78
  • haxoror
    Jah, meg tengerpart is jó lenne pálmafákkal!
  • szombi
    ne legyen.
    mediterrán éghajlatot akarunk!
  • Boconadi
    az lessz a gáz ha hó se lessz.
  • Mr Gumby
    Tényleg rosszabb az idő, mint 4 éve.
  • Bijesz
    És nem is jársz soha a szabadban?
  • Voltan
    Nekem qrvára mindegy, milyen idő van, úgyis a gép előtt ülök :DDDD
  • Morden23
    Ezek közül az egyik az időjárás, mi?
  • Viet
    Az MSZP uralma alatt tényleg sok dolog változott.
  • kvp
    Mindenki globális felmelegedésről meg hosszútávú ciklusokról beszél, ami alapvetően rövidtávon nem érint minket. Ezzel szemben a környezetszennyezés legnagyobb hatása a rendszer destabilizálása. Ha nem is változik az átlag olyan jelentősen, a lokális kilengés nő. Ez olyan mint egy inga, ami magától leng, de ha az egyik irányba meglökjük akkor máshol a másik irányba fog kilendülni. Az igazi katasztófa az amikor a nagy lokális terheléstől elszakad a szál. (pl. túl sok jég olvad el)
  • bermuda3
    nekem mindegy csak essen a hó. egyszer essen le fél méter mindenki söpörje lapáolja el. egyszer meg lehet csinálni. aztán egy hónapig legyen -3 fok folyamatosan és akkor lehet sznóbordozni. kész ennyi.
  • HJPOWER
    A fehér karácsonyt, meg az asszonnyal kell megbeszélni :D Már, ha van beleszólása ;)
  • HJPOWER
    Nekem bejön ez a klíma, mégis csak van valami jó az üvegház hatásban? :D
    Nyáron árnyékban 50C° -ban majd újragondolom ;)
  • Thrawn
    Már hogyne betegednének meg a gyerekek! Sőt, még inkább, mint amikor hideg van. Az influenza például nem szereti a hideget, ezt a se nem tél, se nem tavasz időt annál inkább. Az oviban, ahová a fiam jár, fele létszám van, annyian betegek.
  • Morden23
    "Az a baj, hogy a sok tapló, önző, lusta ember miatt a környezettel harmóniában élők vagy élni kívánók is ugyanúgy szívnak."

Kíváncsi vagyok rá, hogy te egy hegyvidéki remetelakból küldöd-e füstjelekként a kommentedet...
  • eax
    Ajjaj, jonnek a sotetzoldek...
  • Penge4
    Van benne valami. A globális felmelegedést is majd csak az unokáink fogják szívni, addigra meg már nekünk mindegy lesz. Az élet úgysem pusztulhat el, pár milliárd év múlva megint kialakul.
  • szombi
    Ne ugassatok már, tök jó hogy nincsenek mínuszok, kényelmeseben lehet öltözködni,
    nem kell állandóan fűteni, soha nem késünk el a csúszós utak miatt(max köd),
    nem fagynak szét az uccán az emberek, nem betegszenek meg annyira a gyerekek.
  • Marchus
    "Érdekes módon ez a tendencia csak Európára jellemző, az Egyesült Államokban pont a fordítottja zajlik, legalábbis ami az elmúlt 30 évet illeti.
    "

Hah! Az amcsik megfagynak! :D
    Mi meg a poklok poklának tüzén fogunk égni :E

Csak az a kérdés, hogy ki fogja tovább bírni... az amcsik a hideget, vagy mi a meleget xD
  • Dynamic
    KolUmbusz - csaxólok
  • Gaillard
    Fogyasssz, szennyezz, gyarapodj és még bűszke is lehetsz rá!
    Nehogy már ez a gyönyörű, önimádó emberiség valamiért is hibás legyen, valamiért is felelősséget vállaljon.

