Group B
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aztaqrva<#wow2>#wow2><#wow1>#wow1>
ahogy átmegy azon a kapun baze nevigátor majdhogynem imádkozik :D
ahogy átmegy azon a kapun baze nevigátor majdhogynem imádkozik :D
csepnyi tuning és lehet hátulra keretet rakni bevásárlókocsikerékkel hogy ne boruljon fel:D
lehetne alázni vele mindenkit.Mekkora feeling lehet mikor beállsz egy ilyen 20 éves autóval egy új BMw/Merci/Audi mellé és lealázod:)
A képen szerintem rallycrossra átépített B-s kcsoik vannak, mert onnan akkor még nem tiltották ki öket. a Pikes Spikes 205 nem iylen. Nekem elhihetitek :)
#117-ben nézd meg a videókat ott van pikes peakos peugeot hát egy olyanba is csak rosz kedvembe ülnék bele:D vagy nagyon jóóóó:D
pikes peak szerintem ott elég brutál gépek vannak akkora szárnyal hátul amit megfordítasz elviszi a concordot is:D
még egy kis ajándék:)))
vargáról egyszer találtam egy videót amikor interjút készítettek vele aszittem behugyozok a röhögéstõl de nem tudom hol volt :SSS
vargáról egyszer találtam egy videót amikor interjút készítettek vele aszittem behugyozok a röhögéstõl de nem tudom hol volt :SSS
duplakuplunk azért kell, mert a váltó fokozatai nincsenek szinkronizálva
BMW 325 iX Rallye Car :)
A "turbolyuk"
Azt a jelenséget nevezik így, amikor hirtelen gázadáskor a turbó nem szolgáltatja azonnal a maximális töltõnyomást. Stílusosan beszélhetnénk inkább "vihar elõtti csend"-rõl. Ennek kivédésére igyekeznek a turbófeltöltõk tehetetlenségét a minimumra csökkenteni, illetve két kisebb turbofeltöltõt szerelnek a motorra - ritkábban sorba kapcsolva. Ezek a bi-turbók. A versenyosztályban a turbó "fordulaton tartására" alkalmaznak bizonyos trükköket, mint pl. gázelvételkor nem csökkentik az üzemanyag-befecskendezést, de néhány ütemet kihagy a gyújtás. A kipufogótérbe került üzemanyagot a kipufogási ütembe "beszikráztatva" gyujtják meg, az így keletkezõ nyomásimpulzust a turbó remekül hasznosítja. Ez az a durrogó hang, amit gázelvételkor hallani lehet.
Azt a jelenséget nevezik így, amikor hirtelen gázadáskor a turbó nem szolgáltatja azonnal a maximális töltõnyomást. Stílusosan beszélhetnénk inkább "vihar elõtti csend"-rõl. Ennek kivédésére igyekeznek a turbófeltöltõk tehetetlenségét a minimumra csökkenteni, illetve két kisebb turbofeltöltõt szerelnek a motorra - ritkábban sorba kapcsolva. Ezek a bi-turbók. A versenyosztályban a turbó "fordulaton tartására" alkalmaznak bizonyos trükköket, mint pl. gázelvételkor nem csökkentik az üzemanyag-befecskendezést, de néhány ütemet kihagy a gyújtás. A kipufogótérbe került üzemanyagot a kipufogási ütembe "beszikráztatva" gyujtják meg, az így keletkezõ nyomásimpulzust a turbó remekül hasznosítja. Ez az a durrogó hang, amit gázelvételkor hallani lehet.
vki elmagyarázza mi az a turbólyuk?discovery beszéltekk róla de nem értem...:S
és a dupla kuplungos viszaváltásnál mért jó ha úgy váltunk?láttam ferraris videót ahol csávó felváltásnál nem is használt kuplungot viszaváltássnál meg duplakuplungosan csinálta
és a dupla kuplungos viszaváltásnál mért jó ha úgy váltunk?láttam ferraris videót ahol csávó felváltásnál nem is használt kuplungot viszaváltássnál meg duplakuplungosan csinálta
karácsonyi
ajándék
nektek!
tudom 2 spikes peakos de nem aláltam jó group b-s videót:)
és Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket!
ajándék
nektek!
tudom 2 spikes peakos de nem aláltam jó group b-s videót:)
és Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket!
fél off: Varga Cigirõl van vkinek videója? vagy vmi cím ahol találok?
mert róla mindenki mesél, de látni ritkán látom :(
mert róla mindenki mesél, de látni ritkán látom :(
BMW 325 iX Rallye Car :)
Hát jah sajna ennyi volt valaki feljelentett :(
sajnos így nekem nem sok infó jut,mivel az angol nem az erõsségem,ha németül lenne talán:)de azért igy is jó
Felirat nincs sajna, idöm sincs csinálni. Olaszhoz meg nem si tudnék :D
A ladával az a gáz hogy nincs video anyagom. Csak az autoversenyzöket tudom ajánlani.
Föleg VB-s videoim vannak...
A ladával az a gáz hogy nincs video anyagom. Csak az autoversenyzöket tudom ajánlani.
Föleg VB-s videoim vannak...
Most szedem ezt a következö valszeg ez lesz.
Controsterzo Story
The Story Of The Lancia (First Part)
..From Lancia Fulvia to Lancia 037...
with: Cesare Fiorio, Sandro Munari, Raffaele Pinto, Gianni Tonti, Amilcare Bellestrieri,
Sergio Limone, Giorgio Planta , Maurizio Verini, Miki Biasion...
...and some rare footage with Attilio Bettega...
XviD HQ
672x512
44mins, 27 Secs
Broadcast: Nuvolari Channel
Language: ITA
Controsterzo Story
The Story Of The Lancia (First Part)
..From Lancia Fulvia to Lancia 037...
with: Cesare Fiorio, Sandro Munari, Raffaele Pinto, Gianni Tonti, Amilcare Bellestrieri,
Sergio Limone, Giorgio Planta , Maurizio Verini, Miki Biasion...
...and some rare footage with Attilio Bettega...
XviD HQ
672x512
44mins, 27 Secs
Broadcast: Nuvolari Channel
Language: ITA
az a mondat a kedvencem az f1-s ladáknál:a motorok teljesítménye elérheti az akár 70 lóerõt is:D
jó régi film volt:)de nekem a forma1-s lada motoros gépsasok tetszetek legjobban...no meg a zil verseny:D
húúú az autóversenyzés hõskora...az atv-n volt vmikor...nem rég szedtem le a videoracing.hu ról:)abban nagyon sok érdekesség volt