2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyébként L2-t is szívesen kipróbálnám még, és szintén az NCSOFT-tól (GW, L2, Aion) a hamarosan jövõ Aion-t is, bár havidíjas lesz, még nincs lehetõségem ilyesmire, talán majd, ha lesz tört szerver :D

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

Ez a hsz nem volt semmi :D
Én nagyon szeretem a GW grafját(bár a havat nem annyira), viszont mint legjobb MMO nem sorolnám, egyszerûen nem értem a lényegét, hogy mi lenne a feladatom, mert nem a lv 20, az biztos.
Silkroaddal az a bajom, hogy egyrészt havidíjas csak burkoltan(méghozzá drágább, mint az átlag/ és még ehhez 4hetente kell fizetni), ezzel szemben a Joymax 0-t, azaz NULLÁT nyújt a játékosoknak. Ja nem, bocy, a Joymax mínuszt nyújt, vonzza a bottereket.
A WoW-hoz sajnos még mindig nem volt szerencsém, de úgy tûnik már egy kezemen megszámolhatom a hátralévõ heteket az elsõ próbáig :DDD A Warcraft világát nagyon szeretem, már WC2-t toltam rengeteget, WC3-mal 2 évet (nem elbasztam, mert kurvajó) toltam, és + nagyon szeretem az MMO-kat, + sok jót hallani(aki meg szidja az irigy, hogy nem tolhatja :) ), szóval bizakodó vagyok a WoW-val kapcsolatban.
2moonst énis toltam 30 körülig egy vicious summonert azon a szerveren amire már nem lehet regelni asszem, csak 2007 végéig lehetett, ha jól tudom, de nem igazán tetszett, ha úgy vesszük még Sro is jobb, ott a rengeteg handgrind mellé van job is meg még pár lehetõség (amik mondjuk leginkább lv80 vett kariknak elérhetõk :S), de 2moonsban nem találtam semmi izgalmat. El lehetett vele ütni az idõt, de több nem.
Most Cabal-t tolok, tetszik benne, hogy nem kényszerítenek semmiféle fizetésre(fõleg, hogy sehol nem találom, hogy hol kell fizetni :D), viszont kicsit unalmas... De fejlõdik azért egész jól, és van benne munka rendesen. A grafikája szerintem nem a legszebb, talán lehetne kicsit kevésbé fantasy-s(igen tudom, hogy ez egy fantasy game, de mégis, tök olyan mint egy mese).
Nem tudom próbáltátok-e amúgy a Runescapet. A legrosszabb grafika díját megkaphatná, de a játékmenet kiváló, és a legjobb benen a szinte határtalan lehetõség, végeláthatatlan számú tárgy, ilyet még soha nem láttam mmo-ban, sõt nem is hallottam róla. Óriási világa van, és jól játszható member nélkül is.
Na hamár ennyi mmo-ról írtam a véleményem jöjjön, amit még volt 'szerncsém' kipróbálni, de nem értékelném :S
Rappelz, MU Online ...

ha mar megemlitetted gw-t most felis rakom mivel meg nincsen mas amivel lehetne jatszani xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

haat nemtom GWnek igazabol nincsen PvP rendszere es ezt csak azert mondom mert nincsen benne PvP :D ami van benne az csak hasonlo mivel a PvPnek nem az a lenyege hogy zart teruleten szaladgal 10 emberke es nyomja a skilleket mikozben szamoljak hogy melyik csapat szerzet tobb pontot ezek melett a pvp altalaban kozel jar a pkhoz mivel ez csak spontan tor ki par helyen nekem amugy a GW "PvP" rendszere nemnagyon jott be mivel helyhez kotott :/ de annal inkabb tetszik pl L2 vagy Dekaron PvP rendszere meg PK xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Szaruman
Lotro mint mmo nem rossz, engem kb fél évig kötött le. Kevés a content.

