742
-
#582 kb milyen szintre kell tuningolni??? motor meg ilyenekből csak 1-es van, egyedül a body-s cuccoknál vannak nagyobbak, ott szonte mindenem 4-esen van kivéve a lökhárítót. Már 1 órája várok olyan autóra ami hátha kínálna vmi jobb cuccot de semmi mindegyiknek szarabb autója van. -
#581 sztem japánban is nagy biznisz a spoiler ragasztás,gyártás:)) -
#580 Látom a nagy drift közben kicsit szarrátörted:D -
#579 meglett a sorban az 5. kocsi, bordo, kereklámpás hátul :D iszonyat élvezetes menni vele, ilyen élvezetesen semmiben nem lehetett driftelni szvsz :D
-
#578 lassan a végére érek,de valoszinu nem fogom idöméröt pár autoval megcsinálni
pl a sky másolattal istenien lehet menni keresztbe,de idömérő után már nagyon tapad és oda a fun
csak tudnám miért tették bele ezeket az idiota nyilakat.föleg szerpentinen,ezernyi modon meg lehetett volna oldani normálisan de ettöl elég gagyi -
#577 :D
mondjuk nagyjábol ugyan az a kettö ^^ -
#576 "amugy nem az autojában hanem egy kulcsot fog föl ajénlani"
lol vagy-e?:) -
#575 jo.
amugy nem az autojában hanem egy kulcsot fog föl ajénlani(aztán ha megnyered a versenyt tiéd a kocsi[nincs rajta tuning XD]) -
#574 Higgadj már le öcsi...
Autót nyerni meg úgy tudsz hogyha megfeleő szintre tuningoltad a kocsidat akkor az egyik player majd az autójában akar fogadni veled és ne alkatrészben.
Autót venni nem lehet. (én pl a Corussal nyertem egy Phoenix trendet a 5-6. futamomon asszem.) -
#573 TÖKÖM KIVAN MÁR HOGY TELI VAN BUGGAL EZ A KI**SZOTT JÁTÉK -
#572 Engem is az érdekelne hogy lehet autot nyerni mivel a Marketnél nem tudok versenyezni mert azoknál jobb autom van, a Shophoz meg sokkal bénább az autom és egyszerüen nem tudok nyerni. -
Balee 007 #571 És hogy lehet kocsikat nyerni? mert nem tudok rájönni!! -
#570 EU ban más néven jön. Majd. -
#569 nemtudom, de simán leszetheted..ha kell -
zoolee #568 De ugye ez az amit európában nem lehet kapni ??? -
#567 már megjelent.. -
zoolee #566 Hi all...
Lenne pár kérdésem.
Mikor jelent/jelenik meg a game?
Modolható mint a SLR:R?
-
#565 nyerni kell vazze, nem venni -
Balee 007 #564 Hy all. hogyan lehet kocsit venni mert arra nem tok rájönni.
Please help me!!! -
#563 azta, sokat látok hátrafelé (BOCS AZ OFFÉRT)
-
#562 nem kéne GYIK-et vagy FAQ-t csinálni? :) -
#561 ja, látom.
10. L.A. Street Racing -
#560 hol van ez? -
#559 1. ClickClickClick
2. F1CHL - Retro
3. XBOX360
4. SilkRoad Online
5. Alien vs. Predator 2: No Peace On Earth
6. Test Drive Unlimited
7. rFACTOR
8. X3 - Reunion
9. L.A. Street Racing
10. Windows: Vista (Longhorn) -
#558 nah, kis spam ^^ -
#557 de valami alkatrészre elcserélhetném :) -
#556 én meg kb 3-4 orája jáccok(tom játszok :D) vele és 40%. viszont minden verseny után ki kell lépjek mert vagy veszitek versenyt(ami mostanába nem gyakori) vagy megint be kell állitanom a legjobb dolgokat -
#555 de hát feleselges eladni,mert pénz nincs a játékban -
#554 hát ez az.. én si ugy látom hogy nem lehet :D -
#553 én most 70%-nál járok.3 viszonylag jó kocsim van.de már másikat nem kezdek el fejleszteni mert az már kevés lenne a 4 kategóriában...
ezt a lámpa ,,törést" még nem figyeltem.max 1 fél métert mentem eddig külsőnézetben.nagyon jó a belső -
#552 nem lehet.legalább is szerintem -
#551 hol lehet eladni cuccokat(fölös lökhárito meg auto)? ha lehet egyáltalán -
#550 nekema töréstől lett ilyen, de bug -
#549 kicsit el van mosodva a kép a fraps miatt, de látszik mi a gond( a hátso lámpa) ez valami bug vagy a törések miatt ilyen? -
Szabi1991 #548 f1 f2 f3 f4... -
#547 Jah és kamera nézetet hogy a fenébe lehet váltani? vagy csak az a belső nézet van? -
#546 Hi! Én most kezdtem el ezzel a játékkal játszani, lenne pár kérdésem. A zöld autoval kezdtem el a játékot 2csillagos-ba vagyok, de a shop-nál nem tudok versenyezni mert baromi béna az autom oda. 1)Másik autot hogyan lehet szerezni? 2)miért van az hogy ha bemegyek egy kanyarba akad? egyik pályán megy simán másikon meg szinte menni sem tudok mert folyamatosan megakad a kanyarokba. -
Szabi1991 #545 "Dátum2007. június 02. - 19:33"
ebben grafikai magyarositás is van :) -
#544 MAR regota van csak lemaradtal rola!! :) -
ricsa008 #543 a magyaritás portálon elérhető az újj magyi