L.A. Street Racing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyaritás portálon elérhetõ az újj magyi
It works!
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Mentést honnan tudok leszedni?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
mind 1 , majd újrateszem 😊
sry , Golyo69
feltettem Gyolo69 mentését , és ez lett :S
töröltem a mentést de még mindig ien :SS
töröltem a mentést de még mindig ien :SS
Viszont a level-r szerintem nagyon jó cím.
hmm.. érdekesen indult el most a játékom:
ez érdekes
loool
Egy kis érdekesség a HSW-rõl.
Akkor ez most mi is?
Lehet hogy át kéne nevezni a topicot?
Az új cím pedig: Overspeed: High Performance Street Racing
Akkor ez most mi is?
Lehet hogy át kéne nevezni a topicot?
Az új cím pedig: Overspeed: High Performance Street Racing
pasz..
Jaaa, az csak béta? Basszus, akkor milyen lessz a full? És mikor? Nem tudod?
van open online béta..
Nem értem. Level-R már van. Vagy valamirõl lemaradtam?
mármint a texturákat 😄
nem lehet vhogy megbabrálni a festéseket ? 😊
mert az eredetiek eléggagyik :S
mert az eredetiek eléggagyik :S
köszi 😉
nem töltöd fel vhova a mentésed ? 😊
Nem értem. Level-R már van. Vagy valamirõl lemaradtam?
lesz még Level-R is 😊
ami mindenben jobb lesz 😊
ami mindenben jobb lesz 😊
TEhat magyarul amig vegig nem viszem 1 verdaval,addig a tobbivel nem is tudok foglalkozni,hat ez NAGYON SZOMORU,kicsit kellett volna meg programozni es isten jatek lenne,de ...... 😞(
tunigold azt ami már megvan és eleve azzal mentél! mikor 1 leszel a ranglistán akkor vissza lehet menni az 1-es szintre is! én már végig vittem a játékot! Az összes idõmérõvel együtt😄 nagyon durvák a kocsik szélesítéssel 😄
GGMU
arra gondol hogy van 1 erös verdád,megnyersz 1 másik alap verdát közben átlépsz második klubba és ha kis verdát akarod fejleszteni nem lehet versenyezni vele elsö klubba,csak másodikba de oda meg gyenge alapon
Nemtudtok rola,hogy keszitenek vmi javitast,mert igy gatyaszar,hogy megkapok 1 autot es gyenge,de 3ik szintre dob,ahol meg edeskeves vele nyerni es nemtudom igy tuningolni???!! 😞((
De nemcsak 2 fullos verdaval akarok nyerni ,hanem tobbet is tuningolni!!
De nemcsak 2 fullos verdaval akarok nyerni ,hanem tobbet is tuningolni!!
Quadro WidBody eszméletlenül dúrván néz ki, csak picit sajnálom hogy akkor már nem lehet tuningelemeket választani 😞 😊
nemnagyon értem mire gondolsz, de helyet tudsz választani alul, ott van a 4 karika, és ahova jó az a kocsi ami kell, ott feltuningolod
En 2ik szinten megnyertem 6 autot,majd atdobott 3ikra,de ebbol max 2 auto mehetne ott,de megkell szenvednem!
Ilyenkor mivan,vagy erre a keszitok nem gondoltak? LOLLL! 😊))
HA ez igyvan,uninstall!! 😞((
Ilyenkor mivan,vagy erre a keszitok nem gondoltak? LOLLL! 😊))
HA ez igyvan,uninstall!! 😞((
Olyankor mivan mikor van vagy 6 autom,de ebbol csak 1 olyan,ami 3 versenyszinthez eleg,de masik autot is fel akarok tuningolni,de az oda mar edes keves,mashonnet meg elkergetnek!!!😞((
| #323 !!!
Nekem is az a problémám mint cheatman kollégának bár én csak az unwinzix 0.0.6-ot próbáltam...valaki segítsen please mert hülye vagyok hozzá!!!!!!!
Elõre is köszönöm
Elõre is köszönöm
Sziasztok! Van egy kis gondom, Nem birom kitömöríteni azt a bizonyos zix filet. Nézegettem a régebbi hozzászólásokat és akár mennyire szerettem volna nem sikerült, próbáltam a winzix 1.0 át 2.0 át, és az unwinzix 0.0.6 ot. légyszi segítsetek. Az eredmény amit az 1.0 ással kaptam egy használhatatlan iso file. Bocsi a kérdésemért.