Sugam: pap, papné. GWvel 3 éve játszom, 2500+ órát basztam el vele, a jelenlegi legjobb pvp rendszer ebben a játékban van. 15k armor, ilyenolyan marhaságok nem számítanak. Ehhez a játékhoz 1 dolog kell, és az a skill/játéktudás. Azt nem 15k armorban mérik.
Wow szintén item-based pvpvel van megverve, innentõl kezdve kuka.
És abban is igazad van, h nem a grafika számít, de azért fos játék fos grafikával...

Dekaron/2moons: ugyan az a 2, egy koreai tucatmmo fordítása. Grindes fos, legalábbis nekem annak tûnt. 2moons bétában 45ös szintig vittem, most csak 30 körülre, semmit sem változott. Unalmas, nem is szép kifejezetten, és grindelõs.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

nekem tetszik amit irtal es van amiben egyet is ertek veled :D haat nemtom igazabol van meg azert par hiba de a filingje megvolt meghozza nagyon jo mert amint bertunk uj helyekre haveral cb alatt mentunk es lepkztunk a dungeonban mindenkit akit tudtunk xD vagy aki utba esett :DDD mondjuk valamikor mi huztuk a rovidebett merthat van par nagyobb playa is :DD
Sugam csak hogy orulj cb alatt pvpztem jopar emberel es szamit a skill mert pl lv 57-s voltam kialtam a 67-s kari ellen 1 kasztban voltunk jobb cucca volt mint nekem etc etc :D de ami lenyeg o meg summont is elohivta mig en nem es megis szarabb cuccban kisebb szinten summon nelkul feltoroltem vele a padlot meghozza eleg csunyan :DD

Sugam
1játék nemlesz attól jobb mert szebb a grafikája lol.. gwt 2és félhónap alatt fullosra játszottma ,mindenbõl 15 k armor mind2 karimnak story line fullosan, a legjobb cuccokat összemarketoltam, voltam ugymond "nehezebb helyeken ".. õszintén mondom gw 1nulla , aki már valamennyire és ért az mmokhoz maximum 4 hónap.. a grafikája meg nemrossz, de én ugyvagyok vele hog yne hányjam el magam. én 2 évig wow függöttem és kurvára ismertem a castomat ,nagyon tudtam vele pvpzni stb.. (nemlényeg) de 1ik játékban se láttam még ilyen pvpt vagy ilyen összetettséget . valószinû nemis fogok mert már nemfogok többet smmivel játszani.kurvára nemértme miért sztárolják , meg pártolják annyian srot. OKÉ eljutsz lvl 70re az ha handgrindelsz nemcsak hogy megutalod minta fost hanem még az életkedved is elmegy. kurvára neméri meg belefeccölni az idõt , a pvp az hogy kinek jobb a cucca? kinek van több kõ rakva és akkor megnyomok 1 gombot és ez a cooldownos mozdulat meg eza kattintás, lineage2be se volt soha pvpskill, mondjuk abba nemugatok bele mert nemértek, de sro val eleget basztam a rezet, egyszerûen 1 undoritó játék, nemértem hogy miért van ingyenesnek titulálva , amikor valamilyen módon fizetsz ,vagy bot vagy kibaszott majmokat vagy premiumot veszel.. 1szó mint száz kiváncsi vagyok milyen lesz ez a játék, de ne hozzunk már fel más konkurenseket amik fényévekre vannak ettõl. 2moons vagy dekaron teljsen m1 (valószínû azért látom igy hogy m1 ,mert dekaronnal nemjatszottam) , én régen nagyon vártam ezt a játékot és 1 fost kaptam .. szal errõl ennyi . bocs ha nagyon haraptam csak szétrobban az agyam

ebben igazad van mert nagyon szep jatek de megvan neki is a gyengesege nagyon quest orientalt :( nekem pont ez miatt nemtetszik csak a game :DD en nemszeretek questelni csak ritkan en inkabb jobban szeretem a Dekaron szeru gameket ahol nem kotelezo a quest a jo cuccokert hanem akar questek nelkul is jatszhatod a gamet mondjuk egyvalami tetszett a LOTR-bol azok a fejtorok amiket hetente adnak ki xD

