Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pláne ha a postás csenget az felér egy idegösszeroppanással, amiért már perelhet is a gazdi..pff
mese off
Archengel vagy ki a tök, én nem mondtam a hogy a nemzetiparkokba pusztulnak a madarak.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
mind1 én nem vitázok nem szoktam kutya alá dobni de a közelükbe se nagyon a petárdát
.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nem az idióta magyar hozzáállást kell felhozni példának, ahol vállat vonnak, ha KNP területén leesik egy félmillás eszmei értékû ragadozó a kábelrõl...
http://gaborszantai.co.uk/
Az idézet pedig teljes mértékben irreleváns. A haszonállat se azért van, hogy kínozzuk.
van aki a helyesírással tud érvelni van aki meg a korral.de a véleményre már nem tudsz semmit mondani.
"Alapvetõen a kutya, mint faj is úgy jött létre, hogy az ember a saját haszna érdekében idomította be a farkast vadászatra, házõrzésre, nyájvédelemre ...stb. Így a kutya is egy haszonállat. Az meg, hogy a tenyésztõk, no meg az evolúció több, mint 200 fajt hozott létre, amelyek nagy többsége az ember nélkül életképtelen lenne, az már megint más téma."
Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal! [ http://dchelp.hu ]
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
hagyjuk meg az ilyen mondatokat a maunika show-nak.
Azért mert valaki eldob egy petárdát az üres utcán(értsd: nem kutyára, nem emberre) attól még nem primitív ember.
Egyébként eéggé sántít a hozzászólások egy része, hogy azért nem baj hogy a kutyák kínlódnak a petárdázástól mert máshol sokkal nagyobb állatkínzás is van? Ez kb. olyan, hogy felgyújtom a szomszéd házát, de azért örüljön mert fõbe is lõhettem volna...
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
A hús ilyetén puhításával én sem értek egyet, de nem fog izgatni, ha egyszer rávetemedem a kutyaragu megkóstolására.
A libát sem azért idomították, hogy aztán egy nagy fémcsövet dugjanak le a torkán, amin keresztül annyi táplálékot tömnek belé, amit jóesetben magától egy hét alatt fogyasztana el.
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
igen, a kutya így jött létre, ezen semmi gond nincs, csak azt felejted ki hogy az ember eredetileg nem azért idomította hogy egész életében verjék és nem is azért hogy fõfogás legyen.
"The trees move. Do you not see it?"
Én pont azt mondtam, hogy ez velejárója a mindennapjainknak. Ne beszéljünk már el egymás mellett, pls.
A felvetést azért írtam, mert a kolléga egy másik nép szokásairól replikázott.
Engem aztán nem zavar, hogy tömik, sõtt szeretem a szárnyashúst függetlenül attól, hogy miként táplálják.
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Hiába vélekedik manapság a "zöld közösség" másképpen, az emberi élet a mai napig elõbbre valóbb, mint az állati. szívesen fejtegetném még neked ezt hosszú sorokban, csak sajnos nem ide tartozik a téma.
Azért még így útószóként. Alapvetõen a kutya, mint faj is úgy jött létre, hogy az ember a saját haszna érdekében idomította be a farkast vadászatra, házõrzésre, nyájvédelemre ...stb. Így a kutya is egy haszonállat. Az meg, hogy a tenyésztõk, no meg az evolúció több, mint 200 fajt hozott létre, amelyek nagy többsége az ember nélkül életképtelen lenne, az már megint más téma.
Több ezer csirkét legyilkolni havonta kicsit más téma nem gondolod?
Ez teljesen meglátás kérdése. Szerintem a medvének, a csirkének, a kutyának, meg a bogárnak amibõl életedben rengeteget eltaposol, ugyanannyira kell hogy legyen élete, és joga ahhoz. Gondoljatok bele mekkora mértékben kihasznájátok az állatokat. Sokkal nagyobb mértékben, mint amennyit a petárdázás elleni harccal állatkínzás álnéven kompenzálni tudtok, vagyis nem sok vizet zavar xy kutyus szilveszteresti lelkiállapota ezekhez a dolgokhoz képest
a csirke haszonállat, a húsáért tartjuk, ahogy jópár más haszonállatot is. az ember eteti, az ember megeszi, és ez bõven jól is van így. egy medvének levágni a talpát kicsit más téma, nem gondolod?
De nembaj, max táplálkozok majd gyökerekkel meg magokkal, a növénynek legalább nem fáj <#idiota>#idiota>
végülis az állatkínzás tényleg "speciális szokás"...
tudodmit, csinálok egy saját népet, akinek a "speciális szokásai" között lesz, hogy az utcán rohangálunk láncfûrésszel és embereket darabolunk fel, csak aztán nehogy el merj itélni...
agybaj a köbön.
Az, hogy egy népnek milyen speciális szokásai vannak, az alapján te mered elítélni õket?
Nem akarom pártolni azt, aki felemlegette, de a kínaiak nagyon is jó példák a pirotechnikai eszközök kultúrált használatára.
Ha még mindig a magad által felhozott érveket tartod mérvadónak, akkor jobb lenne, ha kikapcsolnád a gépet, és elmélkednél egy kicsit azon, hogy milyen szánalmas nép a magyar, mert tömi a libát, hogy az nagyobb legyen, pedig nem hiszem, hogy a liba örülne neki...
<#nezze>#nezze>
Tiltásk be az alkoholt, mert nem érdekel hogy más élvezi, neked múltkor bebaszta egy részeg az ablakodat, egy másik agresszív részeg pedig megütötte a testvéredet. Ez ugyan olyan dolog. Bizonyos dolgokat el kell tûrni, hogy másoknak ne korlátozzuk a szabadságát és örömforrásást.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nálunk nyáron a szomszédnál hetente buli van, és úgy döngeti a foszenét, hogy centiket rezeg az ablakom.
Az meg hogy a kutyádnak meg még jónéhány embernek mi rossz, úgymond nem számít, ha az adott dolog ugyanolyan szintû örömet okoz mégtöbb embernek, soha nemis fogják betiltani.
A kutya szenved egy napot, az ember boldog egy napot. Ez rosszabb annál, mintha a kutya nem szenvedne de nemis lenne boldog, és az ember sem szenvedne, de nemis lenne boldog?
Milyen unalmas lenne a világ, ha nem kéne néha kibírnunk 1-1 napot, míg mások nem élvezhetnek egy-egy napot. Egy monoton világ a te képzeted, amelyben mindenki egyenlõ, csakhát unalmas élni. Mert unalmas lenne a világ ha nem tehetnénk olyat ami nekünk jó, mert ami nekünk jó, az valakinek mindig rossz, ez az emberi szórakozás természete.