M.A.G.U.S. neten?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi is szoktunk MAGUSozni haverokkal, ált összeülünk vkinél és egy szabad, baráti játék szokott lenni, sörözéssel egybekötve. Szóval szerinem elég fontos a társaság, hogy ismerjük egymást, bizonoyos helyzeteket el is lehet játszani és jókat röhögni a másikon.
De neten... Pont a lényeg hiányozna.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Chaos Anno Domini
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
fúú remélem tényleg komolyan gondolják ezek a srácok!!!!!! :D
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Silent Vertigo weboldala. Még nagyon az elején vannak, de a várakozás meg fogja hozni a gyümölcsét, higyjétek el.
Chaos Anno Domini
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De esetleg ha itt érdeklõdsz akkor talán találsz v.mi hasznosat(Nem utolsó sorban még ismerik is a M.A.G.U.S.-t<#boxer>#boxer>)
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
azért ne nézzük a netet már annyira primitív dolognak, hogy a dobókockára se lenne megoldás rajta. (ha a party beállít passwordot, akkor mindenki ugyanazokat a dobásokat látja.)
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
nem forum hanem topik
és ezé?:S
30 perc és ki lessz halva
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
hogy van ez? :\
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hûvös a lakás egy picit!
ahaoké értem:D
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?