Szaruman
SRO messze van a 'gyönyörû' grafikától. Ha szép MMOt akarsz, akkor Lotro, jelenleg az az 1ik legszebb. Persze a GW is nagyságrendekkel veri az SRO grafikáját (már csak abban is, h nem 35 modell található az egész játékban).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

amikor lesz euos Dekaron akkor hol lehet regelni?
fõhonlapon?
en is bloom nelkul tolom ruhhelem azt az efektet xD
amugy GW nem rossz nekem is megvan meg a masodik kiegje is csak nemtetszett benne hogy ha kimegyek a vilagba nemtalalkozok egy arva emberel se :( ezek melett nincsen PK benne pedig az az egyik legjobb moka minden mmorpgben :D

Amúgy tényleg nem értem miért tetszik neked jobban az az irritáló elmosó effekt, nézd meg a GW képe, milyen nyugodt és könnyed, jó érzés ránézni. Sro-t is csak anélkül az effekt nélkül tudtam tolni (ha jól emlékszem a bloom effect volt?)

Nem kell sro képet linkelned, toltam eleget :D és cabalt is (2mmonst is, de nem volt túl jó élmény :D)

ez most szép ? :S
most toltam csak neked, graf nem maxon van, effectek nincsnek bekacspolva
városban
partyzás (+lag :D)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ja a graf maxon 1024x768-on. Szerintem SRO elég messze van ettõl(talán a fák színe jobb, azt imádtam :D), viszont Cabal még amögött jóval...

Tehát GW:Factions saját screenshot, hogy az állításomnak alapja is legyen. Link: http://kepfeltolto.hu/i/?61232

(Amúgy nem igazán megy a kép beszúrása, szóval most gyakorlok egyet :) )

pff játszottam= játszottál <#idiota>

Honnan tudjam h játszottál-e ? Áruld már el nekem...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Játszottam GW-t?? akkor nem mondanál ilyen hülyeséget.

ebben van igazsag :DD
Sugam alapbol vannak kulonbsegek pl dungeonok masok mar keveseb bug uj teruletek par armor maskep nez ki eltero questek +mobok ezek melett uj skillek :) amik 2moonsban nincsenek ja es vadonatuj palyak is :P
az egyetlen hiba amit talaltam cb alatt az az hogy crespo egyik teruleten a ho kockakara volt osztva :DDD

musha
errõl szerintem ne próbálj meggyõzni, mert mindkettõvel játszottam és TUDOM, hogy vannak különbségek, ha nem is túl sok.

Sugam
nincs erõm érvelni csak kötekedni.. apró eltérés? elárulom semmi. 1és ugyanaz ja, néhol bugfixek az amugy is kalapra való játékben :/

musha
néhány apró eltérés van, de ugyanaz a játék valóban.
azt meg, hogy kinek mi a szar szerintem nem ebben a topikban kéne megtárgyalni (vagy ha muszáj, némi érvelés nem árt).

Sugam
lol.. 2moons és koreai vagy mittomen milyen dekaron 1és ugyanaz , mirõl beszélsz?

Dekaront nem ismerem de nem is mondtam h szebb nála sro, 2Moons ról magyaráztam :D

Doomista
nah jolvan,saját accomal se 2 servere nemtok bejutni,mindig kiirja hogy cannoc connection to the server ... haverom meg mondja hogy azzonal bejutt,ujraraktam a gamet,ugylaccik akkor erre uninstall örökre...

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista
2moons egyik serverére én be sem tudok jutni,pedig most kezdtem XD

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

megneztem de ez nemszep xD meg mondom tegnap kiprobaltam ujra :) eshat a herok eleg kajlak mobok meg kockak xD es nagyon grindelos game :/ viszont van akinek ez tetszik xD az o dolga :)
Sugam te meg kevered a szezont a fazonal mivel 2Moons es Dekaron kozott van kulonbseg :) es 2Moons tenyleg nem a legjobb game :P

Sugam
sro is 1 rakás szar meg 2moons is, egyéb? mindkettõvel eleget játszottam

Doomista
sro nalam is szepen nez ki,de a cabal szebben,csak ennyit akartam leirni,és nem azért mert megszoktam,mert cabal miota az elsö béta napkor beléptem maxon ugyaolyan szép volt mint most =)

