79
M.A.G.U.S. RPG skype-n, msn-en stb..
-
#39 de már mióta fejlesztik :Ö)
duke nukem forever érzésem van :DDD -
#38 Amúgy nem akarok elkeseríteni senkit, de nem ez az első magyar fejlesztésű MMORPG amiről hallottam, és elég szép screenshotokig eljutott, ám olyan öt éve nem adott életjelet. -
Nuki #37 igen, bejövős ^^ -
#36 Tudom :) Amúgy hallgattátok az oldal zenéjét? Szép. -
Nuki #35 sőt képek is vannak... -
Nuki #34 én bíztatom őket :) legyünk egyel többen! végre újabb valami magyar gyöngyszem lehetne! :) -
Szeszmester #33 Nem tudom, azért szerintem nem ugyanaz pl egy WoW és amikor 5 srác egy közös ablakban írja a témát MSNen. -
#32 Nem akarok flémelni, debiztos belegondoltak már ők is a dologba, nem hiszem hogy nem tájékozódtak volna, hogy mi hogy van, mennyiért. Főleg, hogy hatalmas rajongótábort vertek már üssze maguknak, mély csalódást keltenének másokban, ha abbahagynák a projectet. Meg lehet majd donate-elni (adakozni), és rengetegen mondták már nekik, hogy ha jó lesz a game, akkor fognak is. És persze ez az első komoly megindulás a MAGUS pc-re átirata terén, és igényes munkát akarnak csinálni. Egyszer ennek is el kell jönnie ;)
Másfelől lehet neked is igazad. -
Takezó #31 hát igen, csodás lenne, egyetlen MMORPG, amivel hajlandó is lennék játszani:D -
Thanatos #30 ezt kb bármelyik mmo-ra mondhatnád... , és a statisztikák alapján..., igen, van értelme, mert elég sokan nyomják :P -
Szeszmester #29 Ennek van értelme?
Mi is szoktunk MAGUSozni haverokkal, ált összeülünk vkinél és egy szabad, baráti játék szokott lenni, sörözéssel egybekötve. Szóval szerinem elég fontos a társaság, hogy ismerjük egymást, bizonoyos helyzeteket el is lehet játszani és jókat röhögni a másikon.
De neten... Pont a lényeg hiányozna. -
Thanatos #28 azt meg te hidd el hogy nemfogja, iylen projectek 99%-ban kihalnak..., mmorpgnél meg méginkább főleg mivel ingyenesen karják megoldani..., nah majd amikor először meglátják menyibe kerül egy szerver üzemeltetése és nem is elég egy akkor majd eltesznek róla... -
#27 Csak a M.A.G.U.S. szót nem használhatják, ez van védve. Amúgy komolyan gondolják, már régóta csinálják(nem évek óta). Az ottani fórumbanyugodtan kérdezhettek ha kérdésetek van vagy valami nem világos. Tőlem ne nagyon, mert nem vagyok annyira benne a dologban. -
#26 neveztessétek át a topicot M.A.G.U.S - Solarah online -ra, és akkor még értelme is maradna :) -
#25 ez érdekesnek hangzik, más kérdés, hogy a jogokkal mi van..mert sztem Ynev neve le van védve.. -
Nuki #24 +FAV!!!!
fúú remélem tényleg komolyan gondolják ezek a srácok!!!!!! :D -
#23 kockadobásos plugint láttam már msn-hez..többféle kocka, mi1más.. -
#22 Nem tudom hogy ti hallotatok e már róla, de készül a M.A.G.U.S. PC átirata. Egy szorgos kis csapat fejleszti a játékot. A játék neve Silent Vertigo. Ugyan úgy Ynev világán játszódik majd, kasztokkal, varázslatokkal, famulusokkal, mozaikmágiával, és minden mással ami a mágusban is benne van. Jah amúgy egy MMORPG-ről beszélek most. :)
Silent Vertigo weboldala. Még nagyon az elején vannak, de a várakozás meg fogja hozni a gyümölcsét, higyjétek el. -
Nuki #21 amúgy új vagy régi magusra gondolsz? -
Nuki #20 én szeretek magusozni (ld. aláírásom) és volt pár próbálkozás, külön fórum is nyílt nekie (nemcsak magusozni, de szerepjátékozni) de mindig kihalt :\
-
#19 sikertelenül, ahogy látom^^ -
#18 ott is kerdeztem -
#17 Olvastam v.meik forumon hogy egy gyerek írt egy "kocka dobás" programot csak most ezt nem tudom,hogy hogy lehtne msn-en irc-n skypon vagy mittommén hol használni!
De esetleg ha itt érdeklődsz akkor talán találsz v.mi hasznosat(Nem utolsó sorban még ismerik is a M.A.G.U.S.-t) -
#16 tessék
azért ne nézzük a netet már annyira primitív dolognak, hogy a dobókockára se lenne megoldás rajta. (ha a party beállít passwordot, akkor mindenki ugyanazokat a dobásokat látja.) -
#15 van egy rpg topik az általánosban, oda miért nem fért ez be? (egyébként az nem jutott eszedbe, hogy ha rpg.hu-n kérdezed, akkor több esélyed lenne találni is valakit?) -
Lord Zax #14 És a kockadobásokat stb hogy ellenörzitek? Elég furcsa lehet, akkor már inkább valami normális netes rpg, pl neverwinter 1. Amugy mi is zsoktunk nagynéha magusozni, de az "élöben" a jó. -
#13 neakard tudni:D -
#12 lol:S
nem forum hanem topik
és ezé?:S
30 perc és ki lessz halva -
#11 meselhetne vki errol a gémrol tobbet...
hogy van ez? :\ -
#10 hogy sikerult neki kipingelni?:P -
#9 Kaland MEster, Játékos karakter
-
#8 Egyszer próbáltuk, de aztán hagytuk a francba, főleg mikor egyikünk folyton kipingelt. -
#7 szerintem megoldhato lenne, bar az irogatas tenyleg kizart dolog, de mondjuk Team SPeak -
#6 "van egy KM meg JK-k"
ahaoké értem:D -
#5 hogyhogy gaz? -
#4 a magus? az egy szerepjatek:P élő szerepjatek, eredetileg 4-5 ember osszeul, van egy KM meg JK-k....talan mar hallotatok rolla...:D -
#3 Kicsit körülményes, főleg ilyeneken, esetleg IRC-en látom értelmét, ott lehet állítgatni ki mikor mit lát, de még így is gáz. -
#2 emmegmi -
#1 uDv, ezt a forumot azert nyitom, mert kivancsi lennek, ki lenne hajlando MAGUS-ozni tegyuk fel, msn-en irogatva, vagy mondjuk ventrilon, teamspeak-en vagy skype-n beszelgetve interneten keresztul jatcani