751
2 Moons a.k.a. Dekaron
  • Kurt97
    tehát a már játszható 2000 mmo közül nincs olyan amire szerinted érdemes időt szánni?
  • Sugam
    ok, mind kattingatósban a hiba :D
  • Cat 02 #469
    Nem idegesítés céljából szántam. Én eddig próbáltam kb 10 mmo-t, de mind kattintgatós volt, egyedül sro-t bírtam sokáig, mert oké h nem a grafika a lényeg, de a többi gamenek mind hm csunya a grafja (2moons nak nem rossz de ott meg a kameraznézet rossz sztem (kari kitöltéi az 1/4 képernyőt...), ellenben fps ek ebből a szempontból jobbak, mert oda tudás kell, nincs olyan h vki magasabb ezért alapból nem tudod megölni (GunZ-ban pl hiába vol magasabb meg lehettt ölni :D).
  • Sugam
    eleget csztem. megőrültem tőle szószerint. többet nemkérek belőle , de eza ha skillkel eza cinikus beszólás, ne idegesits fel kérlek ezzel a liberális patkány beszúrásokkal.
  • Sugam
    hogy ki tud jobbna hilelni, buffolni az amugyis cucctól és katintástól függő játékben? eleve egy cooldown van a mozdulatban sro ban, az már alapból nemskill. ugyértem hogy lenyomod a gombot és cast időbe nemszámolja az tbele hanem azonkívül, ellenben wow, ott "active time pvp "van tehát, nemilyen nullfos semmilyen :/.. 70től kezdődik az élet. hát 70ig elkell jutni, odaig is ugy hogy nincs is értelme
  • Cat 02 #466
    Ha skillesene akarsz játszani miért mmo zol ? Menj el cod2/cs-zni és kész, oda kell a skill.
  • Cat 02 #465
    Az győz akinek a partyjában jobban kifarmolt pap/bard van. Nem tudom mennyit játszottál, de gondolom nem volt 70+ karid (onnantól kezdődik az élet)
  • Sugam
    erről beszélek pontosan amit szarumán mond. ez nemskill. a point clickinges játékok EGYIKSE skill based. az 1 dolog hogy tudod mitklel nyomkodni de attól még az győz akinek jobb a cuccavagy az autopotija most ezt srora értem.... ez 1 rakászar ez nemskill
  • Szaruman
    Igen. Szervezetlen csürheként rohangál 20-30 ember, és az a csapat győz, ahol több ember van jobb cuccokban. Ez nem pvp, ez vicc.
  • Cat 02 #462
    ebből
  • Szaruman
    Igen, és a pvp miből áll itt, vagy a silkroadban? :)
  • Zarache
    ha piros leszel az nem pvp :P hanem PK :D es akkor altalaban gyengebet olsz meg vagy nemutnek vissza xD
  • Szaruman
    hm, a 'neked'et akartam dőlt betűvel, de az egész az lett :D
  • Szaruman
    A GW sosem az 1v1ről szólt. Nem úgy van kialakítva. Team-based játék. Innentől kezdve az 1v1 balace-ot felesleges nézni. Alapesetben nincs is lehetőség rá.
    Warhammer tényleg jó lesz, ha nem cseszik el, csak folyamatosan csúszik :(
    Kurt: hogy [i]neked[i] mi a célod a factionsben, azt neked kell tudni:)
    "GW pvp rendszere (nagyjából) balanszolt, ésszel van kialakítva, és van célja"
    A pvpnek van célja benne, értelmesen meghatározott. GvGben az ellenfél Guild Lordjának a megölése, HAban pedig mind1ik pályán vmi más (azt nem szoktam csinálni, az a rész nem tetszik). Nem sro vagy dekaron, hogy az a pvp, h meglátsz valakit, ütöd, megölöd, piros lesz a neved, jajdejó. Annak nincs értelme, nincs célja.
  • Sugam
    warhammert kell majd kipróbálni
  • Kurt97
    Akkor melyik MMO éri meg a pénzét szerinted?
