Cannibal Corpse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Nézzük a másik oldalát...
Ha mégse lenne ilyen, akkor kapcsold be akkor, amikor a barátnõd elhagyott, a melódból kirúgtak, a legjobb haverod átbaszott, és legszívesebben kifutnál a világból.
Jól fog esni hidd el 😊
Egyébként a videot csak azért tettem be, mert el akartam oszlatni azokat a téveszméket hogy a CC-sek nem tudnak zenélni...Bár nem nagyon szeretem õket, amit már mondtam is, de le nem merem õket szólni, mert még így sok év gitározás után is megizzasztanának de rendesen 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Semmi sem hallatszik ki belõle. Pláne koncerten. Összeolvad egyetlen monoton darálássá.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
CC alap a stílusában
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
ez nagyságrendileg így van, de azért valljuk be, a Butchered at birth-nél kevés vastagabb-ölõsebb album létezik a témában.
de CB-nél nekem a Six Feet under pl nem tetszik...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
PSN ID: Lord_Mortanius
az smafu? 😄DDDD
<#ejnye1>#ejnye1><#banplz>#banplz>
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Nem csípem se a death/gore metal-t, se a cannibal corpse-ot, de el kell ismernem hogy (ezen a stíluson belül pláne) kiba* jó zenészek.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
A38 hajó
CANNIBAL CORPSE
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De belõlem akkor is csak a röhögés tört ki ennek láttán 😄
Ragnarok | Noumena | Dark Tranquility | Shadows Fall | Paradise lost | Borknagar | Coheed and Cambria | Honda F1 team
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
és erre még jegyet is vesznek?
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
azzal a gagyi hajrázásukkal csak emelik a színvonalat^^
(mivel a rajongók válasza ugyanaz lenne, mint sweech számára, így felesleges nekem írni és én sem írok vissza^^)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
most jött ki a dupla "Final Grind" 152 számmal, gondolom ez sokmindent elárul.