Super Saiyan
akkor cserélj monitort vagy vedd fel a szemüveged

>:C

Videó ;) ingame úgyanígy néz ki

haat nemtom hogy te milyen oldalon nezted ezt de kb fele nagyon gany grafal rendelkezik motion bloor enmeg utalom :P anelkul tolom a gameket mutatnal kepet srobol hogy miert is olyan jo? :D felraktam tegnap maxra toltam a grafikat es meg mindig kockasak az emberek :) szerintem ha annyira hirdetni akarod a srot azt nem igy kene xD

Sztem köze nincs a hadwarehez mert nekem megy fullon sro meg Cabal is :)

inkább attól függ h mit szoktál meg, te sokat Cabalozol és soakt SRO zok, ezért más a véleményünk ;)

Doomista
hát nemtom,nálam krv szépen néz ki,télleg szebb nálam az sronál is,lineagenél,etc etc...pl egyik haveromnal is maxon volt közel sem volt olyan szép mint nálam,szal azért nyilvánvalo függ a hardware cuccoktol is hogy milyen jok vannak a gépedben,én meg akkor már nem is csodálkozok ha ilyen szépen néz ki =)

Én anno régi gépen próbáltam és ment kb 1 fps el ha mákom volt, most felraktam újra és hihetetlen csunya sro után

Doomista
cabal onlinenek van a legszebb grafja

Ezt most komolyan mondtad ? Silkroad nak van az egyik legszebb grafja, 2Moons meg hát... motion blur at tele van azt ennyi...

mmosite szavazás
"Best Graphic
1.Shaiya
2.Silkroad online
3.Hellgate:London
4.Guild Wars
5.Perfect World
6.Warhammer Online
7.2Moons
8.Archlord
9.Lineage 2
10.Sword of the New World"

illetve a server neve Insomnia lesz sajna aznyerte meg a szavazast :(
ja es ami emg jo hir az uj playerek szamara majd nem kell uj klienst totleni mivel a CB-s csak updatelve lesz :D

sorry de sronak mitol is utes a grafikaja? :D remelem cska viccnek szantad mert sro kb a knight online grafikai szintjen van :)
ezek melett nemvegyetek a sro es dekaront egykalap ala :) eleg serto lenne a kiado szamara :P

DEKARON
Dekaron Offical Website
Dekaron Skill/Status simulator
Dekaron Offical forum

a game aprilis 2.-n indul ha minden igaz reggel 7-9 kozott
ratek az OB alatt 1* lesznek :)
Akris lehet benne lesz mivel az Dekaronban egy normal mob
game guard error 380 es egyeb hibak azert vannak a Dekaronal mivel nem megy a servert :)

musha
úgy tudom az európaiak ki vannak tiltva (a regisztrációból), ha meg az sikerült, akkor nem tudom mi a baj. nekem, meg akik rég regeltek még megy, de idõvel bannolni fogják az európai játékosokat is (tudomásom szerint). úgyhogy én egy ideje nem is nyomtam (Dekaront sem), és ezt az ápr. 2-t nem hallottam, de ez szimpatikus, akkor hamarosan újrakezdés :)

de az acc jó a játék miért csinálja ez? egyébként a dekaron se müködik mert a gameguard ne mtud castlakozni a frissítésekehz tehát ezért akarok ezzel játszni!
Április 2-án kezdõdik az EU-s Dekaron OB-ja, sztem várd meg és próbáld ki azt.

akkor tudtok segíteni?
Super Saiyan
tiszta sro :D

>:C

mindig az írja a játék hogy "cannot connect to server"
3 napja de használtam ip hideot és rendesen sikerült beregelni.csak azt nem értem hogy mássnál mükszik az acc. de nálam egy acc se mükszik :(
musha
mikor regisztráltál?

sziasztok az miért van hogy azt írja ki a játék, bármelyik szerverr akarok fölmenni kiírja hogy "cannot connect to server" ez miért van? tûzfallal probálkoztam de nem az. mi lehet a probléma??