Ötvös Tibor

Luc Besson a Hitman producere

Komolyabb szünet után új hírek érkeztek a sokak által nagyon várt Hitman filmadaptációjáról. A film gonoszát Timothy Olyphant, a 47-es bérgyilkost Vin Diesel formálja meg Luc Besson produceri felügyelete alatt.

Sajna végül kacsának bizonyult a hír, miszerint a 47-es kódszámmal ellátott bérgyilkost Jason Statham alakítja majd. A legújabb hírek szerint ugyanis a 20th Century Fox csak úgy adott zöld utat a produkciónak, ha Vin Diesel szerepel benne.

Bármennyire is macsó fickó Diesel, a Szállító sokkal jobban hasonlít a játékban látható gyilkoshoz. Anno az Eidos honlapján tartott szavazáson toronymagasan Statham játékára voksoltak a legtöbben.


Nem igazán hasonlítanak egymásra

Ettől persze még lehet jó a film, főleg úgy, hogy a produceri feladatokat a rendezéstől végleg (?) visszavonult Luc Besson vállalta magára. A francia rendező olyan filmek elkészítését felügyelte, mint a Taxi-sorozat (ennek egyébként már forog a negyedik része) vagy a B13 - A bűnös negyed.

Megtalálták a film gonoszát is. Ő Timothy Olyphant, aki leginkább a Deadwood című sorozatból lehet ismerős, de a Live Free or Die Hard-ban is fontos szerepet játszik. A film bemutatását jövő év végére tervezi a stúdió.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GErYkE83 #26
    Persze Morden szoktam nézni :)
  • nattydread #25
    Jason Statham sokkal jobb lenne a szerepre...
  • nattydread #24
    Jason Statham sokkal jobb lenne a szerepre...
  • Morden23 #23
    Egyszer minden film nézhető.

    A más értékrend amúgy igaz, és az imdb-s szavazás is egészen korrekt. Csak egy dolog: az imdb-s aránynál nem csak az értéket illik nézni, hanem a szavazatok számát is.
  • GErYkE83 #22
    DiCaprio fejlődőképes színész. Ahogy öregszik egyre minőségibb felkéréseket kap (ősz hajszálak,tapasztalat). Utolsó filmjében a TÉGLÁBAN szerintem nagyon jól szerepelt.
  • GErYkE83 #21
    Morden barátom nálam a tűrhető kategória azt jelenti nézhető 1x max 2x nem pedig azt hogy jó a film. Mindenkinek más az értékrendje, nagyjából azt imdb-s szavazással értek egyet 5.3/10.
  • Matyóhímzés #20
    Feltételezem a Titanicon kívül nem is láttad más filmjét...Egy Kosaras Naplója, Gilbert Grape...
  • Rosco #19
    Képzeljétek el Vin Diesel-t fekete öltönyben, fehér inggel és piros nyakkendővel. Azért akármilyen killergép is 47-es barátunk, inkább arisztokratikus vonásai vannak, nem úgy, mint a Vin kocsmabunyós fejének. Ilyen búrával hogyan lehet eljátszani egy estélyre besurranó gyilkológépet?! Vin bácsi sosem kapja meg a "pálya végén" a Silent Assassin jelzőt. :-) Luc Besson-t ismerve pedig minden küldetés Massacre-el ér majd véget. Jason Statham lett volna az igazi, nem vitás.
  • bakagaijin #18
    Volt olyan petíció, amiben Jason Statham-et kérték Hitmannek, úgy tűnik nem hatotta meg őket. Kár érte, jó film lehetett volna...
  • Morden23 #17
    Ja, és az Ötödik Elemben pl. nincsenek CG-effektek.