Szilveszteri állatvédők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄😄 lehet, remélem pozitívan csalódtál: )
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ember és ember tehetünk különbséget - állat és állat között sokkal nehezebb. Vannak rossz emberek, vannak primitív emberek, de ilyen jelzõket nem mondhatsz állatra.
na jó, elemezzük mi derül ki ebbõl a mondatból. a szánalmas gyáva féreg részt hagyjuk, azt szerintem mindenki látja magától, de hogy "vannak kapcsolataid", húúú! már várom hogy mikor közlöd hogy megveretsz itt mindenkit mert belegázoltunk a kicsiny lelkedbe. <#nyes>#nyes>
"The trees move. Do you not see it?"
http://gaborszantai.co.uk/
Természetesen az egyik oldalon, amelyik nem szimpatikus, ott általánosítasz, míg a másik oldallal kapcsolatban igazat beszélsz.
Valld már be hogy azok a csúnyafiúk nem azért petárdáznak hogy a te kutyádat idegesítsék vele. Ha az lenne a céljuk akkor egész évben petárdáznak nem csak szilveszter este pont azért hogy neked rossz legyen.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
1 évem van a nagykorúságig. Igan más élõlényeknek is van joga az élethez, de az én értékrendem szerint az emberi élet jóval többet ér egy állaténál. Mivel nem szokásom egyedül petárdázni, így nem fenyeget a veszélye annak, hogy valaki elkapna, ha utólag mégis, hát vannak kapcsolataim. Anyámat megkérdeztem: elítéli a petárdázást, igaz soha életében nem próbálta. Elsõsorban õ az EMBERI sérülések miatt tiltaná be, fel sem merült az agyában, hogy mennyi kárt okozhatunk vele az állatoknak, pedig volt már neki rengeteg állata és szereti is õket. Nagy és undorító tévhit? A te kis világodban, nem az enyémben. Peace
kisgyerek még nagyon
még van pár éved hogy nagykorú legyél. remélem addigra megjön az eszed és a kétlábúkon kívül rájössz hogy más élõlényeknek is van joga a normális élethez. vagy simán valaki egy elõbb emlegetett poén után beléd is belédveri elég rendesen, nekem mindegy. azért a helyedben megkérdezném errõl a témáról anyucit/apucit is, lehet hogy rám nem hallgatsz de hátha õk meg tudják értetni veled milyen hihetetlenül nagy és undorító tévhitben élsz...
ha valaki azért eltöri egy gyermek kezét, mert egy állatban maradandó kárt tesz, ráadásul az illetõ felnõtt, akkor azt az illetõt én nem engedném emberek közelébe
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
nem a kutyákról és egyéb állatokról szól a dolog, hanem arról, hogy pár ember saját örömére elrontja a többség éjszakáját...
én kitudok menni és letekereni a gyereknek, aki a házam elõtt petárdázik, de a kismama, az öreg nénike meg sem mer szólalni...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
lehet, hogy énekelgetõs vagy csöndben magát összehányós lesz, de lehet, hogy az agresszív kötekedõs énjét hozza ki belõle és akkor bizony veszélyben lehet a környezete nem elsõsorban a kuytákra értve ezzel.
fontos szocializáló eszköz? nem, de elég uncsi egyedül durrantagtni, haverok is kellenek hozzá=)
mégha nem is szándékosan teszik, de tudnak az eszköz hatásairól...
(oké, ha belerúg részegen egybe, de az jó esetben megharapja)
foci sport, remélem a (csapat)sport elõnyeit nem kell részletezni - petárda is fontos szocializáló eszköz?
akkor valamibõl nagyon kimaradtam...
Ne füccsé....Be. Szeretem ha hűvös a lakás egy picit!
Magyarázd el, hogy mit élvezel a kis zöld rudacska (nem csillagszóró, nem ellenõrzött tüzijáték) eldobásában, ami durran egy hatalmasat, füstöl és egy pillanatra villan...
Mert én eltudom mondani, hogy a kutyát tartani, kefélni a barátnõmmel, túrázni a természetben, sörözni a haverokkal vagy fotózni miért szórakozás...
Magyarország eddig a szakadék szélén állt, de most tettünk előre egy lépést! *PETERBILT; KENWORTH; FREIGHTLINER; VOLVO; SCANIA;*
Az elsõ részben felhoztad a számítógépet: van pozitív felhasználási területe? Igen. Petárdának? Nincs.
Ez elég nagy különbség.
Puskás temetése 180 millióba került.
Öcsi bácsi szegényen tért haza, tudod miért? Mert az összes pénzével a külföldre menekülõ magyarokat segítette.
Az utolsó mondatodban is van igazság, mert míg USA szarik a Kyoto-i egyezményre, addig a szilveszteri petárdázás elenyészõ probléma.
Csak én, a kishal nem tudok az ellen tenni semmit, ez ellen megpróbálhatok.
(megj: továbbra sem vagyok az ellenõrzött, szervezett pirotechnikai show ellen, mégicsak jobb, mint rabszolgákat kiéhezett vadállatok elé vetni - de a véletlenszerûen petárdázók kezét lecsapnám vonatkerékkel)
es lehet hogy a petarda idegesit masokat, de mondjuk engem is zavar ha egy belvarosi lakasban egy kutya a hazban neha ugyat, nem mindig egyszer, egyszer, de megis eltudom viselni..
