2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja és ugyebár európában (meg ázsiában) Dekaron a neve, csak a tisztán látás kedvéért.
az amerikaira már nem tudsz regisztrálni európából. amúgy meg az ottani szerverekrõl idõvel ki is tiltják az európaiakat :/
Tudnátok segíteni? Nem engedi, hogy játszak, mert az ország nem stimmel neki. Gondolom másnak is volt ilyen problmája.
Ezen hogy tudok változtatni?
Pls Help!
Archlord nekem nem jött be
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
\"Ittvan az ideje hogy bennem bízz, mint a GANJABAN amit te szívsz\" (CopyCon)
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
SRO-t több mint 2 éve tolom kisebb-nagyobb megszakításokkal
mondjuk most várom, hogy indítsák az európai szervert, addig nem is erõltetem a tápolást, legalábbis amennyiben reset lesz...
akkor mér sro, az is kaki de legalább jobbm int ez
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Miközödhozá??
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Miközödhozá??
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
http://gportal.hu/portal/2moons/
ez van ^^
Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)
Tudna nekem segiteni vallaki olyan ügyben hogy hogy lehet eljutni a dead front nevezetü helyre? :\
Hallo!
Rappelznek háát a grafikája és városokban akaD ...
2Moons nak se rossz csak nekem nem jön be vhogy, kevés a quest v fax se tudja =\
Amúgy sztem azért nem fogja senki itt a "nyugati oldalon" überelni az FF7 történetét, mert egyikük sem olyan tökös mint a japcsik. Egyik kiadó sem mer olyan játékot csinálni, ahol az egyik fontosabb szereplõ a játék kétharmadánál meghal. A "heppiend forevvah" amcsiktól meg pláne nem fogunk ilyet látni.
Na 2Moons-ra térve: azért nem lesz egy MMO-nak sem ûberbrutál grafikája, mert olyan helyeken ahol sok nép gyûlik össze (városokban, klánháborúk közben) ott irtózatosan nagy számítási teher nehezedne a GPU-ra. Lehet neked az aktuálisan legdurvább VGA-d, ha klánháború alatt 50 - 100 , folyamatosan mozgó, mindenféle látványos skillt elsütõ játékost 3 FPS-sel jelenít meg a kártya (mondom ha ütõs grafikát csinálnának).
Ezért inkább nem csinálnak ütõs grafikát.
Na meg tisztában vannak azzal a készítõk, hogy nem mindenkinek van meg mindig a legújabb VGA 1xx Dollárért. Ez egy vállalható kompromisszum.
(Tegye fel a kezét, aki a grafikát max-ra állítva játszotta végig az Oblivion-t és soha nem szaggatott be... Na ugye. Akkor volt értelme a zúzós grafikának most 2007-ben, meg tavaly mikor kijött?...Majd kicsit késõbb. Az a szerencséje a játéknak, hogy évek múlva is elõvehetõ és örömmel játszható)
nem az van mint az sro ban... mar nembantasbol :D..
az osszes egerrel iranytihato és ilyen nem aktiv skilles jatke tehat ahol több masodperc a spell elkezdese nem a castolasa. az mar rééges regen szar.
1etlen jatek van amit semmilyen pvp rendszer sem uberel az a wow pvp rendszere. alitolag a daoc jobb volt de en azzal nemjatszottam, bar a regi daocosok mind wowoznak.
hogy ne lyegen off 2 moons 1 rakat szar :D
Nem tudom ki mennyire ismeri a Final Fantasy sorozat egyik legnagyobb duranását ami a 7.1997-es game.Azóta a konzolujságban 1 játák se tudta elérni a 100%-os szavazást 1 jákéra se.Ma az ember ránéz elmenekül a grafikátol vioszont a játékélmény..áááh csodálatos.Még egy ilyen rgg-t nem fognak tudni csinálni mint a ff7.már sokan próbálták utánozni de messze volt a 7-tõl.Ennyit a grafikárol ha a játékélmény 100%.
1ébként ezért jó a cod meg cs mert ott a tudás lényeg
mindegyik mmoban szar.
ha jobb cuccod van 1es 2es gomb azt die.....
egyedul wowban van olyan pvp szisztem ahova kell skill nem csa battön szmesing, bar a siegek varázsa csábitó... csak mondjuk ugyhogy vagyok egy hawkeye 600+os bowom van (jotudom offon betorik etc cs pelda) es le 1hitelek mindenkit.. háát ...
nemvalamijo szvsz