Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a juhászkutya is tökéletesen tartható lakásban napi 3-4xi sétáltatással és akinek van kutyája az erre is gondol...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
családi házban lakok mégis durrantgatnak 😊
emeletesházban is lehet akár még kinzás felmerülés nélkül kutyát tartani de gondolom még nem hallottál a szobakutyákrol. nemisbaj 😊
erre meg : "én pl. nem megyek ki Miskolc külsõ városrészeire ahol családi házak vannak durrangatni.csak olyan helyre ahol a nagy semmi van."
nem minden városban a szélén vannak a családi házak de np:c de IGEN IGAZAD VAN SZERINTEM IS MENJÉL EL A NAGY SEMMIBE 😊
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
De asszem most kiszálltam a vitából, még tanulni is kell. Teljes igazságot nem lehet adni egyik félnek se, meg kezd elfajulni a dolog.leginkább #169 hozzászólással értek egyet.Legalább megismertem más nézõpontokat is.talán még este fölnézek.további jó "szórakozást".Ha interneten keresztül ölni lehetne<#confused>#confused>
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"The trees move. Do you not see it?"
tényleg nem tudok mást támadni, szar lehet nekem.
érdekesmód még a feltett nagy kérdésemre egy kurva petárdás nem válaszolt, még mindig rátok vár hogy elmondjátok nekem:
mire jó a petárda mások bosszantásán kívül?
na, ha erre megkapom az értelmes választ, a világból is kiflémellek. így megfelel? <#falbav>#falbav>
ennyit errõl
száni...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
azt akartam mondani vele h a családi házak általában nem a város belsejében vannak.én pl. nem megyek ki Miskolc külsõ városrészeire ahol családi házak vannak durrangatni.csak olyan helyre ahol a nagy semmi van.
ez ennek a begyepesedett öregembernek a nagy baja...
hopp, vedd semmisnek az elõzõ hozzászólást, megnéztem hogy javulhat-e még a pocsék helyesírásod nyelvtanórák segítségével, és asszem a "14 alatt" erõsen ezt mutatja. ne petárdázz, anyuci nem örülne neki, járj sokat nyelvtanórákra, ismerkedj meg a magyar nyelvvel, aztán majd utána visszatérhetünk a tárgyra...
igen leírtad a lényeget úgyse fogjuk egymást meggyõzni a kutyavéfõk meg a petárdások.kész ezt sokáig lehetne húzni de sztem felesleges
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
elég érdekes h az összes országban lehet petárdázni csak Magyarországon nem fõleg az ilyen síró,rinyáló hisztérikák miatt.
Annyira nincs értelme az ilyen jellegû túlzásnak egy normális vitában, mint amit az utolsó sorodba foglaltál. Ez esetleg jól hangozhat, esetleg kicsit vicces is lehet (nem a te esetedben), de legfeljebb flémkeltésre való, mert senkit nem fogsz meggyõzni.
"A petárda már sok évszázada eszköze a nagyobb ünnepségeknek."
"sakhogy a petárdának számos fajtája van, amelyek közül nagyon sok nem pukkanós fajta, hanem kis csillámokat vet, ami bizony látványos.
"
ezzel a 2 idézettel válaszolnék
Igen, kibírjuk, ezzel is mindenki tisztában volt. Még senki nem halt bele a nem petárdázók közül az ilyesmibe, de ettõl még nem szeretem nézni a kutyámat, ahogy vonítva húzódik el a sarokba, nem érti, hogy mi történik, mi ez, közben meg lentrõl visítva röhögcsélnek, és pukkantgatnak a hozzád hasonló idióták. Nem, ezt nézni se szeretem, illetve nyilvánvalóan elvárnám a hatóságoktól, hogy ha már annyira EU-s ország vagyunk, akkor EU-s léptékekben védje a háziállatainkat is, és lássa be, hogyha nálunk a kulturálatlan csürhe vonul kis az utcára petárdákkal, akkor be kell tiltani az ilyesféle szórakozást.
Sok ismerõsömnek van kutyája belvárosban és mindegyik megszokta.
De akkor kérdem én megint, mi a megoldás?
Tiltsunk be mindent ami hangot ad ki és rendeljük alá a társadalmat a kutyák leli békéjének?
Krinyo hozzászólásaival egyetértek.nem igaz h a kutyák nem bírják ki egy napig.nehogy már egy nap petárdázás miatt itt rinyáljatok.kibírjátok.kész
a: nem, nem õ választja meg hogy mikor viszi le ha nem akar egy méretes bûzölgõ kupacot a szoba közepén...
b: attól h bent van egy állat - de most akkor akár beszélhetünk emberrõl is - ugyanugy zavarja. én csak szidom a petárdázó jó kurva anyját és azon filozok mi lenne a legtökéletesebb eszköz 8 napon belül gyógyuló sérülések okozására, a kutya ellenben megõrül tõle...
c: konkrétan a hangzavartól nem, max attól h szegény állat elrohant, majd mondjuk éhenhalt.
gondolkozz már mielõtt fasságokat írsz...
Nem, nem hal bele, de megõrülhet, és ha nem is, de mindenképpen szenved. Szenved, baszod, próbáld meg felfogni a szavak értelmét.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
A hangzavartol még nem halt meg senki
Petárdás, õ választja, hogy hülyeséget csinál.
"Ugyulu-bugyuli", tehetetlen, ártatlan.
Minden embert elítélek, aki 6 év felett van, és szórakoztatónak találja, hogy egy pukkanó dolgot dobálgat.
Továbbá a rendõri intézkedés szigorítása is megfelelõ lenne, csakhát ki tudaj a bizonyítani, hogy G. Béla(13) 2006. okt. 31. 20:45-kor eldobott egy petárdát, ami súlyosan megsírítette, P-né Rozália(67) Keverék kutyájának leki egyensúlyát.