399
A rallye hőskora
-
Hogy változott futam közben? -
a sima s4-nál nehéz megállapítani a teljesítményt,mert az futam közben is változott ezért is vették az s4-től futamgyőzelmet(én amúgy 450 paciról tudok),amivel a peugeot205 lehetett a világbajnok.az ecv 1 600pacit tudott 930 kilóval.
az ecv 2 már csak 910 kiló volt teljesítményt nem tudok mondani,de biztos nem lett gyengébb 600pacinál -
Azon a Corvette-n mindent ki kellett cserélniük
Nagyon durva kocsik ezek.Kár,hogy ma már nincsenek ilyen erős gépek rallyban. -
igazából amit most nem tudok az az,hogy az ecv 1-nek volt a szelídített változata az s4,vagy az s4-est vadították meg kicsit(bár ezt tartom inkább valószínűnek).a legelső s4 így nézett ki:
ecv1 hátulról:
mindent a levegőért:D
-
Jaja,valahogy így volt.Amúgy durva,hogy egy 86-ban elképzelt kocsi még ma is megállná a helyét kinézetben. -
az s csoportba ezt szánta a Lancia tudtommal:
az ecv2-t
ez pedig az ecv 1-es prototípus,amit ha jól tudom szintén s csoportnak szántak,de szerintem ebből lett az s4
-
Jó kis oldal, ismertem már! :) -
Valószínű, hogy nincs is pontos adat, egyébként wikinek nem szabad hinni, meg kell nézni több helyen is. S1 is összevissza irkálnak én a 450-660ig minden olvastam... Valószínű régen is titkolták az adatokat mivel nem volt semmiféle limit. -
PacsutaTibi #271 Itt egy lap a quattrokról. Meggyőzően sok,részletes adattal....
http://www.ableitet.no/modeller/UrA1A2SQS1PP/ura1a2sqs1pp-ie.htm -
Wiki szerint 550(410kW) az S4,és 500(373kW) az S1,ez a kettő szerintem hihető.
De wikin az S4 oldalán az audi 600 lóval van megemlítve.Nagy az összevisszaság,a gyártókat kéne megkérdezni:D -
S4 szerintem nem volt 600ló... Inkább 400körül volt... -
Érdekes,első link mást ír megint.De nagyon hasznos oldal. -
De az S4-es versenyzett,és volt vagy 600 ló nem?Az audi S1-es is versenyzett,és az is közel 600 ló volt wikipedia szerint. -
PacsutaTibi #266 NEM!!! S csoporos kocsik csak 87től lettek volna. Csak prototípusok készültek. Soha nem versenyeztek. Toivonen 86ban a Corsica Rally-n vesztette életét.
B csoportos infók:
http://www.groupbrally.com/
http://www.stormloader.com/groupb/ -
Igen,azt tudom,az Audi S1 is annyi körül volt már akkor,84-be volt 450 körüli.De ez akkor is hihetetlen,murván 3sec alatt gyorsulni 100-ra,szerintem nem sok olyan autó van 86-ból,ami ezt betonon megcsinálta volna.Tuti egy ilyen gépet be fogok szerezni modellben,ilyen kell nekem.Eddig azt hittem az S1 a valah volt legjobb rallyautó,illetve versenyautó,de most azért elgondolkoztam. -
Amivel meghalt az egy teljesen új fejlesztésű kocsi volt a katgória legerősebb gépe...(Group S) 600Le körül.... -
-
"The 1986 season started with impressive performances by Finns Henri Toivonen and Alén in Lancia's new turbo- and supercharged Delta S4, which could reportedly accelerate from 0-60 mph (96 km/h) in 2.3 seconds, on a gravel road."
Ez igaz,hogy murván 2.3sec alatt volt a kocsi 100-on?:O -
Van olyan erős,úgyhogy jóez:) -
Nem B, de szerintem elfér ide! ;) -
helyes:D -
Persze, szólj, hogy mikor lesz! :D Én is viszek egy kis tűzet azért! :D
-
egy kis szalonasütérben benne vagytok?link -
és mármár túl sok extra van bennük... -
Én nem is értem, hogy találják meg az a határt amit még lehet autózni, sokszor kívülről úgy tűnik, hogy padló gázzal mennek szinte végig! Azt se felejtsük el, hogy a mai Rallyautók kb. fele ilyen erősek csak! :) -
Többek annál...Mai versenyzők szerintem csak néznének ezekben a kocsikban. -
akik terelgettek ezeket az autókat minimum félistenek voltak... -
Na ez igazi nyálcsorgatós elélvezős gép o.O Aszfalton mint a gyorsított felvétel,és a turbónak a sziszegése,ami már-már csicsergés,istenkirály autó,talán a valaha volt legjobb rally-s kocsi. -
Ez kis quattro csapatás! :)
-
Olyan mintha nem is igazi autó lenne! Kegyetlen! :D -
Jéézusom de dúrva:O De ahogy a csávó használja a pályát az is jó:D -
nagyon szép muzsika -
Brekkbrekk Egyébként tudom,de nekem az igaziról kellene,hogy majd segítséget nyújtson nekem a makett megépítésénél:)
-
Vazz... Modellról (Makett) van csomó kép! :D:D:D
-
Engem a Pikes Peak változat érdekel:) a "simáról" van egy rakat képem (bár a PP-ről is van már jópár:D)
Amit betettél az pedig egy makett,nem modell:) Pontosan olyat akarok építeni.. jelenleg a "sima" verzión ügyködök
-
De, most téged konkrétan a Pikes Peak változat érdekel, vagy alapból a T16?
Mert az "alap" T16-ről, rengeteg, kép és infó van! :) -
Modell:
-
Nekem mindegy,hogy hol,csak képeket lássak róla:( Az autó érdekel elsősorban:D -
Nem igazán fogsz találni Pikes Peak-os képeket róla, mivel B Group-ba indult főleg! -
Sziasztok!
Vannak valakinek fasza képei Peugeot 205 T16 Pikes peak-ról? ha igen legyen olyan rendes és tegye már be ide amije csak van,minden kép aranyat érKöszi!