Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mivel a tahók egyenletes eloszlása sajnos már mindehol megvalósult, így jó átlagban mindig akad egy maroknyi tetû, aki sok-sok másik ember és állat nyugalmát teszi tönkre és testi épségét veszélyzeteti. EZÉRT KELL megakadályozni, hoyg hozzájussanak azokhoz az eszközökhöz, amik ezt megkönnyítik számukra.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
valaki pedig ezt írta:
"tiltsuk be a petárdázást, mert a felrobbanó petárdák 95%-a olyan területen fog mûködésbe lépni, ahol másoknak ez kellemetlenséget okoz."
Most egy biblia példát hozok.Most mindenki vonatkoztatsson el a vallástól.
Szoval Noé sztoriban Isten döntés elõtt áll, hogy egy igaz ember miatt elpusztuljon-e a világ.és ugye tudjuk a végét, happy end, noé megmenekül.De hát mai jogrendszerünkben olyan intézkedés nem lehet, ami mindenknek megfelelõ,. A legjobb az lenne, ha mindenki nyakába ott függne egy tábla az IQ-val, meg az EQ-val, meg mindennel, és az alpján élvezhetné állampolgári jogait.Köztük a Pyrotechnikai termék használatáról szóló rendeletet.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Ezért is írtam az elõzõ posztban, hogy ez IQ függõ. Na de álljon már meg a világ. Nehogy már azon menjen a vita, hogy pár tanulatlan barom miatt nekem is megtíltsák, hogy kedvemre élvezzem ennek a pirotechnikai eszköznek az elõnyös oldalait.
El kell fogadni, hogy ez a szilveszter velejárója. Akinek nincs ínyére az menjen le vidékre szilveszterezni. Vagy ha nem, akkor szerezzen be egy szép nagy bunkósbotot és csapjon oda annak, aki a kutyájára dobja a petárdát.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Csakhogy a petárdának számos fajtája van, amelyek közül nagyon sok nem pukkanós fajta, hanem kis csillámokat vet, ami bizony látványos.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Igen. Ezért vagy te primitív. Olyan dolog szórakoztat, ami kínoz másokat. Nem csupán kellemetlen másoknak, hanem kínozza õket, ezt kéne felfognod.
tiltsuk be a petárdázást, mert a felrobbanó petárdák 95%-a olyan területen fog mûködésbe lépni, ahol másoknak ez kellemetlenséget okoz. Tiltsuk be a petárdázást, mert primitív emberek primitív szórakozása.
A petárda már sok évszázada eszköze a nagyobb ünnepségeknek. Az, hogy kinek mennyire tetszik, az meg megint egyéni hozzáállás kérdése.
Mint minden, ez is IQ függõ.
Egy értelmes ember a látvány miatt petárdázik, nem a többiek ijesztgetésére. Nem akarom elbagatellizálni a témát, de elvileg a foci is a nép szórakoztatására, és nem a huligánok erõszakos hajlamainak levezetésére szolgál.
A "szegény állatokról" pedig annyit, hogy aki panelban, vagy 10 négyzetméteres kertrészben tartja a kutyáját, annak szerintem nem sok joga van a kutya jogaiért perlekedni, hisz õ egész évben sanyargatja azzal az állatot, hogy korlátozza a mozgását (ez alól kivétel azok a kis tenyérméretûek, akik erre lettek kitenyésztve).
"The trees move. Do you not see it?"
igen, kb így gondoltam én is, ahogy sokan mások is gondolkodnak... sajnos napjainkban a normális emberek már igencsak kisebbségben vannak.
lassan már hatalmas bölcsességeddel azt sikerül kihoznod a saját szövegedbõl hogy "dögöljenek meg az állatvédõk, azt csinálok amit akarok, nekem senki nem mondja meg mit tehetek!"
képtelen vagyok felfogni miért nem realizálják egyesek h amit védenek, az alapvetõen arra lett kitalálva hogy másokat - embert és állatot egyaránt - bosszantson, miközben ezzel egyfajta elvont örömet okoz az idióta használónak...
Tévhit azt gondolni, hogy bizonyos emberek megérdemlik az életet, míg mások nem, és ezzel egódat fényezve, a saját képzeted rossz alakjai fölé helyezed magad, akiknek pusztulniuk kell, neked pedig élned, és hordoznod az emberiség állatvédõ zászlaját. Mert te magad vagy a tisztesség, aki többet ér az aljanépnél, aki még zavarodott bolond módjára petárdázik az utcán, te pedig mindenki fölött saját szemszögedbõl jogosan ítélkezõ, okos ember vagy.
ki mondta, hogy ne?