  • Sugam
    na , wowot MOST már ne kezdd el. ez annyira a vége annyira undoritó lett az egész.. régen mig nemvolt bc akkoris "item based" volt a pvp, de nemvolt ennyire szarrá könnyítve a játék.. régen volt skill, biztos mais van de ami most folyik , ez valami hányadék fos. 1éve lett volna értelme elkezdeni.. caballal is toltam 1nap alatt megcsináltam lvl 40et és kész.. nagyon tetszett ingyen, csak ezis olyan hogy fizess köcsög ha jobban vagy jól akarsz játszani. hát takarodjanak a picsába az ilyen bujtatott gerinctelen szöveggel, like sro".. rappelz ugyanez a kalap de azt lesetöltöttem.. az összes létező free mmoval játszottam, sőt elég sok fizetőssel is. amit egyedül sajnálok az eq2 , szerintem az 1 istentlen jó játék.. én elsőnek azt próbáltam ki nem a wowot és szerintem ha nagyobb lett volna a reklámja mint wownak lehet hogy sikeresebb lett volna. bár ott a pvp is késöbb jelent meg.. szóval nemtudom kicsit elrontották. de volt 1 ismerősöm aki halálra hajszolta eq2t és becsültem is, mert legalább értelmesen pvezett stb, mondjuk nekem pont pvp hianyzott belőle, hogy valaki fossá döngöljek ha éppen kedvem van, ne egy szörnyet aki fixen üt 20at vagy éppen 32őt.
    2 moons: kurvára vártma a játékot , videoktól már beszartam, leszedem eleve vizuális csalódás ér, oké nembaj belekell szokjak mondom. és tolom tolom tolom, de valahogy 1 rakás fosnak igérkezett. adni fogok még 1 esélyt neki tuti.
    ami most megtetszett legutobb eza bloody mare vagy micsoda, na erre kivancsi lettem volna..
    részemről kicsit off megyek visszafekszem
  • Sugam
    elolvastam amit írtál előző hszben. igen, skill számít hogy tudsz e játszani a kariddal, igen igen igen. minden komolyabbnak nevezhető mmoban ez számít, mondjuk én nemtudtam megtalálni azt a réteget akik olyan hc-k lettek volna , külföldi klánt meg nem akartam elég volt wowból..ja balanszolva van a pvp? hát lehetséges hogy team vs team vagy hogyis van, guild vs guild nél, az összeállitás a tudás az zsírság,de ha mész 1v1 re vagy valami ottvagy assával bárkit megtudsz vele ölni [régen igy votl nemtudom mennyire debuffoltak vagy hogyis van a kifejezés , nerfelték ,ja. ] de közben teis 2 szúrás voltál, meg szerintem voltak olyan kasztok amik nemtudták ütni 1mást mind1 milyen skillrendszerrel vagy májer volt az illető. azabaj gvgt soha nemtudtma jo csapatban kihajszolni , viszont nagyon tetszett gw amig tetszett.
    amit nagyon várok az warhammer online,ha jóra csinálják akkor függeni fogok mint az állat :D . lol most veszem észre az aláírásod szarumán, teljes mértékben igaz, de te géwében kurtad el nem?:D , am elnézést a vulgaritásért meg az intoleranciámért ,mostkeltem fel és még midnig gecire fáj a fejem . sry a kicsi offért
  • Kurt97
    szarumán, nekem megvan a factions, de leálltam vele, mert mint írtam csak csináltma a questeket és fogalmam sincs mi a célom :) Nem mondanád el?
  • Szaruman
    Pont ezt hívják pvpnek. Ami ezekben az ingyenes trágyákban van, az kinek van jobb cucca és kik vannak többen szerencsétlenkedés. Nem a skill számit, hanem az, h a te csürhédben több játékos legyen, jobb cuccokban. Se kihívás, se élvezet nincs benne.
    GW pvp rendszere (nagyjából) balanszolt, ésszel van kialakítva, és van célja (főleg a gvg, az a legmagasabb színvonalú).
    Ezek mellett a pve része sem rossz, legalábbis annyivel nem, mint amennyivel jobb a pvp része a többi agyonhypeolt szarnál.
  • Kurt97
    Egyébként L2-t is szívesen kipróbálnám még, és szintén az NCSOFT-tól (GW, L2, Aion) a hamarosan jövő Aion-t is, bár havidíjas lesz, még nincs lehetőségem ilyesmire, talán majd, ha lesz tört szerver :D
  • Kurt97
    Ez a hsz nem volt semmi :D
    Én nagyon szeretem a GW grafját(bár a havat nem annyira), viszont mint legjobb MMO nem sorolnám, egyszerűen nem értem a lényegét, hogy mi lenne a feladatom, mert nem a lv 20, az biztos.
    Silkroaddal az a bajom, hogy egyrészt havidíjas csak burkoltan(méghozzá drágább, mint az átlag/ és még ehhez 4hetente kell fizetni), ezzel szemben a Joymax 0-t, azaz NULLÁT nyújt a játékosoknak. Ja nem, bocy, a Joymax mínuszt nyújt, vonzza a bottereket.
