742
  • Bucser
    Akkor talán meg kéne próbálni kormánnyal minden segítséget kikapcsolva...
  • tarti19
    attól az kevésbé indokolja hoyg ilyen gyenge irányítást tettek be akészítők illetve funteam
  • bertino
    billel szimulátort, ehhez is csak gratulálni lehet :D
  • tarti19
    billel toltam nagyon kséz voltam tőle:(
    viszont lehet hogy kormánnyal baró^^
    ami azt illeti akkor már F1 challenge :) vagy Gtr2:)
  • kemszi2
    köhömm...mi számít élménynek?hogy csodával határos módon tudsz bevenni egy kanyart 150-160km/h-val?vagy neki mész a falnak és ugyanúgy mész tovább?
  • Bucser
    mivel játszod billentyűzettel vagy kormánnyal?
  • tarti19
    deh nem kapsz élményt ettől a játéktól:D
  • kemszi2
    na akkor go nfs!!!!
  • Yoda001
    tartalmas? szerintem itt mindenki kijátszott minden nfs-t és szerintem egy rakás sz*r.. az underground 2 a legjobb meg a porsche..
  • tarti19
    biztos jó játák deh 17*15 megától nem várhatunk cvsodát:)
  • kemszi2
  • passatgt
    ok, köszönjük a tartalmas értékelést és színvonalat, bye
  • tarti19
    dehogy is nfs az legalább korrekt gamma
  • Yoda001
    még mindig jobb mint az nfs .. :D
  • tarti19
    srácok ne haragudjatok deh eza játék undorítóan ratyi és nulla... nem is beszélek róla többet, mert 5 perc után uninstall
  • ALIENwoods
    Semmi, téged átbasztak, az iso egy kamu fájl, más változatot kell szedned, és legközelebb ajánlott hogy NÉZD IS MEG hogy olyan legyen a torrentbe amit tudsz használni...
  • Ombika
    Vegen meg felbaxod rajta magad! :))
  • dodovw
    Hy megfogadtam a tanacsotokat es elkezdtem nyomni a gamat es fasza szerintem
  • arty
    olvass vissza v. kereső
  • Ombika
    Nemsok kellett tegnap hozza!!
  • passatgt
    bele ne halj...
  • Ombika
    2007-ben nyomogassam esc-et,h elvezzek 1 jatekot(,mert elbaxtak) na neeeeeeeeeee ,na neeeeeeeee!!! Itt tartunk? :(
    Nembirom megemeszteni ezt?! :((
  • bjoee
    Csak vesziteni kell a versenyeken és lejebb kerülsz a ranglistán,igy akár az elsö helyszinre is vissza lehet menni.Tét nélkül kell fogadni és mikor elindul a futam ESC kilépsz :)
  • Ombika
    MEkkora karomkodas csuszna most ki legszivesebben a torkomon errol a jatekrol,vegre 1 jo game es............
  • Ombika
    Aha eszbekaptam es uninstall lesz,felidegesitett igy elkurni ezt a jatekot!!!
  • CivicVTi
    Aha akkor nincs mas valasztas, kezd ujra. En meg idobe eszbekaptam, igy csak ket auto lett "hasznalhatatlan". Eleg gaz jah...
  • Ombika
    Ezt irtam elobb,megvan mar fel eve osszes autom es idomerot is kiakasztottam reg?! Szal tenyleg felidegel ez a jatek mostmar!! :(
  • CivicVTi
    Vidd vegig azzal az Audival. Ha vegig verted az osszes versenyzot, szabadon tuningolhatod az osszes autod, akarmelyik reszben. De ugy mar nem lesz nagy kihivas:D Mondjuk amugy se az
  • Ombika
    Nah mondom vegignyomom 1el vegre,h tobbi verdat is tuningoljam,erre audit kiakasztom,majd kivalasztok 1 gyengebb auto,persze a legutso vesenyhelyre mehetek ismet es persze,hogy joval erosebb verdak hivnak ki?! Most akkor hogyan is tovabb?
  • roberto
    hi all!!Letöltöttem a Reloaded verziót ami egy .zix file .letöltöttem hozzá a kellő programot kitömöritettem .iso-fileba de a daemon tools nem ismeri fel! ilyenkor mi a teendő? előre is kösz
  • kemszi2
    nem nagy elvárás csak 1 kérés,100%-ra már én is elvittem,csak sok kocsinak megcsináltam az időmérőt,és így már nem lehet őket variálni
  • Bucser
    de nagy elvárásaid vannak...
  • kemszi2
    fenébe.nekem 1 olyan kéne amiben időmérő nincs még megcsinálva
  • Golyo69
    ez fullos..kocsik..időmérők meg minden :D
  • kemszi2
    ez milyen 100%?már mint a kocsik terén?
  • Golyo69
    100 %
  • kemszi2
    hehe a változatosság kedvéért nekem is kéne 1 mentés majd.nem kell hogy 100%-os legyen csak egyik kocsinak se legyen megcsinálva a time trialsa,mert én a sajátomba mindegyiknak megcsinálom majd.
  • Yoda001
  • Dhanny
    de nekem vista-n megy,csak az a gond, h nem mindig ment. ebből kifolyólag csak 60%-nál tartok,és tovább nem tudok menni,mert ki kell lépnem............./// ledob. nincs valakinek egy mentése?nagyon megköszönném: [email protected]
  • CivicVTi
    Pikkpakk vegig lehet vinni. Erdemes az autokat az adott szinten tuningolni, nem pedig ugy hogy vegigrohansz az egeszen. Ugy hamar elveszti a varazsat.