21
  • martini12
    helló én csak angolul tudtam megszerezni és a többi kiegészítőm magyar és olyan angol-magyar írás van.nem tudjátok honnan lehet leszedni a magyarosítást?
  • Crossy01
    Akinek nem tetszik a sims az ne írjon ide..Nem tudom ebben mi olyan nehéz...Mielött elkezdenétek nekem ideugatni ahogy mindenki másnak:)
    Én Silent Hill mániás vagyok, ami pont az ellenkezője a sims-nek..Na HUHHA most akkor az lett a téma ezentul hogy a Silent hill sorozat is egy fos igaz?? Mert ti a kemény FÉRFIAK XD, akik aztán a COD 1-2-3 meg a Bioshok stbstb-vel játszottok..ti aztán tudjátok mi a jó és mi nem...Sztem enniy erővel mi is irogathatunk a ti kis topicjaitokba, hogy mennyire szánalmas Cod 3 mert pl graikailag egy szutyok többet vártam tőle.. és egyszerüen nem adták ki PCre ..Pedig Lány vok...De én nme teszem nem vok ilyen...ennyire...Na hagyjuk csak tapsolni tudok ilyen idiótáknak:P
  • Vorpal
    Nem a SIMS el van a gond,
    hanem azzal, hogy egy olyan kiegészitőért mint
    a glamorous stuff vagy xmas pack pénzt kérnek.

Gyak nincs benne semmi csak 15 sims tárgy és saját doboza van....
  • Picizöldfül
    ezen a Simsen azé röhögök néh amer az emberek nyavalygásai,halál nyugisan kibaszott szétcsúszott fejjel nevetnek(szó szerint a fülükig érő mosollyal),játszanak,mintha belennének szívva kajakra:DDnekem ez jut eszembe róluk
  • HJPOWER
    Amikor kiadják a Gangsta & Biaaaatch kiegészítőt, akkor majd én is beszerzek egy kópiát :D
  • gyuri12
    rám ez pont nem vonatkozik,nem vagyok sírós...
  • dartois83
    ...amúgy elég bugyuta az egyik kép, amikor ezerrel villámlik a háttérben, kisgyerekek meg pocsolyában ugrálnak (nagyon valósághű), anyu meg épp a paradicsomot vagy mit dugványozza...:D
  • dartois83
    "úgylátom,ho itt simsesekkel vagyok körülvéve FÚJJ!:) amúgy csak ízlés kérdése...valaki a lányos dolgokat szereti(sims) valaki az igazán férfias(XD) játékokat(harctéren egymás fejét szétlövős) szal csak ízlés kérdése..."
    Hát valóban, a sims inkább feminisztikus jellegű játék, de vannak elméletek, melyek egyes társadalmakat (pl. skandinávok) is feminisztikus társadalomnak tartja, melyekben sokkal erősebb a szociális hajlam. Ugyanígy nem ciki, ha valaki fiú létére Simsezik, szerintem kreatív játék, lehet tanulni is belőle én pl a házépítést szeretem (később a valóságban is ötletet meríthetek:)) A fiús játékok is jók többnyire (GTA fan vagyok), de azoknak is annyi közük van a férfiassághoz, mint amikor a Halo-bajnos kövér kisfiú először elmegy paintballozni, és a hátába kapott festékpatronoktól sirvafakadva elszalad...
  • dzsuvajoe
    Hat en nem reg letöttöttem az öszes kieget par napig jaccotam belük de aztan meguntam. Sztem túl sok újat nemhoz a jűték menete. Nincs benne semmi cél. Ez nekem pontosan cask időelbaszásra volt jó. Csak tengtem lengtem. Miutan felesegül vettem egy csajt lett egy rakat lóvém es utana mar az se volt örörm jh ha vmi uj cucot vettem...
  • Indigo
    Tisztában vagyok az eladási adatokkal, és meg is vagyok rökönyödve rajta elhiheted. Viszont a kiadó részéről teljesen érthető, hogy megpróbál lehúzni annyi pénzt a játékosokról, amennyit csak tud... Úgy látszik bejön neki. Igazából azt tartom szánalmasnak, aki még pénzt ad az ilyen bugyuta és tökéletesen értelmetlen kiegészítőkért, hogyaszongya:
    - csilli-villi cuccok, tartalma: 60 káprázatos tárgy (OMG! 60 virtuális tárgy...)
    - télapós cuccok, tartalma: 40 tárgy a 2005-ös karácsoyni party csomagból + 20 új tárgy...
    Ki az aki képes kiadni pénzt 60 darab kib@szott virtuális tárgyért??? Szánalom...

