Nintendo Wii: füstölgő képcsövek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarul mit klell csinálni a forest tampel után?
pls mondja meg aalaki
De amikor megnyomtad a gombot akkor egy pillanatra fekete lett a képernyõ, a kacsa helye pedig fehér és gondolom a puskában volt egy fotodióda ami ezt érzékelte, úgy emlékszem a puska végén egy lencse is volt.
És azóta senki nem látta az Ifj. Csák-ot! Ezért nincs válasz a kérdésedre a mai napig!
Starcraft + Diablo III - esemve
F
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"...Jamaica érzem a perzselõ homokod, Jamaica hûsítõ tengeredben lazulok, Jamaica vadító cicáiddal partyzok, Jamaica, Jamaica a zenéd örökre megfogott...\"
Egy alap VR kesztyû, (vagy éppen egy infrás fejmozgásérzékelõ) mely RTS játékoknál pl. jól használható jelenleg 20k, 1 éve 24k volt, 2 éve meg 28-30... --> elérhetõ.
Egy baj van velük, méghozzá az ami a Wii irányítójával is: erõsen mozogni kell.
Mi lehetne kényelmesebb egy egérnél vagy egy gamepadnál? Semmi. Már pedig a játékosok kényelmes emberek. Ha sportolni akarnak sportolnak.
Ettõl függetlenül siker/siker lesz a Wii, mert egyszer mindenki beugrik, aztán majd jön a WTS és vissza az XBoxhoz vagy a PS3-hoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ez marhaság a VR cuccokba nem "untak bele", simán nem volt hozzá vas, amikor "divat" volt, mire a 3D kártyák elterjedte, addigra átvonult mûszaki tervezésbe és orvosi használatra.
Amúgy lehet én vagyok hülye, de simán nyomnám ilyennel egy jó Golfjátékban, mint pl. egérrel vagy konrollerrel ...
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A wii-nél meg minden alap kötelezõ a mozgás érzékelõ.
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Ott nem kell irányító sem, a 10.000Ft-ért vásárolt játékhoz jár egy kamera, felrakod a tv tetejére, és még téged is bevetít a játékba.
Ja és hacsak nem vagy supermen nem repülsz bele a tv-be egy ütésnél.
Nálunk csak a csillár bánta, mert az egyik búrát levertük egy hadoszásnál:-)
Biztos pontosabb a wii mint kamerás érzékelõ, de azért nem akkora újdonság, hogy elrohanjak a boltba venni egyet, plusz még 15.000-ért még egy irányítót, +elemeket bele naponta....
Ez is lecsenk, aztán a sarokba kerül, és nem 10.000Ft volt mint a kamerás eyetoy , hanem 70+15.
70k ezért a színvonalért iszonyat sok, majd meglátod, hogy pár hónap és lecseng.
Tele lesz a net "WTS used Wii" hirdetésekkel.
Miért? Mert amíg egy merõben más irányításmód eleinte baromi érdekes, vonzó, fun attól még az emberek nem változnak.
Kényelmesek és hamar beleunnak az újdonságokba (lsd. VR kesztyû, fejmozgásérzékelõ).
"Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés!"
Amúgy, ha jól láttam több olyan kép volt a videóban ahol a csuklópánt rögzítése kijött a kontrollerbõl, magyarul nem 100%-osan az õ hibájuk.
Mellesleg, látom mûködnek a demagógok...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
és még ennek tetejében hozzá is szólnak a cikkhez
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
És majd a japánoknak plüssbõl kellesz megcsinálni az írányítót<#vigyor2>#vigyor2>
http://flickr.com/dtk | http://last.fm/user/dtk1985
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Meg az ablakra is, hogy ne tudjon kimászni <#buck>#buck>
Hát ez óriási😊
Wii for prezident! Nem gondoltam volna, hogy virtuális sprotolás közben "sportsérülést" lehetne szerezni, de ez valami frenetikus.
Amúgy aki hülye, haljon meg. Ez a "nem rögzítették a csuklópántot" dolog macska-mikrosütõ jellegû.