59
-
bakagaijin #19 Neked van még tv-d? wow :P -
atomkrumpli #18 nem igénytelenség, de miért a monitoron ?
tv-d biztosan nagyobb, elég olcsón mérik manapság a divxet jól lejátszani képes asztali játékosokat -
#17 Van legalább 4 csatornás hanggal :) nekem egy csomó xvid/divx film 5.1-es hanggal van :) sőt van aminél angol/magyar szinkron mind2 5.1-ben. -
#16 "DivX?Igénytelenség.Minimum egy eredeti dvd" Ez meg a tudatlanság, és a hülyeség :) -
#15 Ez azért inkább 1100 dollár... -
#14 Minél messzebb mégy a monitortól a különbség annál jobban elhanyagolható. 2-3 méterről már nincs is (monitorméretfüggő). Viszont a sokcsatornás és a sztereó hang között nagy különbség van.
Mikor lesz már div-x legalább 4 csatornás hanggal??? -
1Obi1 #13 DivX?Igénytelenség.Minimum egy eredeti dvd vagy a hd.HD-be nézek a gépen filmeket sokszor, utána a DivX-et megnézni öngyilkosság. -
HUNIgor #12 De ki a .... van 35"-os lcd-je??
Nekem nem is lesz egy darabig. Marad a 19"-os monitor amin a szélesvásznú film eléggé kicsike. -
ssdb #11 Nem vagy igénytelen, gépen nekem is :) bár eyg 35"-s LCD-tvn már más a helyzet ... :S -
HUNIgor #10 -
#9 Nemtom lehet hogy igénytelen vagyok de nekem tökéletesen megfelel a divx meg a DVDrip a 17 colos monitoromon... -
BenceYCE #8 Szerintem is csak extra filmek igénylik a HD-t. Egy animációs film tök jó még DivX-ben is. Ha lesz gyerek (Gy.F. ugye lesz?!) akkor Őt meg nem érdekli mennyire mócsingos a Vuk pl. -
HUNIgor #7 Én még DVD-ben sem nézek filmet. Megteszi a divx is. Inkább adattárolásra használnám. -
wanek #6 A PS3 jobban megéri, mert azzal még játszani is lehet...
Kevés olyan film van, amit _én_ HD-ban akarnék nézni, így egyelőre engem nem érdekel. Ennyiért meg pláne nem. Majd ha annyiért lesznek kaphatók, mint a mai _kombinált_ (DVD/DIVX/MP3/JPG/VCD/SVCD) lejátszók, akkor veszek egyet. -
BenceYCE #5 Gazdag pácsik elhoppolják a 10 megásat én meg veszem a 3-4 megásat feleannyiért. :) -
dez #4 Ez nem meghajtó, ez kivételesen lejátszó. :P
Lejátszó: ami egyedül képes minden kellő funkciót ellátni.
Meghajtó: számítógépbe való eszköz, ami arra képes, hogy adatként elküldje a gép felé a tartalmat.
Mellesleg a Sony PC-s BD íróját már itthon is kapni, ennél olcsóbban. -
#3 hehe.. közvetlen összefüggést nem látok a két dolog között ;) -
0ckH4M #2 Aha... Ezer dollár... Ennyiért plusz egy tv... Egy HD nappali árából autót veszek... -
BenceYCE #1 Szuperrr! Már csak évek kérdése és hozzájutok! Mondjuk annak jobban örülnék ha a HD-DVD és a Blu-Ray piaca kikényszerítené a netszolgáltatóktól az olcsó 10megás elérést.