13
  • Elrond
    Azt nem tudom, hogy lehet-e rákja a mobilozó embernek, de azt biztosan tudom, hogy 1 1/2 éve boldog ember vagyok mert le tettem ezt a mocskos szerkezetet. Hat évet töltöttem a homájban, 2 1/2 évig komoly fájdalmakkal, elég volt. Jó újra szabad levegőt szívni.
  • kev
    Tényleg..arról nincs szó, hogy ki pénzelte a "kutatást".
  • echo
    Gondolom a kutatást támogatta a mobilgyártók szakszervezete vagy valami ilyesmi.
  • wmatyi
    És lassan kimutatják azt is, hogy tényleg sajtból van a Hold... lári-fári...
  • BiroAndras
    "Azért jó hogy a technológia bevezetése UTÁN kezdték el vizsgálni hogy milyen hatása van az emberre."

Előtte nem nagyon lehet vizsgálni. A kimutatható hatáshoz sokezer embert kell éveken át vizsgálni. Az elektromágneses sugárzás hatásait már jó sokat vizsgálták előtte is, így annyit tudtak, hogy valószínűleg nincs komoly kockázat. Amit nem tudtak biztosan, az a hosszú távú hatások.
    A tuti megoldás egyébként a headset használata, mert akkor a sugárzást nem közvetlenül az agyad kapja.
  • AranyKéz
    Azért jó hogy a technológia bevezetése UTÁN kezdték el vizsgálni hogy milyen hatása van az emberre. Teszteletlen gyógyszert, valaki ?
  • aaaaa
    Túl nagy pénz van a mobiltelfonálásban ahhoz, hogy egy ilyen kutatás pozitív eredménnyel zárulhasson. Ha netán kiderülne, hogy mégsem a legegészségesebb, gyorsan eltüntetnék az okoskodó kutatókat.(vagy megvennék őket kilóra) :(
    Ha ez bebizonyosodna és ettől csak 10% -kel esne vissza a mobilozási kedv, máris milliárdoktól esnének el egyesek. Tovább gondolom nem kell részletezni...
  • kbupdate
    :D
  • kbupdate
    Jaj, ez hányszor lesz még hír??

Jó tudjuk, ezután meg az lesz a hír, hogy bizony káros az. Aztán meg megint nem...
  • akyyy
    nézzétek a kapcsolódó cikkeket
  • eke
    Ó, hát persze....
  • Cactus
    Ezek már csak ilyen helytöltő cikkek. Ki lehet találni, hogy ezt a kutatást éppen ki finanszírozta. Mondjuk én abszolút nem félek hogy agydaganatom lesz mobiltól...főleg hogy legtöbbet a zsebembe van. Viszont akkor meg prosztatarákom lehet? :D
  • Razgon
    Holnap jön a cikk, hogy a sokat mobilozóknak berohad az agya...