743
  • CivicVTi
    Pikkpakk vegig lehet vinni. Erdemes az autokat az adott szinten tuningolni, nem pedig ugy hogy vegigrohansz az egeszen. Ugy hamar elveszti a varazsat.
  • Gyr
    oks. am már én is 50%-nál járok és 1 napja játszok vele. A mentésedet Golyo69 nemtalálom, pedig visszaolvasok.... :D
  • Golyo69
    ebből látszik hogy mennyi ember szokott visszaolvasni a fórumba :D:D
    én már régen beraktam egy 100 %-os mentést (saját)...igaz aki betette a játékba annak nem lett jó :P
    de ha vissza olvastok akkor megtaláljátok! ennyi az egész :D
  • Synit HUN
    Ez igazábó Gyr-nek ment Bucsert kiegészítve :)
  • Synit HUN
    Jah tanácsokkal ellátunk ha kell. De a melót neked kell elvégezned!
  • Bucser
    mi lenne ha símán végigjátszanád?
  • 12346
    szvsz ne csodálkozz, ha anyukád is szóba kerül^^
  • Gyr
    Mundjuk a 100%-os is jöhet!!! :D
  • Gyr
    Hi all!!! Lenne egy kérésem/kérdésem!!! Akinek van 80% fölötti mentése a LASR-hez, az lécci vegyen fel msn-re és küldje el nekem!!! (msn címem: [email protected]) Thank you mindenkinek aki segít!!!
  • ALIENwoods
    De igaza van, ez nem a ajáték hogy piff paff leszedsz egy 100-s mentést amibe minden a toppon van. Mi is azzal szívunk hogyha 1 verdával végig nyomjuk utána a többi még alapszinten kullog. És ezért nem mi vagy az Invictus a hibás hanem a kiadó.
  • Rooalnd
    Kösz mindenkinek a segítséget(a 100%-os mentés ügyben)
  • Bucser
    Játszd végig magad....
  • dodovw
    Hy tud valaki nekem egy 100% mentest msn:[email protected]
    koszi
  • Yoda001
    látom ezt a tok szerüséget, de mi a jo benne? :S
  • ALIENwoods
    szép az asztal, és a fal is hangulatos :D
  • Yoda001
    mi az érdeks a képen? XD
  • kemszi2
    jó világ
  • Ombika
    De te kivaltsagos vagy :)))
    De ha mar ott dolgozol es tesztelted,mondhattad volna neki,hogy nincs kesz a game!! :((
  • Szabi1991
  • basta002
    gondoltam ezt megosztom veletek... de psszt
  • Rooalnd
    Sziasztok!Tudna nekem vki adni egy 100%-so mentés-t?
    e-mail:[email protected]
    msn:[email protected]
  • ALIENwoods
    mellesleg az alsó részben ott írják hogy júniusban Olaszországban fog megjelenni :P, gondolom ott meg nem csípik az amcsikat és átnevezték xD
  • ALIENwoods
    kissé elírták WorthPlayingen. Rodatúl de nem a Groove Games a fejlesztő, hanem az Invictus. a Groove csak a megrendelő/kiadó.
  • Yoda001
    jaja
  • Ombika
    Ez meg csak a kisebb gond,en attol kapok idegbajt,hogy mar elejen volt 4 verdam most 6 van es ebbol 1el tudok nyerni 3as szinten es tobbit nem is engedi majd csak ha vegignyomtam 1szer!! GAZ GAZ GAZ!!!
  • zoluss
    Csak az idegesít, mikor beáll mellém egy kocsi, és versenyzés helyett 100-adszor is elmondja a hülye szövegét. Attól rosszul vagyok már.
  • Zsolt01
    | #323 !!!
  • passatgt
    a zinternetről
  • Rooalnd
    Sziasztok!Honnan lehet a játékot letölteni,mindenféle bővítmény telepítése nélkül,stb.?
  • zoluss
    NFS-ek elmehetnek a p*csába, ennek a fizikája kárpótol mindenért. Az a rohadt zix engem is megszopatott, ráadásul kamu, egy üres iso van benne. Már csak két időmérő van hátra. Az egyedüli bajom, hogy fulltuningon már nem nagyon csúszkálnak a kocsik, és elég alulkormányzottak. Asszem kijátszom mégegyszer, és nem csinálom meg a time trialokat, így belőhetem a kocsik irányítását az alkatrészekkel.
  • kemszi2
    hát igen a hátsó kerék.de én első kerékessel nyomom
  • Bucser
    Én a kéziféket nem szeretem persze nincs időm annyit tolni mint nektek (2 naponta 1 óra a max), de a hátsókerekes autók mintha nem szeretnék.
  • arty
    ... csak nekem sokrszor sirás a vége, béna vagyok :D bár ezzel a kocsival, ha nem vagyok nagyon láma, könnyű nyerni ... joval gyengébb kocsikkal állnak ki ellenem :)
  • kemszi2
    én is imádok látványosan vezetni.kézifék mikor már túl keresztbe van akkor full gázos ellenkormány és kirántom egyenesbe
  • Yoda001
    vannak levágások,elég sokat segitenek(ha normálisan meg tudod "csinálni").. nézd az ellenfelet néha levágja
  • bertino
    hajoljon a lemez, törjön a pedál
  • passatgt
    pedig én mindig úgy megyek, hogy szépen lefékezek kanyar előtt, és próbálok szűken fordulni, kigyorsításkor mindig odaverem
  • kemszi2
    na már csak 1 autó hiányzik a kollekciómból:)
    igazából csak az hiányzik hogy vmi gyakorlás mód,ahol nyugodtan lehetne csapatni
  • arty
    jah, sajnos :( azota se jött II.es nitro ajánlat hozzá :( bakker ...

de egyszerűen nem vagyok képes rendesen menni a kocsival, kényszerem van h "szépen/látványosan" menjek, aminek mindig alt+f4 és save visszamásolás a vége :D

IMÁDOM!!!! :D
  • Yoda001
    jo helyre álltam mi?