Luc Besson a Hitman producere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Persze Morden szoktam nézni 😊

\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"

Jason Statham sokkal jobb lenne a szerepre...
Jason Statham sokkal jobb lenne a szerepre...
Egyszer minden film nézhetõ.

A más értékrend amúgy igaz, és az imdb-s szavazás is egészen korrekt. Csak egy dolog: az imdb-s aránynál nem csak az értéket illik nézni, hanem a szavazatok számát is.

A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing

DiCaprio fejlõdõképes színész. Ahogy öregszik egyre minõségibb felkéréseket kap (õsz hajszálak,tapasztalat). Utolsó filmjében a TÉGLÁBAN szerintem nagyon jól szerepelt.<#vigyor4>

Morden barátom nálam a tûrhetõ kategória azt jelenti nézhetõ 1x max 2x nem pedig azt hogy jó a film. Mindenkinek más az értékrendje, nagyjából azt imdb-s szavazással értek egyet 5.3/10. <#wink>

Matyóhímzés
Feltételezem a Titanicon kívül nem is láttad más filmjét...Egy Kosaras Naplója, Gilbert Grape...

A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.

Rosco
Képzeljétek el Vin Diesel-t fekete öltönyben, fehér inggel és piros nyakkendõvel. Azért akármilyen killergép is 47-es barátunk, inkább arisztokratikus vonásai vannak, nem úgy, mint a Vin kocsmabunyós fejének. Ilyen búrával hogyan lehet eljátszani egy estélyre besurranó gyilkológépet?! Vin bácsi sosem kapja meg a "pálya végén" a Silent Assassin jelzõt. :-) Luc Besson-t ismerve pedig minden küldetés Massacre-el ér majd véget. Jason Statham lett volna az igazi, nem vitás.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Volt olyan petíció, amiben Jason Statham-et kérték Hitmannek, úgy tûnik nem hatotta meg õket. Kár érte, jó film lehetett volna...
Ja, és az Ötödik Elemben pl. nincsenek CG-effektek.

Luc Besson - Francia filmrendezõ.
A francia filmek jók, álltalában a történeten és a szereplõkön, nem pedig a cg-effekteken van a hangsúly.
Valahogy sosem azonosítottam DiCaprio szerepeit a vinnyogó 14 éves lányokkal. Fõleg, mert abszolúte nem érdekel.

Jó színésznek tartom, mert az esetek magas százalékában jól eljátssza a rá osztott szerepet (hogy ez a szerep számodra = a "nyálas kis köcsög" meghatározással, az a te sirámod). Sõt, ezek után még azt is mondanám, hogy vannak kifejezetten jó filmjei, amik tetszenek is.

De ha a te kommented szellemiségében kéne írnom, akkor feltehetném a kérdést, hogy "neked bejön a Vin Diesel-féle 'félmeztelenül dagadnak az izzadó izmaim' szerep"? 😊

Ja, DiCaprio-nak jól megy a "nyálas kis köcsög" szerep. Ha neked ez bejön... 😊
Én még például DiCaprio-ban sem nagyon csalódtam a filmjei terén, de ez nem jelenti azt, hogy szerepeltetném Terminátorként, vagy Rambóként.

Vin Diesel-ben tényleg nem nagyon kellett csalódni, mindig hozta a filmjeihez illõ színészi alakítást/játékot.
A kérdés csak annyi, hogy alkalmas-e egy ilyen szerepre.

Ja, hogy volt külön egy Skorpiókirály is? 😊))

Hamu a fejemre, ezt nem tudtam. De úgy érzem, nem is baj.

sopi
Nem kell itt aggódni, VIn Dieselben nem kelelt eddig csalódni 😊 sztem...és sztem ezután sem kell majd 😊 Az TUTI 😊<#taps>

\"Rejoice o young man in thy youth...\"

Tinman
Gamestar írta? Akkor biztos úgy van ;-) --> kickban 4 me

Vin Disel viszont nem rossz arc... ahogy már írtátok Pitch Black + Riddick <#eljen> Reménykedjünk...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csudri
Az a Múmia visszatérben volt. 😊

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Erre akkor jöttem rá, amikor a Skorpiókirálynak, vagy minek a végén megjelenik a CGI-s skorpió The Rock fejével.

Az animáció több színészi tehetséggel "játszott" 😊))

áhh. ez még jobb poén mint a steven seagal színitanodám. másztör, tícsmí... :leborul:

hát ez fura
a gamestar.hu egy mai hírben meg azt írja, hogy a fõszereplõ Timothy Olyphant lesz

Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info

Mi az, hogy: "A film gonoszát Timothy Olyphant formálja meg" a Hitman sorozat fõgonosza szerintem a 47-es ügynök, nem?

A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3

Ha nálad a Doom tûrhetõ kategóriában van, akkor szerintem semmiképpen nem fogsz csalódni ebben sem😊 Ez most nem sértés volt.

Apropo: The Rock az egyetlen színész, akinek a saját CGI-je jobban alakít, mint hús-vér önmaga😊

Érdekes választás. Nekem sincs semmi bajom Diesellel, Pitch Black és a folytatás után kedveltem meg. Reménykedjünk benne, hogy 1 jó kis film születik belõle és nem kell csalódnunk, mint pl a Doomban, ami még nálam a tûrhetõ kategóriában szerepel, de attól is többet vártam. Reménykedjünk....

Alapvetõen semmi bajom Vin Diesel-lel, de vajmi kevés köze van a suhanó, settenkedõ bérgyilkoshoz. Valahogy nem szimpatikus a választás.