399
A rallye hőskora
-
#199 -
-
#197 ide tarozhat:
1000_loero_es_Suzuki ez Escudo utodja
-
#196 találtam még 1 videot amit le is lehet tölteni ha reggelsz a video.racing.hu -
#195 eredménytelenség miatt szálltak ki (a videokat nézve inkább Waltert kellett volna leszerződtetni, ő volt az utolsó akik 2kerék meghjtású autóval nyert rally vb-t Opel Ascona)
szerintem 4kerék meghajtásra áttérnek akkor ők a nyerők, mert régebben a BMW hozta ki mindig a legtöbb lóerőt, meg most is :-)
amúgy megtaláltam a big videot ami 1óra 20perc :-)
http://video.google.com/videoplay?docid=-1370390418907086777 -
#194 nembiztos hogy olyan balfék volt, 400 lóval nemsemmi lehetett menni :P -
#193 azt mondják itt a videoba 400Le BMW M1 rwd Audi 350Le 4wd
tehát alegerősebb 2kerék meghajtású autó a BMW volt és 1983-ben az volt a legerősebb az egész mezőnybe, beleértve a 4 kerék meghajtásúakat is
csak valami balfék pilóta vezette -
#192 itt a BMW -
#191 Eladó S1
Audi quattro sport S1 Group B Ex-works Pike's Peak engine
250.000. EUR -
-
#189 S1 660Hp Legerősebb (kötekedős smiley) :D Delta S4 is egy állat volt meg a 037-es! :D
Nah élesszük fel egy kicsit a topikot! :) Jöhetnek a képek! ;)
-
#188 http://www.youtube.com/watch?v=K3Mag3kA2J8&mode=related&search= -
#187 http://www.youtube.com/watch?v=44iibIEeWGM&mode=related&search=
ezt nézzétek
nekem ez a video megvan sokkal jobb minőségbe -
-
info ecv
-
#184 nem tudom pontosan akkoriba a BMW-nek a volt az F1-ben is a legerősebb motorja 950-1400LE de csak 1kör tudott menni annyival(időmérön ment annyival)
de a Lancia ECV2 kész volt már 600LE-vel 86 fele és az Audi is már 800-900LE készült -
#183 Group B rally tribute -
#182 600 kb -
#181 Hány pacis volt? :) -
#180 Henri Toivonen Memorial -
#179 ezek voltak az igazi fasza audik
nem tudom valaki ismeri e a Rally Masters játékot? -
#178 erősebb volt a mint az összes csak 1 baj volt a 2kerékmeghajtás ezért 80-as évek elején kiszzáltak -
#177 -
-
#175 ja az e26-os bmw, nagyonk király gép volt :) -
#174 -
#173 Rallyes des années 80 -
#172 itt az egész rally törtlnet, de meg se említik a BMW M1-et pedig az volt a legerősebb hátsókerékmeghajtású autó
hol olavshatnék róla lehetőleg magyarul
URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Group_B]Rally Group B Történet angolul[/URL]
[ -
#171 jo a video, az ut aszem benne van a fejeben rendesen
-
#170 Hogy felébresszem a topikot egy kicsit... -
#169 repülőkbe is alkalmazták volna de ugyan úgy robban szét a sárnyban mint a fémtank ezért maradtak annál -
#168 ha jól tudom, a gumitankot ma is alkalmazzák versenyautókban, ez nem egy durva-veszélyes dolog. -
#167 láttam B csoportos belsőt, és eszméletlen, szemmel is nehéz követni ahogy mennek, és a nézők alkotják a pálya szegélyét, pár centikre a kocsiktól :(
-
#166 hát az legalább nem műanyagból volt.Sajnos nem hiszem hogy túl gyakran hangoztt el a biztonság szó.csak a fejelsztés,egyre erősebbet,egyre gyorsabbat,egyre kisebb súly,minél jobb időt elérni.a cél ez volt,és nem 1 ember élete.Amit a nézők is csináltak,az is brutális volt.az úton álltak,és az utolsó pillanatban ugortt el a kocsi elől.
ezt ism ost olvastam egy rs200 ford elvesztette a sofőr az irányítást és becsapódott a nézők közé.4 embert megölt 10akárhány súlyos sérült,és sok könnyebb sérülés.Tényleg nem voltak szabályok.És az S csoport maga lett volna a katasztrófa.ott a lanica prototipusa majdnem 600 lovas volt.és ugyanúgy 900 kg körül volt -
#165 féktárcas tűnik legerősebb pontjának kocsinak...
kár hogy így ért véget ha biztonság lett volna első még ma is mehetnének -
#164 ja azt elis felejtettem.
Ez volt Henri Toivonen kocsija.Egy lancia delta s4
merthát ebből a képből túl sok minden nem derül ki -
#163 de ogy enyi maradjon egy kocsiból karoszériának nyoma sincsen!mintha ma egy rohadó suzuki swift próbálna meg kiütni egy tehervonatot -
#162 hát igen ez eléggé durva na meg egy beteg embert nem lett volna szabad odaengedni de bárki aki versenyzik menne betegen is és nem lehet leálítani ez tény -
#161 igazából nem a lóerő számmal volt itt csak gond.hanem a többi körülménnyel,hát az hogy szétesett a lancia,gumitank stb....
de az hogy 1 kocsiból ennyi maradjon... -
#160 azért ma meg lehetne újra próbálni ellenőrizve súlyhatárral meg max paciszámmal mondjuk 500 kezdetnek mert meg tudnák csinákni és ma már biztonságosabb lenne de én nem merném bevállalni ezt a döntést