48
  • trsi
    hmm, furcsa topikba tevedtel a kerdeseddel .itt nezzel korul
  • Miszt3r
    Szia stok a Zeldában mit kell csinálni miután kinyirtam azt a baszott nagy növényt a forest tampel -ben?
    Magyarul mit klell csinálni a forest tampel után?
    pls mondja meg aalaki
  • Mberke
    Na ez is lehet egy megoldás:)
    De amikor megnyomtad a gombot akkor egy pillanatra fekete lett a képernyő, a kacsa helye pedig fehér és gondolom a puskában volt egy fotodióda ami ezt érzékelte, úgy emlékszem a puska végén egy lencse is volt.
  • ajem kisa
    Az onnan tudta, hogy a jövőböl jött T1000-es modell mutatta be Csák Norisz fiának, aki lemásolta a lézer-proton fegyvert, és egy egyszerüsitett nem veszélyes, de annál is sokkal érdekesebb játékot gyártott sorozatban Lengyelországban, ahonnan az árusok (hála nekik)elhozták elénk!
    És azóta senki nem látta az Ifj. Csák-ot! Ezért nincs válasz a kérdésedre a mai napig!
  • smv
    Emlékszem régen voltak ezek a "sárga kazettás" piaci videojátékok. Nem tudja véletlenül valaki, hogy az azokhoz kapható "puska" honnan tudta a kacsavadász játékban, hogy éppen hova célzok?
  • MEdievil
    én már vágtam meg magamat késsel... miért nem tíltják be? rá sem volt írva hogy megvághatom magam vele
  • ajem kisa
    A WII-n használhatod a gémkjub kart is, ha nem akarsz ugrándozni, akkor jön ez a megoldás!
  • Skynet723
    Nem baj...a sok dagadt kockának legalább egy kis mozgás jut....:D
  • dez
  • Commandante
    Ha a havernak ilyen feje lenne, én Wii nélkül is ütném...
  • Yeti
    Látod pont ez a baj, hogy senki nem tud róla. Nem megunták az emberek a VR cuccokat, hanem egyszerűen soha nem is próbálták őket. Kell egy kis hype ahhoz, hogy az ilyen dolgok elterjedjenek.
  • lokko
    Nem lehet arra építni, hogy a gémerek utálnak mozogni, és ezért nem terjednek el a VR cuccok ... főleg azért mert ez nem igaz, és a probléma sokkal összetettebb, mind technikailag mind pszichológiailag ... gondolkozz el azon, hogy miért nincsenek manapság olyan telefonfülkék amibe az emberek beledugják a fejüket és úgy beszélnek ... régen voltak ilyenek ...
  • Tinman #36
    Te tudsz ülve golfozni?
  • STALK3R
    De csúnya!
  • Zenty
    tévedés nem kell erősen mozogni vagy ha valakinek a csukló mozdulatok ülve is problémás az már orvosi esett :D
  • Tinman #33
    Az, hogy nem tudsz róla az egy dolog ;-)

Egy alap VR kesztyű, (vagy éppen egy infrás fejmozgásérzékelő) mely RTS játékoknál pl. jól használható jelenleg 20k, 1 éve 24k volt, 2 éve meg 28-30... --> elérhető.
    Egy baj van velük, méghozzá az ami a Wii irányítójával is: erősen mozogni kell.
    Mi lehetne kényelmesebb egy egérnél vagy egy gamepadnál? Semmi. Már pedig a játékosok kényelmes emberek. Ha sportolni akarnak sportolnak.
    Ettől függetlenül siker/siker lesz a Wii, mert egyszer mindenki beugrik, aztán majd jön a WTS és vissza az XBoxhoz vagy a PS3-hoz.
  • Inquisitor
    "Kényelmesek és hamar beleunnak az újdonságokba (lsd. VR kesztyű, fejmozgásérzékelő)."
    Ez marhaság a VR cuccokba nem "untak bele", simán nem volt hozzá vas, amikor "divat" volt, mire a 3D kártyák elterjedte, addigra átvonult műszaki tervezésbe és orvosi használatra.
    Amúgy lehet én vagyok hülye, de simán nyomnám ilyennel egy jó Golfjátékban, mint pl. egérrel vagy konrollerrel ...
  • MC Stich
    Nem tudom hogy a pi...-be lehet leverni a csillárt WII-zés közben ilyen bénák vagy mi?
  • kricsi
    gáz
  • UNREG
    Neki a haverja wii-zett.

