Luc Besson a Hitman producere
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!\"
A más értékrend amúgy igaz, és az imdb-s szavazás is egészen korrekt. Csak egy dolog: az imdb-s aránynál nem csak az értéket illik nézni, hanem a szavazatok számát is.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"
Jó színésznek tartom, mert az esetek magas százalékában jól eljátssza a rá osztott szerepet (hogy ez a szerep számodra = a "nyálas kis köcsög" meghatározással, az a te sirámod). Sõt, ezek után még azt is mondanám, hogy vannak kifejezetten jó filmjei, amik tetszenek is.
De ha a te kommented szellemiségében kéne írnom, akkor feltehetném a kérdést, hogy "neked bejön a Vin Diesel-féle 'félmeztelenül dagadnak az izzadó izmaim' szerep"? 😊
Vin Diesel-ben tényleg nem nagyon kellett csalódni, mindig hozta a filmjeihez illõ színészi alakítást/játékot.
A kérdés csak annyi, hogy alkalmas-e egy ilyen szerepre.
Hamu a fejemre, ezt nem tudtam. De úgy érzem, nem is baj.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Vin Disel viszont nem rossz arc... ahogy már írtátok Pitch Black + Riddick <#eljen>#eljen> Reménykedjünk...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Az animáció több színészi tehetséggel "játszott" 😊))
a gamestar.hu egy mai hírben meg azt írja, hogy a fõszereplõ Timothy Olyphant lesz
Ingyen Film Letöltés http://ingyenfilmletoltes.info/ http://moviepie.info
A.M.D. Athlon X4 760, Radeon HD7870 2GB, 8GB DDR3
Apropo: The Rock az egyetlen színész, akinek a saját CGI-je jobban alakít, mint hús-vér önmaga😊