Már nem egészen tudom, hogy miként fogalmazzak, mert sajnos egyesek kiforgatják a szavaimat, de még egy próbát megér.
Én írtam, hogy a pirotechnikai eszközök hozzátartoznak a nagyobb ünnepekhez hosszú idõk óta. Tudtak az emberek szórakozni elõtte? Hát persze. Na de van egy olyan kedves kis folyamat, mint a civilizáció fejlõdése, ahol újabb dolgokat találnak ki, és azt adoptálják a civilizációba. Pl: mielõtt feltalálták volna a számítógépet, amin keresztül mi most eszmét cserélünk, lehetett beszélgetni? Persze. Van a számítógépnek negatív hatása? Hogyne. Vannak ellene kardoskodók? Egyértelmû.
Ettõl azért még nem lesz betiltva.
Az egész nevelés, neveltetés kérdése. Én szeretem a különbözõ pirotechnikai eszközöket - a nagyot durranók speciel nincsenek köztük-, de soha a büdös életbe nem éreztem késztetést arra, hogy egy másik ember/állat alá dobjam, mert az olyan jó móka.
Valaki lentebb nagyon bölcsen leírta, hogy nincs olyan emberi szórakozás, ami valakinek ne szúrná a szemét. erre jó példa a tegapi nap -amit sokan ösznépi összejövetelnek használtak.
Puskás Ferenc össznépi temetése.
1. fél milliárd forintot adott ki az állam az adófizetõk, köztük az én pénzembõl is, amikor éppen a takarékosságra kellene törekednie.
2. este a belvárosból egy amúgy 30 perces utat, fél pest megkerülésével 2,5 óra alatt tudtam megtenni.
3. elszomorít, hogy míg a világhírû Puskást ilyen dícsõ körülmények közt búcsúztattuk, addig -most kiragadok egyet a számtalan példa közül- volt nekünk egy Harsányi János nevezetû nóbel-díjas matematikusunk, és az ország 90%-a azt sem tudja, hogy kicsoda (véleményem szerint õ jobban megérdemelné ezt a bánásmódot).
4. istenítünk egy olyan embert, aki elszökött, amikor a népe sanyargott (oké, õ tette jól), jól megszedte magát (megérdemelte, aki tud, azt fizessék meg), majd visszatérvén a magyar állam fizette a nyugdíját (???).
Ezzel a kis monológgal csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy számos (szerintem nagyobb horderejû) probléma van, ami ellen tenni lehetne, és ezeknek a listáján igencsak sokadrendû a háziállatok lelkivilága (elnézést a kutyatulajoktól, de én így érzem).
\"A Fény gyermeke vagyok!\" Csak ne vakítana annyira...
egyébként, ha a petárdázók "emberek" - ezt kétlem - akkor ne is vegyen senki emberszámba, szégyelem, hogy egy degenerált faj példánya vagyok...
ezen a mondaton sírtam...végülis igaz.
sokmindent lehet csinalni sokminden nélkül, de ezt ugye nem gondolod komolyan a fogyasztói társadalomban?
de már látom is "Az augusztus 20-ai tüzijáték elmarad mivel az ünnepléshez nem szükséges a piroteknikai eszközök alkalmazása, kérünk mindenkit hazafelé ne használják automobiljukat hiszen szintén nem szükséges az utazáshoz"
végülis kutyát sem kell tartani...
na innentõl emberszámba se veszlek, bár tudom, hogy ez senkit nem érdekel<#eljen>#eljen>
Valaki lentebb írta, hogy ez hozzátartozik a szórakozáshoz.
Szerintem a lõpor és egyéb robbanó eszközök feltalálása elõtt is tudtak az emberek szórakozni.
A másik csoport, akik ezeket a kis zöld pálcikákat dobálják arra, amerre mennek, és ellenõrizetlenül durrogtanak rakétákkal...
Na ellenük azt kellene alkalmazni, hogy arányosan megnövelt hanghatással felrobbantani mellettük ilyen eszközöket - aztán mikor vért vizelnek az alsógatyájukba és anyuciért sírnak, akkor leírni nekik, hogy "látod kisfiam, ezt hallja a 200m-re lévõ panelkutya a lényegesen érzékenyebb hallásával"...
Soha nem fogja az egyszerû gyerek abbahagyni ezt az infatilis szórakozást, azzal védekezik, hogy egy napot a kutya is kibír - szerintem õ is kibírna egy bányarobbantást az aknában, védelem nélkül...
Legfeljebb nem kell utána hangrendszer DVD-zni csak felírat...
A legostobábbak, meg azt hiszik, hogy a kertvárosi kutya védve van - nincs, ellenben mióta bedobtak hozzá pár zöld pálcikát már epilepsziás, engem meg elõállítottak, mert megütöttem a kis szórakozó szomszédgyereket (oké, eltört a keze, istenem, de a kutyámat a mai napig gyógyszerezzük).
Ezek után nem kívánok rosszat azzal, ha azt szeretném, hogy minden hanghatással járó pirotechnikai eszköz használója ugyanazt érezze (ne többet és ne is kevesebbet), mint a kutyák - persze csak azon az éjszakán, amit szerintük a kutyák is kibírnak...