500 éve nem volt ilyen enyhe ősz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyáron árnyékban 50C° -ban majd újragondolom 😉
Kíváncsi vagyok rá, hogy te egy hegyvidéki remetelakból küldöd-e füstjelekként a kommentedet... <#confused>#confused>
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
The Internet has evolved from smart people in front of dumb terminals to dumb people in front of smart terminals.
http://www.thevenusproject.com/ http://magyaropera.blog.hu
nem kell állandóan fûteni, soha nem késünk el a csúszós utak miatt(max köd),
nem fagynak szét az uccán az emberek, nem betegszenek meg annyira a gyerekek.
"
Hah! Az amcsik megfagynak! 😄
Mi meg a poklok poklának tüzén fogunk égni :E
Csak az a kérdés, hogy ki fogja tovább bírni... az amcsik a hideget, vagy mi a meleget xD
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
Nehogy már ez a gyönyörû, önimádó emberiség valamiért is hibás legyen, valamiért is felelõsséget vállaljon.
Az a baj, hogy a sok tapló, önzõ, lusta ember miatt a környezettel harmóniában élõk vagy élni kívánók is ugyanúgy szívnak.
Másfelõl azt eddig is tudtuk, hogy ez lesz. Az évszakok váloznak. A csillagászati tél enyhébb lesz, de a tavasz hidegebb... Ill. sztem inkább csak arról van szó, hogy a kritikus idõjárási (igazán hideg) intervallumok csökkelnnek évrõl évre. Viszont határozottan emléxem, hogy 10 évvel ezelõtt, meg sok hóval járó teleink voltak éveken át (asszem három évig). Meg talán egy vagy két éve is hirtelen jött a hideg és mindenki sírt, hogy jajjjajjajjjj. Uh. nem félek én a "hótlan" téltõl.
Egyébként nincs ez az egész kóceráj összefüggésben a Föld mágneses terének megváltozásával? Persze csak az emberi tevékenységen felül...
Hóesésben meg nyáriszünet lessz.<#duma>#duma><#falbav>#falbav><#help>#help><#duhos2>#duhos2>
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>-
kábé 😄.... még lehet ezis sok 😄😄...
Földtörténeti idõben mi ennyit számítunk >>>> -
egy pici vonal vagyunk mi a néhány ezer évünkkel...
Isten nem létezik, nem létezhet, nem is fog...
#5: meg fog fordulni, de addig még el kell telnie pár ezer évnek.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
\"There is no sweet kingdom of heaven, full of flowers and green landscapes. No god will welcome you with open arms, like a father who forgives all your sins. \"
😊))))))
bocs!😊)