Az a baj, hogy a sok tapló, önző, lusta ember miatt a környezettel harmóniában élők vagy élni kívánók is ugyanúgy szívnak.
  • Zocsi
    Hóesés nyáron? Az csak jó, mert végre lesz időm menni snowboardozni! Yeah!
    Másfelől azt eddig is tudtuk, hogy ez lesz. Az évszakok váloznak. A csillagászati tél enyhébb lesz, de a tavasz hidegebb... Ill. sztem inkább csak arról van szó, hogy a kritikus időjárási (igazán hideg) intervallumok csökkelnnek évről évre. Viszont határozottan emléxem, hogy 10 évvel ezelőtt, meg sok hóval járó teleink voltak éveken át (asszem három évig). Meg talán egy vagy két éve is hirtelen jött a hideg és mindenki sírt, hogy jajjjajjajjjj. Uh. nem félek én a "hótlan" téltől.
    Egyébként nincs ez az egész kóceráj összefüggésben a Föld mágneses terének megváltozásával? Persze csak az emberi tevékenységen felül...
  • Xantia
    A szocializmusnak öt ellensége van: a kapitalizmus és a négy évszak (Hofi)
  • Viet
    Ja, pár ezer év mulva nagy melegbe döglünk az iskolába.
    Hóesésben meg nyáriszünet lessz.
  • Loverman
    most sokan aggódnak a környezetváltozás miatt de a történelemben is volt már rá példa sokkal korábban az ilyen változásokra (korábban mint azt hivatalosan mérték volna) így pl (vá de gáz, nem emlékszem pontosan) volt egy évszázad (talán a 13.) amikor nagy bőség volt Európában mert nagyon enyhe idő volt egész évben, sok volt a termés ősszel is, stb. Aztán volt egy (ahogy a tanárom mindig mondta) "mini-jégkorszak" is amikor meg nagyon hideg évek voltak, így rosszabb volt a termés, a pestis is jobban burjánzott a legyengült emberek miatt. Tényleg bocsi a hiányosság miatt, utána fogok nézni. Na szal, igaz h a Co kibocsájtás nő, meg minden, de azért szélsőségek már voltak azelőtt is. Csak akkor még nem szólt az a tv-ben hogy mennyi jégtábla válik le az Antarktiszról meg ilyesmi, hisz még fel sem fedezték:)
  • Sanyix
    26000 év körüli.
  • wmatyi
    Egyébként az időjárás változása akár lehet periódikus is, csak lehet, hogy a periódusidő több 1000 éves...
  • And5
    Ja, de az enyhe téllel arányosan emlkendek a gázárak is.
  • asysoft
    Fene. Azért jó lenne, ha fehér Karácsonyunk lenne, de ez nem túl valószínű:(
  • gabber a hun
    én ugy tudtam ennyik >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>-
    kábé :D.... még lehet ezis sok :D:D...
  • Cat #9
    én speciel örülök, radikálisan csökken a fűtési költség, és ugye az ország 80%ban a ruszkiktól szerzi be a gázt, szóval a meleg tél külön jó nekünk.
  • kricsi
    nem értem mit sírtok, ez teljesen normális

Földtörténeti időben mi ennyit számítunk >>>> -

egy pici vonal vagyunk mi a néhány ezer évünkkel...
  • Sanyix
    Vagy akkor sem :\
    #5: meg fog fordulni, de addig még el kell telnie pár ezer évnek.
  • sped
    Az emberek miért akarják azt hinni hogy minden statikus? Az időjárás is egyfolytában változik, kisebb és nagyobb méretekben is. Persze. Biztosan mi is befolyásoljuk, ezzel mi is részesei vagyunk. (vagy csak iszonyatosan nagyképű az emberiség) Alkalmazkodni kell, mindig kellett és ezekután is kelleni fog.
  • menyus001
    lehet hogy megfordul az egész és karácsonykor napozni fogunk, nyáron meg síelni. brrrr:SSSSS :(
  • endiboy
    erre próbáltam utalni
  • Kurosora
    Ha a február enyhe lesz, akkor márciusban havazni fog...
  • menyus001
    Elena Xoplaki

:)))))))

bocs!:))
  • endiboy
    úgy érzem fogunk még emiatt szívni