743
-
Pikkpakk vegig lehet vinni. Erdemes az autokat az adott szinten tuningolni, nem pedig ugy hogy vegigrohansz az egeszen. Ugy hamar elveszti a varazsat. -
oks. am már én is 50%-nál járok és 1 napja játszok vele. A mentésedet Golyo69 nemtalálom, pedig visszaolvasok.... :D -
ebből látszik hogy mennyi ember szokott visszaolvasni a fórumba :D:D
én már régen beraktam egy 100 %-os mentést (saját)...igaz aki betette a játékba annak nem lett jó :P
de ha vissza olvastok akkor megtaláljátok! ennyi az egész :D
-
Ez igazábó Gyr-nek ment Bucsert kiegészítve :) -
Jah tanácsokkal ellátunk ha kell. De a melót neked kell elvégezned! -
mi lenne ha símán végigjátszanád? -
szvsz ne csodálkozz, ha anyukád is szóba kerül^^ -
Mundjuk a 100%-os is jöhet!!! :D -
Hi all!!! Lenne egy kérésem/kérdésem!!! Akinek van 80% fölötti mentése a LASR-hez, az lécci vegyen fel msn-re és küldje el nekem!!! (msn címem: [email protected]) Thank you mindenkinek aki segít!!! -
De igaza van, ez nem a ajáték hogy piff paff leszedsz egy 100-s mentést amibe minden a toppon van. Mi is azzal szívunk hogyha 1 verdával végig nyomjuk utána a többi még alapszinten kullog. És ezért nem mi vagy az Invictus a hibás hanem a kiadó. -
Rooalnd #613 Kösz mindenkinek a segítséget(a 100%-os mentés ügyben) -
Játszd végig magad.... -
dodovw #611 Hy tud valaki nekem egy 100% mentest msn:[email protected]
koszi -
látom ezt a tok szerüséget, de mi a jo benne? :S -
szép az asztal, és a fal is hangulatos :D -
mi az érdeks a képen? XD -
jó világ -
De te kivaltsagos vagy :)))
De ha mar ott dolgozol es tesztelted,mondhattad volna neki,hogy nincs kesz a game!! :(( -
Szabi1991 #605
-
gondoltam ezt megosztom veletek... de psszt 
-
Rooalnd #603 Sziasztok!Tudna nekem vki adni egy 100%-so mentés-t? 

e-mail:[email protected]
msn:[email protected] -
mellesleg az alsó részben ott írják hogy júniusban Olaszországban fog megjelenni :P, gondolom ott meg nem csípik az amcsikat és átnevezték xD -
kissé elírták WorthPlayingen. Rodatúl de nem a Groove Games a fejlesztő, hanem az Invictus. a Groove csak a megrendelő/kiadó. -
jaja -
Ez meg csak a kisebb gond,en attol kapok idegbajt,hogy mar elejen volt 4 verdam most 6 van es ebbol 1el tudok nyerni 3as szinten es tobbit nem is engedi majd csak ha vegignyomtam 1szer!! GAZ GAZ GAZ!!! -
zoluss #598 Csak az idegesít, mikor beáll mellém egy kocsi, és versenyzés helyett 100-adszor is elmondja a hülye szövegét. Attól rosszul vagyok már. -
Zsolt01 #597 | #323 !!! -
a zinternetről -
Rooalnd #595 Sziasztok!Honnan lehet a játékot letölteni,mindenféle bővítmény telepítése nélkül,stb.? -
zoluss #594 NFS-ek elmehetnek a p*csába, ennek a fizikája kárpótol mindenért. Az a rohadt zix engem is megszopatott, ráadásul kamu, egy üres iso van benne. Már csak két időmérő van hátra. Az egyedüli bajom, hogy fulltuningon már nem nagyon csúszkálnak a kocsik, és elég alulkormányzottak. Asszem kijátszom mégegyszer, és nem csinálom meg a time trialokat, így belőhetem a kocsik irányítását az alkatrészekkel. -
hát igen a hátsó kerék.de én első kerékessel nyomom -
Én a kéziféket nem szeretem persze nincs időm annyit tolni mint nektek (2 naponta 1 óra a max), de a hátsókerekes autók mintha nem szeretnék. -
... csak nekem sokrszor sirás a vége, béna vagyok :D bár ezzel a kocsival, ha nem vagyok nagyon láma, könnyű nyerni ... joval gyengébb kocsikkal állnak ki ellenem :) -
én is imádok látványosan vezetni.kézifék mikor már túl keresztbe van akkor full gázos ellenkormány és kirántom egyenesbe -
vannak levágások,elég sokat segitenek(ha normálisan meg tudod "csinálni").. nézd az ellenfelet néha levágja -
hajoljon a lemez, törjön a pedál
-
pedig én mindig úgy megyek, hogy szépen lefékezek kanyar előtt, és próbálok szűken fordulni, kigyorsításkor mindig odaverem -
na már csak 1 autó hiányzik a kollekciómból:)
igazából csak az hiányzik hogy vmi gyakorlás mód,ahol nyugodtan lehetne csapatni -
jah, sajnos :( azota se jött II.es nitro ajánlat hozzá :( bakker ...
de egyszerűen nem vagyok képes rendesen menni a kocsival, kényszerem van h "szépen/látványosan" menjek, aminek mindig alt+f4 és save visszamásolás a vége :D
IMÁDOM!!!! :D -
jo helyre álltam mi?