70
Cannibal Corpse
-
Szabi15 #70 hát gyerekek én 2 éve dobolok, de ha olyan témákat meg blast-beateket tudnék nyomni, mint ez a dobos, az anyaföldet megcsókolnám érte. Respect mindegyiknek, mert nagyon tudnak!!! -
stream man #69 hát igen ez van sajnos aki más közegböl jött az nem érti meg milyen jo zene :) -
vader #68 a cc egy isten. az a baj, hogy aki teljesen "más közegből jött", annak ez csak szimpla hörgés meg zaj. a fishersrác meg tényleg jobb mint barnes-de hozzá kell tennem, hogy őt is bírom az sfu-val együtt. -
stream man #67 jo hozzaszolas -
#66 nem ismerem a CC-t, ezért csak annyit mondanék, hogy próbáld meg hallgatni a zenét. Sztem ha ilyet tudnak alkotni, mint ez a szám, akkor biztos a többi számukba is van ilyesmi.
Nézzük a másik oldalát...
Ha mégse lenne ilyen, akkor kapcsold be akkor, amikor a barátnőd elhagyott, a melódból kirúgtak, a legjobb haverod átbaszott, és legszívesebben kifutnál a világból.
Jól fog esni hidd el :)
Egyébként a videot csak azért tettem be, mert el akartam oszlatni azokat a téveszméket hogy a CC-sek nem tudnak zenélni...Bár nem nagyon szeretem őket, amit már mondtam is, de le nem merem őket szólni, mert még így sok év gitározás után is megizzasztanának de rendesen :) -
#65 hahaha menj már a dallamokkal a fenébe.Hallgass nájtvist. -
Bammy #64 Láttam videot, jó zenészek, gyors a kezük, de hogy mennyire nem használják ezt ki, az szánalmas. Nagyon rossz zene ez, semmi értelme. Próbálnának dallamosabb számokat írni, ne oylat amiben hörgés van cak emg szar.. -
Emmegki #63 Elhiszem hogy tud csak hülyeségre használja a tudását.
Semmi sem hallatszik ki belőle. Pláne koncerten. Összeolvad egyetlen monoton darálássá. -
stream man #62 nah a METÁLOS bagázs KEZD BEHALNI -
stream man #61 bakker megszereztem azt a lemezt amin PAKSI ENDRE (ossian énekese) hót részegen énekel és elfelejti a szöveget lol xD -
#60 alap lemez -
#59 és akkor ez a húrrángatás....
CC alap a stílusában -
#58 "Corpsegrinder hangja nekem jobban tetszik mint a Chris Barnes"
ez nagyságrendileg így van, de azért valljuk be, a Butchered at birth-nél kevés vastagabb-ölősebb album létezik a témában.
de CB-nél nekem a Six Feet under pl nem tetszik... -
Louis Cyphre #57 Kedvenc számom tőlük:
The bleeding
http://www.speedyshare.com/920405191.html
-
#56 és a Nasum meg a Napalm Death vazzeg?
az smafu? :DDDDD
-
stream man #55 rohadék teknikás ez a szám :D ugy megy a keze mint az állat :D -
stream man #54 melyik jó album? (mindegyik? ) -
stream man #53 -
#52 na igen ez a Live Cannibalism-ról van mindig berakom ezt ha nappal valami felidegesít.Persze nem számitogep hangfalon kell az ilyesmit hallgatni.Jol kihangositani aztan mehet az atom zuzas. -
#51 Geci jók, a Pat O Brien az egyik legjobb metal gitaros akit valaha hallottam. Corpsegrinder hangja nekem jobban tetszik mint a Chris Barnes-é. Hatalmas megszállottjai a zenének ezt hallani is, egyfolytában gyakorolnak. Mindegyik lemezük igényes. Márciusban jönnek hozzánk.Persze a Corpse csak az egyik jó zenekar a virágzó death metal mezőnyből. Suffocation, Nile, Vomitory, Blood red throne , Incantation ezek mind gyalulnak. Death Gore metal a legjobb. Németeknél legalább 5-6 fesztivál lesz jövőre amire érdemes lenne kinézni. Meg ott van a cseheknél az Obscene Extreme na ott befosnátok a röhögéstől olyan jókat alakítanak egyesek.Engem már inkább a hagyományos metal zenék fárasztanak le.Faszba a dallamos énekkel -
#50 ember, ragadj gitárt és nyomd le EZT!
Nem csípem se a death/gore metal-t, se a cannibal corpse-ot, de el kell ismernem hogy (ezen a stíluson belül pláne) kiba* jó zenészek. -
#49 Méghogy random rángatják a húrokat. Pff. Ez ilyen stílus, a világon semmi random húrnyúzás nincs benne. -
#48 Hát ezen és is felröhögtem..
valahogy odatesz az a felkonf..aztán elkezdődik -
#47 2007. március 9.
A38 hajó
CANNIBAL CORPSE -
#46 gyerekek #25os hszhez tartsuk magunkat péelzé ... htxvm -.- -
_Vegeta_ #45 qvajo :D -
_Vegeta_ #44 A zene nem csak dallambol hanem ritumosbol all. Ez egy zenekar ahol a ritmusra helyezik a hangsulyt. -
#43 Én szeretem a metal zenét IS, de ez sztem gáz :\ ez tényleg csak abból áll, hogy random rángatják a húrokat, és hörögnek meg párzó gorilla hangokat adnak ki :) -
metalcoreosok és egyébokosfiúk hess. -
#41 -
_Vegeta_ #40 Pedig specijel az jo szam. Haammeeeeeer SmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaassssD Föéééééééééésssssz :D -
Borg #39 Én nem itélem el azt, akinek ez bejön.
De belőlem akkor is csak a röhögés tört ki ennek láttán :D -
#38 Szerintem meg kegyetlen nagy a klip. -
#38 http://video.google.com/videoplay?docid=-6020618890589721136 -
#37 -
#36 -
Emmegki #35 hátez qrvanagy lol
és erre még jegyet is vesznek? -
#34 az ilyen hörgős metálon csak röhögni tudok:D
azzal a gagyi hajrázásukkal csak emelik a színvonalat^^
(mivel a rajongók válasza ugyanaz lenne, mint sweech számára, így felesleges nekem írni és én sem írok vissza^^) -
Borg #33 Hát ezen belőlem is kitört a röhögés :DDD -
_Vegeta_ #32 Szerk: Azaz jah. Annal idetlen szarsagot nem lattam még. :D