Cannibal Corpse

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xD jó kép

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Mint egy rossz Son Goku <#nyes>

jolvan nem tudtam xD de te nagyon vágod

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

Igen tajekozott vagy. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ajem kisa
Szerinted mit hallgat Spongyabob (vagy mi?)?<#nevetes1>

hmm volt másik énekes is ?

sweech
ez egy szar =) utálom az ilyen hajrázód fosokat, idétlen 😄

Klasszikus Death metal. Nyugodtan irhattal volna a metal topikba. A CC meg a regi enekessel volt igazan utos.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Davidus
rofl

V9ykn8_TZL0

szerintem ze rohadt jó zene (jo azé zenének nem nevezném 😄 )

http://www.youtube.com/watch?v=jcypsC26iVo

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

huh 1 et hallotam asszem xD
hát nem egy nyálas zene az biztos 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

több infót pls!

Csuhai G
Fos.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Csuhai G
Fos.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

de most mért rossz zuznak mint az állat meg hörögnek gyors grind tempók
A szövegek...hát igen. Nem arról szólnak hogy szeressük felebarátainkat... <#vigyor1>

immovable
<#shakehead>
ajem kisa
Neked!<#pardon1>

nagyon jo eggyüttes 😄

← ElőzőOldal 2 / 2