M.A.G.U.S. neten?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Addig jó amíg a termékeny korszakodban vagy 😛
Nekem régóta nincsenek jó ötleteim KM-ként :|
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
szeretnék én is magusozni neten, a skypeom gaizerbence, az msn-em és e-mailom [email protected] skypeon többször vagyok elérhetõ
Ha látsz egyszer egy gyönyörű nőt csodaszép ragyogó szemekkel, először győződj meg róla, nem-e a nap süt át a fején.!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ha tudnád mi ez nem mondanád ezt 😛
nem tudom honnan asszociáltam erre...
életút játék, igen az a lényeg hogy ilyet mi is szoktunk, nos képzeld el hogy valahogy odajutottunk amire nekem majd azt kell válaszolnom mint a #62-ben <#idiota>#idiota>
nekemis nagy hangom van, ha én vagyok a KM szerencsére ez redukálódik, de nem szeretem a túl nagy komolyságot mert hát ugye a szerepjáték nem csak abból áll hogy szemellenzõvel most csak ezt. ha érzem hogy a hangulat nagyon a tetõfokára hág, akkorra idõzítem a pizzarendelést 😉
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
A magyar fejlesztésû MMO MAGUS tök jó ötlet, remélem lesz belõle valami 😊
mi KM-eztünk sokat volt amikor ilyen jelenkorban pisztoly más egyéb korszerû fegyverek,de van amikor kard lovag kor ilyenek.kúrva jókat lehet játszani csak már nem nagyon van olyan aki játszana ilyet velem.mi úgycsináltuk hogy egy srác(unokatesóm és jól rajzol) megrajzolta a fegyvereket kúrva jók lettek.másik mesélt.és a saját karatktert mindenki megrajzolta magának.kitalált egykét fegyverzetet meg cuccokat.és akkor volt pénz lehetett vásárolni meg ilyenek.én nagyon beleéltem magam!😊
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezzel az erõvel azt is lehetne mondani, hogy semmilyen játéknak nincs értelme mert ugyanúgy élõben lehet mesélni azt is 😊
de szerintem akármit mondunk, a másik véleménye nem fog egykönnyen megváltozni.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
duke nukem forever érzésem van 😄DD
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Másfelõl lehet neked is igazad.
Chaos Anno Domini