Deep Fritz legyőzte a világbajnokot

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hatalmas sakkozó lehetsz, ha a fritzrõl még nem hallottál. Már évtizede, C=64-en szarrá vert.

Frosty01
fogni kell egy kalapácsot aztán szétzúzni az egészet. és nyertél ^^

practitioner of the forbidden arts of death

lele
nem is kell nem is lehet mind1ik ellen rögön nyerni- ezt akartam irni 😄

lele
igazatok van de nem kell sok év hogy egy ijet is legyözzön az ember láttam játszani olyan embert akiben több mint 16ezer orányi sakk van benne és igyis kikapot egy átlagos géptöl nem mondom hogy bárilyen gépet elverek vagy bárki elveri ezt a gépet de szerintem ha már csak sansza volt (amit irtak hogy volt) onnantól igazából már csak az emberi tényezö a fontos a gépnek nincs emberi tényezöje és valóban nem zavarodik össze de felvan arra készitve hogy mi mattod adjunk neki és ha nem arra játszunk akkor is maximum gyengébb fenyegést észlel és estlegesen ugy számol o jobban ál 2 gyaloggal miközben a bástyái használhatatlanok tehát másra épit máskép gondolkozik.
bár nem ismerem ezt a programot most hallok róla elöször de volt alkalmam sokféle sakk algoritmust megismerni és habár nem mind1ik ellen nyertem nem is kell mind1ik ellen nyerni.
Kramnyik is kishijján megverte lehetett volna rá lehetösége asszem ezt irták...
3, 4 éves intenzivv felkészülés után szerintem elverte volna kramnyik.
Ha az ember ismer valakit és ugy jtszik vele megtanul az ö fejével gondolkodni és asszerint játszani a gépeket is kikkel ismerni és ellenük is másképp kell játszani.

lele ez a 80-as evekben volt igaz, felvilagositalak hogy ez a Deep Fritz a Fritz 10 multiprocesszoros valtozata, es enyhen upgradelve van a szofvere a regiekhez kepest, nagyon jol ismerem a szoftvert szoval ha azt csinalta volna kramnyik amit te mondasz rajta rohogott volna az egesz vilag. De probald ki a taktikad akar a sima 1 procis Fritz 10-el.Lehet hogy nem fogsz sokat lepni...

Jézus nem létezett, a Biblia hazugság!

Igen,de a gép nem zavarodik össze.

😄

lele
én a polgárnál sakkozok és elkell hogy mondjam hogy is müxik ez:
ha az ember gép ellen játszik akkor elsödlegesen nem anyagi forra vagy mattra kell játszania hanem arra hogy minnél hamarabb elzárja az erösebb tisztek utját használhatatlanná tegye. Igy a gép egyenlö esélyeket számlál közben a nagyobb tisztjei használatatlanok és igy gyalog nyeréssel lehet gép ellen nyerni. nagyábból ez a stratégia igyis rendszeresen seggre szoktunk esni. alapelv. nem lehet okosabb a gép. hiába számol elöre 10 millio vagy 10 milllárd lépést nincsen stratégiai érzéke és 1 clt lát: a mattot ha az nem lehet akkor a pattot. de ha nem matra játszunk akkor meglehet verni mert összezavarodik

Persze, de az emberek ugyanúgy megpróbálják majd megvédeni a hazájukat. A robotok ellen talán nem is, de más emberektõl igen.

craesh
igyvan! a robotokkal vezérelt háborué a jövö...már afelé hajtunk most is. lásd, amcsi távolról irányitott gépekböl lett az AI-vel felszerelt automata manöverezésü gépek (rakéta kikerülö, automatán az ellenfél mögé kerülö algoritmusu repülök stb)

Akor már játszon gép gép ellen!

A jövõben mér gépekel fogunk szkanderezni.
Ha meg pár ilyen stratégiát adnak neki egy háborút a robotok ellen elvesztenénk.<#gun><#help><#bdead>
Azért látványosan fejlõdik a számítástechnika. Néhány éve még simán nyert a humanoid a gép ellen.

Szerintem is nagyon profi.

amúgy vicc volt😄

Frosty01
szerintem meg marha ügyes hogy egyáltalán sikerült döntetleneket játszania egy ilyen gép ellen 0.o

practitioner of the forbidden arts of death

hahahaaha a béna!!!!XD

← ElőzőOldal 3 / 3