399
A rallye hőskora
-
#239 -
#238 -
#237 -
#236 GroupBStory.mov -
vftsforever #235 Ez volt az igazi rally... Nem a pénz volt az első... -
#234 nagyon állat! -
#233 -
#232 Talán a legjobb videó! :) -
#231 ilyen helyen tartani az audit....
mi az a francia? -
#230 :D -
#229 sztem az audi jobban elhúzná a tárcsát mint a traktor XD -
#228 -
#227 Szép traktor! :D
-
-
#225 Sziasztok
Nem tud valaki Opel Ascona 400 videokat a korabeli versenyekről, én vagánynak tartom hogy hátsókerék hajtással megverte az AWD s autókat (Audi)
Köszi -
#224 hazucc!:D -
#223 én is szoktam néha hazudni :D -
#222 ja és ha "orosz=kamuval" akkor viszont MaSzKa=általánosítás
és mégcsak nem is hzudtam -
#221 Persze. Sok mindent hazudtak. Úgy ahogy USA is. Én is hazudtam már. És akkor mi van?
Kész ez a gondolkozásmód... ezt is a suliban tanították gondolom -
#220 az oroszok államadatokat is meghamísítottak ez ma már köztudott dolog
és tanítják is
nekem legalábbis igen:-) orosz=kamuval -
#219 És akkor még két nagyon ritka autó. (pontosabban az elsőben csak a motor érdekes)
Igazából nem is nagyon tudok róluk Én sem semmit. Neten sincs semmi infó róluk, életemben csak ezt az 1 képet láttam mind2-ő példányról:
Lada VFTS Group B_VFTS 16 Valve Engine:
És egy talán új generációnak szánt (de mégsem elterjedt) VFTS szintén 16 szelepes motorral, de más karosszériával, fejlesztett futóművel (pl. a képen látszik h elöl McPherson)
-
#218 amúgy ilyen volt az acélkarosszériás változat, amibe csak egy "sima" Vaz 2106-os 150lóerős motor van. (ugyan az mint a B csoportos VFTS-be)
-
#217 lehet beniznnel 300ló,de ők vodkával tuningolták volna -
#216 ez egy jó kérdés:)
érdekes dolgok ezek, nem tudom milyen szabályok lettek volna kiírva az S csoportra. Mert az akkori B csoportos autók is jóval erősebbek voltak 300 Le-nél:)
De annyira csak nem voltak hülyék h 600-700 lőerős autókkal szenben egy 300 lőerőset tervezzenek:)
De passz... :)
-
#215 de s csoportba nem lett volna kevés 300 ló? -
#214 Én még ha 500Hp lett volna írva azt is elhiszem! :D Nagyon brutálisan néz ki... Először egy Delta S4 ugrót be róla! :) -
#213 látom Te ilyen "hiszem ha látom típus vagy és minden hazugság addig amíg nem látom igazolva" vagy
mért ne lehetett volna 300Le egy 1.9es turbó, mikor a B csoportos vfts 1.6-os szívónak is 100Le-ős literteljesítménye volt.
Amúgy egy olyan autó képességeit meghamísítani nagy butaság lett volna részükről, amit nemzetközi versenyre fejlesztenek, mert nagy lebőgés lett volna a gyár és a szovjet autóipar részéről is ha egy nemzetközi mezőnyben az utólsó helyeken végez. Ami annak idején a Ladákról nem volt elmondható, ugyanis számos versenyen szép helyezéseket értek el. -
#212 300 lóerős turbómotor. lehet csak 200Le volt ismerve az oroszok kamujait
70-80-as évekve többetért az orosz fizetőeszköz mint a dollár persze csak papíron
minden adatot meghamisítottak akkoriba -
#211 Még nem is láttam ilyet! :) -
#210 Lada Szamara EVA S Group
Ez egy elég ritka autó, nem sok van belőle a világon.
Sajnos mivel a B csoportot megszűntették és az S-t pedig el sem indították a sok halálos baleset miatt, ezért ez az autó is mint ahogy a több nyugati autógyár S csoportos autója el sem kezdhette pályafutását.
Bár a Szamara EVA-hoz hasonló, de gyengébb motorral szerelt acélkarosszériás 4x4-es szamarák vettek részt nemzetközi ralliversenyeken a 80-as, 90-es években.
Lada Szamara EVA S Group müszaki adatok:
----------------------------------------
2 ajtós, acél-csővázra épült szénszálötözetű karosszéria,
Lada VAZ 2106-os 1859ccm-es 300 lóerős turbómotor. Töltőlevegő és olajhűtővel. Állandó összkerékhajtás, mechanikus speer differenciálművekkel. 4 db hűtött tárcsafék.
-
#209 de szééép:) -
#208 -
#207 Thanks! -
#206 Jó vidik! -
#205 Audi S1 vs Lancia 037 and S4 -
#204 1985 Pikes Peak Audi quattro S1 Mouton
Walter Rohrl 1987 Pikes Peak with Audi S1
akit érdekelnek a régi rallyautót az nézze meg feltétlen! -
#203 pikespeak -
#202 japán bemutató video escudo pikes peak -
#201 ezt is nézzétek -