• jefferson83
    Mondjuk azt nem hiszem el, hogy nem lehet ésszel játszani. Azt viszont igen, hogy egyesek nem tudnak ésszel játszani.
  • Zenty
    IGen ,de azok csak kiegészitők a konzolhoz.
    A wii-nél meg minden alap kötelező a mozgás érzékelő.
  • bermuda3
    ez a wii csak ara jó h új videók legyenek a youtube-on meg a hasonlókon és mi meg jókat röhögjünk :D
  • GulaSoft
    Ez a wii csak azoknak jelent újdonságot, akik nem játszottak ps2-őn eyetoyal.
    Ott nem kell irányító sem, a 10.000Ft-ért vásárolt játékhoz jár egy kamera, felrakod a tv tetejére, és még téged is bevetít a játékba.
    Ja és hacsak nem vagy supermen nem repülsz bele a tv-be egy ütésnél.
    Nálunk csak a csillár bánta, mert az egyik búrát levertük egy hadoszásnál:-)
    Biztos pontosabb a wii mint kamerás érzékelő, de azért nem akkora újdonság, hogy elrohanjak a boltba venni egyet, plusz még 15.000-ért még egy irányítót, +elemeket bele naponta....
    Ez is lecsenk, aztán a sarokba kerül, és nem 10.000Ft volt mint a kamerás eyetoy , hanem 70+15.
  • Tinman #24
    Parancsolj:
    70k ezért a színvonalért iszonyat sok, majd meglátod, hogy pár hónap és lecseng.
    Tele lesz a net "WTS used Wii" hirdetésekkel.

Miért? Mert amíg egy merőben más irányításmód eleinte baromi érdekes, vonzó, fun attól még az emberek nem változnak.
    Kényelmesek és hamar beleunnak az újdonságokba (lsd. VR kesztyű, fejmozgásérzékelő).
  • Laci082
    Nem kell ahjoz se hülyének, se amerikainak, se japánnak lenni, hogy különböző háztartási eszközöket veszélyeztesünk a wii-vel. Tesztelésre kapott készülékkel nekem is sikerül majdnem bezúznom a nemrég vásárolt ~350000Ft-os LCD TV-t. Mint ahogy írták is a rögzítésre hivatott pánt nem túl stabil, egy-egy erősebb ütésnél könnyen elengedi a kontrollert. Szóval csak óvatosan.
  • megrab
    Szvsz néhány év múlva többszáz ilyen videón lehet majd vihorászni a neten barangolva...

"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!"
  • Loverman
    ...
    Amúgy, ha jól láttam több olyan kép volt a videóban ahol a csuklópánt rögzítése kijött a kontrollerből, magyarul nem 100%-osan az ő hibájuk.
    Mellesleg, látom működnek a demagógok...
  • lokko
    és senki nem jött, hogy alázza a Wii -t. Ez is ritka ... ha konzolról szól egy cikk mindig hábórú kezdődik a különféle fanatikusok között ... de úgy néz ki a Wii akkora FUN dolog hogy senki nem akarja gajdból fikázni
  • Tinman #19
    Holdon élel-e?
  • ColdFire
    loál vazzeee XDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Rocko
    Hát ez a csaj......naggyon paraszt
  • kricsi
    Bírom azokat az embereket akik elolvassák a cikket és lila gőzük nincs miról szól...Persze ez előfordul...DE AZÉRT VAN OTT AZA SZ*ROS "Kapcsolódó cikkek" felirat...

és még ennek tetejében hozzá is szólnak a cikkhez
  • Szocsi88
    Figyeljétek majd valamelyik amerikai bepereli a Wii-t mert összevissza hadonászott vele és jó fejbe vágta a haverját
    És majd a japánoknak plüssből kellesz megcsinálni az írányítót
  • MrPrise
    lol...
  • dtk1985
    heh jo ez a video :) foleg a macska meg az elvagott torku tag Lol
  • fonak
    Én is találtam a gizmodon érdekeset :)
  • 0ckH4M
    Becsinálok a röhögéstől, ha emiatt fog kevesebb Wii fogyni és több PS3...
  • Molnibalage
    Aha. Mi az a Wii?? Biztos fontos dolog lehet...
  • Tetsuo
    Ezt arrafelé találtam, érdekes :)ASIMO vs stairs