M.A.G.U.S. neten?

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ennek van értelme?

Mi is szoktunk MAGUSozni haverokkal, ált összeülünk vkinél és egy szabad, baráti játék szokott lenni, sörözéssel egybekötve. Szóval szerinem elég fontos a társaság, hogy ismerjük egymást, bizonoyos helyzeteket el is lehet játszani és jókat röhögni a másikon.
De neten... Pont a lényeg hiányozna.

azt meg te hidd el hogy nemfogja, iylen projectek 99%-ban kihalnak..., mmorpgnél meg méginkább fõleg mivel ingyenesen karják megoldani..., nah majd amikor elõször meglátják menyibe kerül egy szerver üzemeltetése és nem is elég egy akkor majd eltesznek róla...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zvaragabor
Csak a M.A.G.U.S. szót nem használhatják, ez van védve. Amúgy komolyan gondolják, már régóta csinálják(nem évek óta). Az ottani fórumbanyugodtan kérdezhettek ha kérdésetek van vagy valami nem világos. Tõlem ne nagyon, mert nem vagyok annyira benne a dologban.

Chaos Anno Domini

Shiwo
neveztessétek át a topicot M.A.G.U.S - Solarah online -ra, és akkor még értelme is maradna :)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
ez érdekesnek hangzik, más kérdés, hogy a jogokkal mi van..mert sztem Ynev neve le van védve..

+FAV!!!!
fúú remélem tényleg komolyan gondolják ezek a srácok!!!!!! :D

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Shiwo
kockadobásos plugint láttam már msn-hez..többféle kocka, mi1más..

zvaragabor
Nem tudom hogy ti hallotatok e már róla, de készül a M.A.G.U.S. PC átirata. Egy szorgos kis csapat fejleszti a játékot. A játék neve Silent Vertigo. Ugyan úgy Ynev világán játszódik majd, kasztokkal, varázslatokkal, famulusokkal, mozaikmágiával, és minden mással ami a mágusban is benne van. Jah amúgy egy MMORPG-rõl beszélek most. :)
Silent Vertigo weboldala. Még nagyon az elején vannak, de a várakozás meg fogja hozni a gyümölcsét, higyjétek el.

Chaos Anno Domini

amúgy új vagy régi magusra gondolsz?

én szeretek magusozni (ld. aláírásom) és volt pár próbálkozás, külön fórum is nyílt nekie (nemcsak magusozni, de szerepjátékozni) de mindig kihalt :\

NEOreg3
sikertelenül, ahogy látom^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kokler69
ott is kerdeztem

Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!

Pigo
Olvastam v.meik forumon hogy egy gyerek írt egy "kocka dobás" programot csak most ezt nem tudom,hogy hogy lehtne msn-en irc-n skypon vagy mittommén hol használni!
De esetleg ha itt érdeklõdsz akkor talán találsz v.mi hasznosat(Nem utolsó sorban még ismerik is a M.A.G.U.S.-t<#boxer>)

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

QuippeR
tessék

azért ne nézzük a netet már annyira primitív dolognak, hogy a dobókockára se lenne megoldás rajta. (ha a party beállít passwordot, akkor mindenki ugyanazokat a dobásokat látja.)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

QuippeR
van egy rpg topik az általánosban, oda miért nem fért ez be? (egyébként az nem jutott eszedbe, hogy ha rpg.hu-n kérdezed, akkor több esélyed lenne találni is valakit?)

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

És a kockadobásokat stb hogy ellenörzitek? Elég furcsa lehet, akkor már inkább valami normális netes rpg, pl neverwinter 1. Amugy mi is zsoktunk nagynéha magusozni, de az "élöben" a jó.

CheAteR88
neakard tudni:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

CheAteR88
lol:S
nem forum hanem topik
és ezé?:S
30 perc és ki lessz halva

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

ColdFire
meselhetne vki errol a gémrol tobbet...
hogy van ez? :\

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kokler69
hogy sikerult neki kipingelni?:P

Kokler69
Kaland MEster, Játékos karakter

Ron Ragm
Egyszer próbáltuk, de aztán hagytuk a francba, fõleg mikor egyikünk folyton kipingelt.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Kokler69
szerintem megoldhato lenne, bar az irogatas tenyleg kizart dolog, de mondjuk Team SPeak

NEOreg3
"van egy KM meg JK-k"

ahaoké értem:D

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kokler69
hogyhogy gaz?

Kokler69
a magus? az egy szerepjatek:P élõ szerepjatek, eredetileg 4-5 ember osszeul, van egy KM meg JK-k....talan mar hallotatok rolla...:D

Ron Ragm
Kicsit körülményes, fõleg ilyeneken, esetleg IRC-en látom értelmét, ott lehet állítgatni ki mikor mit lát, de még így is gáz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

NEOreg3
emmegmi

Kokler69
uDv, ezt a forumot azert nyitom, mert kivancsi lennek, ki lenne hajlando MAGUS-ozni tegyuk fel, msn-en irogatva, vagy mondjuk ventrilon, teamspeak-en vagy skype-n beszelgetve interneten keresztul jatcani

← ElőzőOldal 2 / 2