Elkészült a Sony Blu-ray meghajtója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartál meggyõzni? Jöttél itt a szöveggel, hogy nem számít a paneltípus, és senkit sem érdekel (ebbõl már látszik, tárgyi tudásod és tapasztalatod enyhén szólva hiányos - ezt nem nehéz felülmúlni!), és odaírtad hozzá: "hidd el"... Csak rossz embert próbáltál félrevezetni, mivel spec. a monitorom megvásárlása elõtt alaposan szétnéztem, mit érdemes venni, stb.
Bárki bármi olyat mond neked, amit nem tudtál, rögtön azzal jössz, hogy túl sokat képzel magáról. Hát ez épp azt mutatja, te képzelsz magadról tud sokat, akinek már semmi újat nem lehet mondani. Pedig nem hogy újat, "régit" is lehet. Remélem, azért vannak dolgok, amit tényleg tudsz is.
"neked láthatóan egyik sincs. És így nem is lesz" - te beteg vagy. Felõlem úgy fényezed magad, ahogy akarod, de hülyeségeket ne írj. Már megint belõtted magad?
Mikor akartalak én bármikor is bármirõl meggyõzni? Az a muris, ahogy itt hazudozol.
Engem egyedül a végeredmény érdekel: a kép minõsége. És magas ívben leszarom, hogy azt milyen panellel csinálták, mert nem a panel betûjelét fogom nézni, hanem a képet. Csak a saját szememnek hiszek. Éppen ezért nem vásárolok (többek között) interneten, vagy olyan helyen, ahol nem lehet a portékát kipróbálni. Wanek vagyok, nem balek 😊
"Hm, szépen felment akkor a forint." - hmmm... és még én vagyok alulinformált. LOL!
Természetesen a megjelenítendõ képtartalom is sokat számít, de az hiába tökéletes akár, ha a megjelenítõ messze nem az.
Valószínû azért van az általad látottakon (amik mind TN panelosok voltak a leírás alapján) hézag, mert az eléggé más (olcsóságra és egyszerûségre törekvõ) technológia lévén valahogy máshogy vannak vezetve a vezetékek (a pixelek között is mennek talán erek).
Az meg ne legyen már baj, hogy itt nem elmosódott a kép, és pl. egy-egy betû ferde vonalain látszódnak a pixelek. (Filmben viszont nem láttam még ilyen pixeles vonalakat, lévén antialiasing hatás bejátszik.)
Igen, a 19-eseknek nagyok a képpontjai, mert ugyanúgy 1280x1024, mint a 17-esek. Ezért használok én is 17-est. Viszont a 20-21"-esek 1600x1200-asak, így jóval kisebbek a képpontok.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Ühüm, a HD DivX filmeket meg mirõl grebbelik VCD-rõl vagy SVCD-rõl? Lol.
Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT
Nekem rengeteg HD divX video-m van sokcsatornás hanggal. 30min~180Mb... igen!
A divX-szel semmi baj sincs, csak nem kell ratyis encode-okat nézni.
200k-ért már kaphatók korrekt HDLCD TV-k, persze nem 1080p-sek, de monitornak, új TV alternatívának megfelelnek.
Hogy lehet otthon projektort építeni?
5 év mulva 4-5ezerért vehetünk majd hd filmeket a 30-40ezres lejátszókba, s talán a másolás is meg lesz oldva 😊 Ha nem, akkor maradnak az ide oda kodolt HD-tévéadások 😊
Forza.
Képélesség: egy CRT eleve nem lehet olyan éles, mint egy LCD, mert nem lehet minden pixelt külön kezelni, és sosem esik tökéletesen egybe a kép a pixelek fizikai elhelyezkedésével. Így mindig elmosódottabb lesz, mint egy natív bontásban lévõ LCD. Egy normális LCD után a legcsúcsabb CRT képe is mosott.
Ettol fuggetlenul egy ->jo minosegu<- CRT monitornak eles a kepe.
Egyébként jövõre be lesz újítva egy HD-s projektor itthonra. Nem, nem vagyok milliárdos, magam építek egyet.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Divxet meg jóval többen töltenek szvsz, mint hd filmeket....
Vagy hirtelen annyit erõsödött volna a forint?
Idézek egy véleményt: "1000x jobb, mint a DVD".
Monitoron is jól kijön a különbség, fõleg LCD-n, mivel az élesebb.
Sokkal jobban ki lehet venni és meg lehet figyelni a részleteket is.
Mozisabb élmény, nincs sehol egy "pixel", éles a kép, mégis lágy.
Aki meg rövidlátó, menjen szemorvoshoz. 😊
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
tv-d biztosan nagyobb, elég olcsón mérik manapság a divxet jól lejátszani képes asztali játékosokat
HP+
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Mikor lesz már div-x legalább 4 csatornás hanggal???
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Nekem nem is lesz egy darabig. Marad a 19"-os monitor amin a szélesvásznú film eléggé kicsike.
Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)