742
-
#662 Akkor talán meg kéne próbálni kormánnyal minden segítséget kikapcsolva... -
#661 attól az kevésbé indokolja hoyg ilyen gyenge irányítást tettek be akészítők illetve funteam -
#660 billel szimulátort, ehhez is csak gratulálni lehet :D -
#659 billel toltam nagyon kséz voltam tőle:(
viszont lehet hogy kormánnyal baró^^
ami azt illeti akkor már F1 challenge :) vagy Gtr2:) -
#658 köhömm...mi számít élménynek?hogy csodával határos módon tudsz bevenni egy kanyart 150-160km/h-val?vagy neki mész a falnak és ugyanúgy mész tovább? -
#657 mivel játszod billentyűzettel vagy kormánnyal? -
#656 deh nem kapsz élményt ettől a játéktól:D -
#655 na akkor go nfs!!!! -
#654 tartalmas? szerintem itt mindenki kijátszott minden nfs-t és szerintem egy rakás sz*r.. az underground 2 a legjobb meg a porsche.. -
#653 biztos jó játák deh 17*15 megától nem várhatunk cvsodát:) -
#652 -
#651 ok, köszönjük a tartalmas értékelést és színvonalat, bye -
#650 dehogy is nfs az legalább korrekt gamma -
#649 még mindig jobb mint az nfs .. :D -
#648 srácok ne haragudjatok deh eza játék undorítóan ratyi és nulla... nem is beszélek róla többet, mert 5 perc után uninstall -
#647 Semmi, téged átbasztak, az iso egy kamu fájl, más változatot kell szedned, és legközelebb ajánlott hogy NÉZD IS MEG hogy olyan legyen a torrentbe amit tudsz használni... -
#646 Vegen meg felbaxod rajta magad! :)) -
dodovw #645 Hy megfogadtam a tanacsotokat es elkezdtem nyomni a gamat es fasza szerintem -
#644 olvass vissza v. kereső -
#643 Nemsok kellett tegnap hozza!! -
#642 bele ne halj... -
#641 2007-ben nyomogassam esc-et,h elvezzek 1 jatekot(,mert elbaxtak) na neeeeeeeeeee ,na neeeeeeeee!!! Itt tartunk? :(
Nembirom megemeszteni ezt?! :(( -
bjoee #640 Csak vesziteni kell a versenyeken és lejebb kerülsz a ranglistán,igy akár az elsö helyszinre is vissza lehet menni.Tét nélkül kell fogadni és mikor elindul a futam ESC kilépsz :) -
#639 MEkkora karomkodas csuszna most ki legszivesebben a torkomon errol a jatekrol,vegre 1 jo game es............ -
#638 Aha eszbekaptam es uninstall lesz,felidegesitett igy elkurni ezt a jatekot!!! -
#637 Aha akkor nincs mas valasztas, kezd ujra. En meg idobe eszbekaptam, igy csak ket auto lett "hasznalhatatlan". Eleg gaz jah... -
#636 Ezt irtam elobb,megvan mar fel eve osszes autom es idomerot is kiakasztottam reg?! Szal tenyleg felidegel ez a jatek mostmar!! :( -
#635 Vidd vegig azzal az Audival. Ha vegig verted az osszes versenyzot, szabadon tuningolhatod az osszes autod, akarmelyik reszben. De ugy mar nem lesz nagy kihivas:D Mondjuk amugy se az -
#634 Nah mondom vegignyomom 1el vegre,h tobbi verdat is tuningoljam,erre audit kiakasztom,majd kivalasztok 1 gyengebb auto,persze a legutso vesenyhelyre mehetek ismet es persze,hogy joval erosebb verdak hivnak ki?! Most akkor hogyan is tovabb? -
#633 hi all!!Letöltöttem a Reloaded verziót ami egy .zix file .letöltöttem hozzá a kellő programot kitömöritettem .iso-fileba de a daemon tools nem ismeri fel! ilyenkor mi a teendő? előre is kösz -
#632 nem nagy elvárás csak 1 kérés,100%-ra már én is elvittem,csak sok kocsinak megcsináltam az időmérőt,és így már nem lehet őket variálni -
#631 de nagy elvárásaid vannak... -
#630 fenébe.nekem 1 olyan kéne amiben időmérő nincs még megcsinálva -
#629 ez fullos..kocsik..időmérők meg minden :D -
#628 ez milyen 100%?már mint a kocsik terén? -
#627 100 % -
#626 hehe a változatosság kedvéért nekem is kéne 1 mentés majd.nem kell hogy 100%-os legyen csak egyik kocsinak se legyen megcsinálva a time trialsa,mert én a sajátomba mindegyiknak megcsinálom majd. -
#625 -
#624 de nekem vista-n megy,csak az a gond, h nem mindig ment. ebből kifolyólag csak 60%-nál tartok,és tovább nem tudok menni,mert ki kell lépnem............./// ledob. nincs valakinek egy mentése?nagyon megköszönném: [email protected] -
#623 Pikkpakk vegig lehet vinni. Erdemes az autokat az adott szinten tuningolni, nem pedig ugy hogy vegigrohansz az egeszen. Ugy hamar elveszti a varazsat.