    A WoW-hoz sajnos még mindig nem volt szerencsém, de úgy tűnik már egy kezemen megszámolhatom a hátralévő heteket az első próbáig :DDD A Warcraft világát nagyon szeretem, már WC2-t toltam rengeteget, WC3-mal 2 évet (nem elbasztam, mert kurvajó) toltam, és + nagyon szeretem az MMO-kat, + sok jót hallani(aki meg szidja az irigy, hogy nem tolhatja :) ), szóval bizakodó vagyok a WoW-val kapcsolatban.
    2moonst énis toltam 30 körülig egy vicious summonert azon a szerveren amire már nem lehet regelni asszem, csak 2007 végéig lehetett, ha jól tudom, de nem igazán tetszett, ha úgy vesszük még Sro is jobb, ott a rengeteg handgrind mellé van job is meg még pár lehetőség (amik mondjuk leginkább lv80 vett kariknak elérhetők :S), de 2moonsban nem találtam semmi izgalmat. El lehetett vele ütni az időt, de több nem.
    Most Cabal-t tolok, tetszik benne, hogy nem kényszerítenek semmiféle fizetésre(főleg, hogy sehol nem találom, hogy hol kell fizetni :D), viszont kicsit unalmas... De fejlődik azért egész jól, és van benne munka rendesen. A grafikája szerintem nem a legszebb, talán lehetne kicsit kevésbé fantasy-s(igen tudom, hogy ez egy fantasy game, de mégis, tök olyan mint egy mese).
    Nem tudom próbáltátok-e amúgy a Runescapet. A legrosszabb grafika díját megkaphatná, de a játékmenet kiváló, és a legjobb benen a szinte határtalan lehetőség, végeláthatatlan számú tárgy, ilyet még soha nem láttam mmo-ban, sőt nem is hallottam róla. Óriási világa van, és jól játszható member nélkül is.
    Na hamár ennyi mmo-ról írtam a véleményem jöjjön, amit még volt 'szerncsém' kipróbálni, de nem értékelném :S
    Rappelz, MU Online ...
  • Zarache
    ha mar megemlitetted gw-t most felis rakom mivel meg nincsen mas amivel lehetne jatszani xD
  • Zarache
    haat nemtom GWnek igazabol nincsen PvP rendszere es ezt csak azert mondom mert nincsen benne PvP :D ami van benne az csak hasonlo mivel a PvPnek nem az a lenyege hogy zart teruleten szaladgal 10 emberke es nyomja a skilleket mikozben szamoljak hogy melyik csapat szerzet tobb pontot ezek melett a pvp altalaban kozel jar a pkhoz mivel ez csak spontan tor ki par helyen nekem amugy a GW "PvP" rendszere nemnagyon jott be mivel helyhez kotott :/ de annal inkabb tetszik pl L2 vagy Dekaron PvP rendszere meg PK xD
  • Szaruman
    Lotro mint mmo nem rossz, engem kb fél évig kötött le. Kevés a content.

Sugam: pap, papné. GWvel 3 éve játszom, 2500+ órát basztam el vele, a jelenlegi legjobb pvp rendszer ebben a játékban van. 15k armor, ilyenolyan marhaságok nem számítanak. Ehhez a játékhoz 1 dolog kell, és az a skill/játéktudás. Azt nem 15k armorban mérik.
    Wow szintén item-based pvpvel van megverve, innentől kezdve kuka.
    És abban is igazad van, h nem a grafika számít, de azért fos játék fos grafikával...

Dekaron/2moons: ugyan az a 2, egy koreai tucatmmo fordítása. Grindes fos, legalábbis nekem annak tűnt. 2moons bétában 45ös szintig vittem, most csak 30 körülre, semmit sem változott. Unalmas, nem is szép kifejezetten, és grindelős.