Itt az a gond, hogy sokan azt mondjátok, tiltsuk már be a petárdázást mert ártani lehet vele szegény kutyáknak. A világon mondj három olyan tárgyat, amivel semmilyen formában sem lehet ártani semminek és senkinek. A kérdés itt nem az eszköz, csupán a szándék.
én se kutyák közelében szoktam petárdázni.mindig keresünk egy jó elhagyatott teret.ti amúgy csak szilveszterkor durrangattok?mert leeht hallani már durrogásokat.
Valahol meg kell találni a helyes egyensúlyt az állatok szeretete terén. Én is szeretem az állatokat, szívesen pofánvernék egyes embereket az állatfarmokon akik élõ állatokatat nyúznak meg, de azért ne essünk már át a ló túloldalára.
részemrõl kerülöm ezt a topicot, tavaly elég volt a "kedves" privát üzenet áradat...
már csak annyit kívánok, hogy a kutyák közelében/kárára petárdázó kézfejét tépje le a kis infantilis játékuk...
http://gaborszantai.co.uk/
Biológiából egyes, leülhetsz.
Engem jobban bosszant, hogy azok, akik direkt kínozzák - akár halálra - az állatokat megússzák pénz, vagy felfüggesztett börtönbüntetéssel...
Azt pedig feltételezni sem merem, hogy egy tanult ember szándékosan ijesztegetné petárdával az állatokat - pedig van ilyen, szerencsére nem sok...
"...ha csak egy ember nem jut ilyen eszközhöz, és eggyel kevesebb kutya szökik el félelmében, akkor megérte!"
Nem, nem vezérelt a jó szándék, elég lehangoló, hogy valakinek akkor teljesedik ki a lelki békéje, ha egy topikot bezárat és összeuszítja a fél SG-t (nem te uszítpottad össze, de a kezdõlökést megadtad). Ha azt hitted bármire is jó volt, tévedtél...
majd legközelebb egyszerûbben fogalmazok...
természetesen, ha jóindulat vezérel, akkor nézd el faragatlan, barlangi stílusomat...
"SEGÍTSETEK!!!
100 aláírásra van szükségünk...
Kérek mindenkit, hogy aláírásával támogassa a petárdázással foglalkozó topic bezárását - ha csak egy ember nem jut ilyen eszközhöz, és eggyel kevesebb kutya szökik el félelmében, akkor megérte!
Egy kutyatulajdonos"
legjobb lenne egy kis vazelint venni, és az összes petárdázónak egy "pillanatnyi örömet" okozni saját eszközükkel, nomeg azoknak a képviselõknek, akik nem bírnak egy európai szintû állatvédelmi törvénycsomagot kidolgozni...
amúgy a petárdázás biztos visszavezethetõ valamennyire a szociális neveltetésre és intelligenciára is: normális ember felfogja, hogy nem érdemes olyan eszközt használni, ami leviheti saját ujját, károsítja a hallását, tüzet okozhat, zavarja a környezetét...
igazából itt a legnagyobb kérdés, hogy az e az állat, aki fél a pirotechnikai eszközök zajától vagy aki használja ezeket...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy hülyegyerek kezében a villa nem csak evõeszköz hanem fegyver is lehet...ezt mindenre lehet mondani nem csak a petárdára
Én is szoktam petárdázni, és õszintén bevallom, szeretem az állatokat néha ijeszgetni is mértékkel. DE nem dobálok be máshoz petárdát, utcán sem petárdázom, általában itthon dobok el egy kettõt, vagy határban, de nem a kutya/macska közelében, és vigyázok arra is, hogy kárt ne okozzak.
De hogy kis p*cs*k, vagy a nagy p*cs*k dobálják másra, állatra, vagy esetleg rám a petárdát, ezt nem kicsit, nagyon felháborítónak tartom, és ERÕSSEN MEGKÉNE KORHATÁRTÓL FÜGGETLENÜL bûntetni õket, kisebbeknek erõsebb ejnye-bejne, a nagypofájúaknak meg akár PÁR HÉT SZABADSÁGVESZTÉS adnák ki. És miért? Petárda nem csak ijeszgetõ eszköz, hanem veszélyes is!
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
Ha meg olyanról van szó, hogy valaki mondjuk megver, megkínoz egy állatot, majd továbbáll, akkor tudod mekkora nyomozás lesz-semekkora. (Eltekintve az egykét tv által felkapott esettõl) Szóval nem kéne itt mártíromkodni, hogy jaj az állatoknak mennyi joguk van, mert törvények azok vannak de betartatni õket nem lehet egyenlõre...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...