer utast vonzana a teljes észak-kelet pesti agglomerációból"
Még az erdeti becslések sm számonak TÖBB SZÁZEZER utassal ÖSSZESEN, nemhogy csak Zugló környékén. Vicc az egész..
Zugló szerint az agglomeráció is jól jár a 4-es metróval.
Szerintem meg mindenki jól jár ha nekem adja az összes pénzét. Csak én nem írtam róla tanulmányt hogy miért 😊 Ennyi a különbség kb 😄
Zuglós cikk