Ez a Sims semmivel sem jobb mint Pákó, sőt, azon a szerencsétlenen legalább röhögök egyet. De el nem tudom képzelni, hogy ennek a Simsnek mi a célja, értelme, milyen szórakozást vagy játékélményt képes nyújtani!?!? Virtuális életet élni? Szánalmas mint a Second Life...
  • gyuri12
    úgylátom,ho itt simsesekkel vagyok körülvéve FÚJJ!:) amúgy csak ízlés kérdése...valaki a lányos dolgokat szereti(sims) valaki az igazán férfias(XD) játékokat(harctéren egymás fejét szétlövős) szal csak ízlés kérdése...
    amúgy nekem az nem tetszik,ho olyan hülyén van megcsinálva.mintha mindenki buzi lenne(folyton nyávognak mindannyian)
  • akyyy
    nekem eddig tetszett, ezután is fog, csak már erős gép kel ehez is, különben jászhatatlan:(
  • dorothy00
    jujjj!hát szerintem nagyon jó lesz az új kiegészítő és nem értem miért kell fikázni!
    Ez a játék sokkal értelmesebb,mint "egy véres hadszintéren ész nélkül gyilkolászni egymást addig,amúgy el nem megy tőle az eszünk" (márha van!xD !...de ezt inkább nem is folytatom!
    A fejlesztők eddig is remek munkát végeztek és egyre csak jobbak!
    A piacon talán ez az a játék,ami leginkább megéri az árát!..sőt..

• Gerygrey
    Ok, nekem meg nem tetszik a world of warcraft, ezért ha megjelenik egy kiegészítő hozzá és kijön az esgén hír róla, akkor nem fogom elolvasni. Fikázni pedig pláne nem kezdem el. Ennyi.
  • gyuri12
    nekem eddig se tetszett,ezután sem fog.ennyi
  • Gerygrey
    Juj megjelenik egy sims 2 kieg, mekkora szörnyűség, istenem most milesz! Te ilyeneken kiakadsz? Én is siránkozhatnék ennyi erővel hogyha megjelenik egy újabb pussycat dolls, vagy pekete pákó cd, ezek sokkal szörnyűbbek, mégis megveszik őket. Szerintem jópofa lesz ez a kiegészítő, a játékmeneten nem dob majd sokat, de látványelemnek jó lesz hogy esik a hó meg ilyenek, unalmas volt már az állandó felhőtlen, napsütétes égbolt. Magyar preview itt
  • portable
    nem szánalmas ez
    vezeti az eladásokat miért hagynák abba?

Játék neve / előző heti helyezés / hány hetet töltött a listán

1. The Sims 2: Pets / 1 / 8
    2. Football Manager 2007 / 3 / 8
    3. FIFA 07 / 2 / 9
    4. Medieval II: total war / 4 / 5
    5. LotR: Battle for Middle-Earth II: Witch-King / 6 / 2
    6. The Sims 2 / 7 / 117
    7. Warhammer: Mark of Chaos / 5 / 3
    8. Warhammer 40,000: DoW Dark Crusade / 8 / 6
    9. Battlefield 2142 / 9 / 8
    10. Championship Manager 2007 / 12 / 9
    11. Company of Heroes / 10 / 11
    12. The Sims 2: Open for Business / 13 / 41
    13. LotR: The Battle for Middle-Earth II / 19 / 31
    14. The Complete Collection of The Sims / 11 / 19
    15. Neverwinter Nights 2 / 14 / 6
    16. Need for Speed: Carbon / 15 / 6
    17. Age of Empires III: War Chiefs / 18 / 6
    18. Guild Wars: Nightfall / 20 / 7
    19. The Sims 2: Nightlife / - / 58
    20. Age of Empires III / 17 / 54

4db sims a top20-ban
  • Daveee
    én szeretem, igaz anyibol gáz hogy amikor winreninstal van egy napot töltök vele mig mind a 30 kieget felrakom :S
    remélem ha befejeztéka sims 2 -t kidobank egy oyan lemezt amine az összes kieg rajtavan és eyg telepitéssel fellehet vini az egészet. amugy lesz sims 3 is emgnuygtatlak tiktetke:D
  • Indigo
    Szánalmas már ez a Sims sorozat...
  • gyuri12
    ez szörnyű. ennyi
  • Mentoloshurkaka
    Ez már röhej