  • Zarache
    nekem tetszik amit irtal es van amiben egyet is ertek veled :D haat nemtom igazabol van meg azert par hiba de a filingje megvolt meghozza nagyon jo mert amint bertunk uj helyekre haveral cb alatt mentunk es lepkztunk a dungeonban mindenkit akit tudtunk xD vagy aki utba esett :DDD mondjuk valamikor mi huztuk a rovidebett merthat van par nagyobb playa is :DD
    Sugam csak hogy orulj cb alatt pvpztem jopar emberel es szamit a skill mert pl lv 57-s voltam kialtam a 67-s kari ellen 1 kasztban voltunk jobb cucca volt mint nekem etc etc :D de ami lenyeg o meg summont is elohivta mig en nem es megis szarabb cuccban kisebb szinten summon nelkul feltoroltem vele a padlot meghozza eleg csunyan :DD
  • Sugam
    1játék nemlesz attól jobb mert szebb a grafikája lol.. gwt 2és félhónap alatt fullosra játszottma ,mindenből 15 k armor mind2 karimnak story line fullosan, a legjobb cuccokat összemarketoltam, voltam ugymond "nehezebb helyeken ".. őszintén mondom gw 1nulla , aki már valamennyire és ért az mmokhoz maximum 4 hónap.. a grafikája meg nemrossz, de én ugyvagyok vele hog yne hányjam el magam. én 2 évig wow függöttem és kurvára ismertem a castomat ,nagyon tudtam vele pvpzni stb.. (nemlényeg) de 1ik játékban se láttam még ilyen pvpt vagy ilyen összetettséget . valószinű nemis fogok mert már nemfogok többet smmivel játszani.kurvára nemértme miért sztárolják , meg pártolják annyian srot. OKÉ eljutsz lvl 70re az ha handgrindelsz nemcsak hogy megutalod minta fost hanem még az életkedved is elmegy. kurvára neméri meg belefeccölni az időt , a pvp az hogy kinek jobb a cucca? kinek van több kő rakva és akkor megnyomok 1 gombot és ez a cooldownos mozdulat meg eza kattintás, lineage2be se volt soha pvpskill, mondjuk abba nemugatok bele mert nemértek, de sro val eleget basztam a rezet, egyszerűen 1 undoritó játék, nemértem hogy miért van ingyenesnek titulálva , amikor valamilyen módon fizetsz ,vagy bot vagy kibaszott majmokat vagy premiumot veszel.. 1szó mint száz kiváncsi vagyok milyen lesz ez a játék, de ne hozzunk már fel más konkurenseket amik fényévekre vannak ettől. 2moons vagy dekaron teljsen m1 (valószínű azért látom igy hogy m1 ,mert dekaronnal nemjatszottam) , én régen nagyon vártam ezt a játékot és 1 fost kaptam .. szal erről ennyi . bocs ha nagyon haraptam csak szétrobban az agyam
  • Zarache
    ebben igazad van mert nagyon szep jatek de megvan neki is a gyengesege nagyon quest orientalt :( nekem pont ez miatt nemtetszik csak a game :DD en nemszeretek questelni csak ritkan en inkabb jobban szeretem a Dekaron szeru gameket ahol nem kotelezo a quest a jo cuccokert hanem akar questek nelkul is jatszhatod a gamet mondjuk egyvalami tetszett a LOTR-bol azok a fejtorok amiket hetente adnak ki xD
  • Szaruman
    SRO messze van a 'gyönyörű' grafikától. Ha szép MMOt akarsz, akkor Lotro, jelenleg az az 1ik legszebb. Persze a GW is nagyságrendekkel veri az SRO grafikáját (már csak abban is, h nem 35 modell található az egész játékban).
  • Zarache
    Dekaron honlap itt kell regelni
  • Nyifi
    amikor lesz euos Dekaron akkor hol lehet regelni?
    főhonlapon?
  • Zarache
    en is bloom nelkul tolom ruhhelem azt az efektet xD
    amugy GW nem rossz nekem is megvan meg a masodik kiegje is csak nemtetszett benne hogy ha kimegyek a vilagba nemtalalkozok egy arva emberel se :( ezek melett nincsen PK benne pedig az az egyik legjobb moka minden mmorpgben :D
  • Kurt97
    Amúgy tényleg nem értem miért tetszik neked jobban az az irritáló elmosó effekt, nézd meg a GW képe, milyen nyugodt és könnyed, jó érzés ránézni. Sro-t is csak anélkül az effekt nélkül tudtam tolni (ha jól emlékszem a bloom effect volt?)
  • Kurt97
    Nem kell sro képet linkelned, toltam eleget :D és cabalt is (2mmonst is, de nem volt túl jó élmény :D)
  • Cat 02 #437
    ez most szép ? :S
    most toltam csak neked, graf nem maxon van, effectek nincsnek bekacspolva
    városban
    partyzás (+lag :D)
  • Kurt97
    Ja a graf maxon 1024x768-on. Szerintem SRO elég messze van ettől(talán a fák színe jobb, azt imádtam :D), viszont Cabal még amögött jóval...
  • Kurt97
    Tehát GW:Factions saját screenshot, hogy az állításomnak alapja is legyen. Link: http://kepfeltolto.hu/i/?61232

(Amúgy nem igazán megy a kép beszúrása, szóval most gyakorlok egyet :) )

• Kurt97
    pff játszottam= játszottál
  • Cat 02 #433
    Honnan tudjam h játszottál-e ? Áruld már el nekem...
  • Kurt97
    Játszottam GW-t?? akkor nem mondanál ilyen hülyeséget.