751
2 Moons a.k.a. Dekaron
  • dmx
    Ugyan az a 2 nem?
  • musha
    azért maradtak jónéhányan 2Moons-ban...én kíváncsi vagyok a Dekaronra, meg amúgyis `csak` 65 voltam, úgyhogy nem halok bele...(mondjuk volt úgy 15 millám -.-)

jah, egy kis story...tegnap behívott partyba egy idegen arc, elég gépiesen gyilkolta a mobokat. volt kb 10. szintű, én mondjuk 15. pár perc után szintet lépett, írtam is neki, hogy `grats`. erre válaszol, hogy 131. szintű ak volt 2Moonsban. ezek után én is nevettem a gratulációmon :)
  • Zarache
    mar senkise jatszik 2Moonsal :P ezek itt mind EU Dekaronosok
  • dmx
    Mondjuk én általában hallgatok online rádiót a winampon meg megy háttérben az xfire és nem nagyon dc-el csak a soulbane szerver
  • kakimakika
    én nemtudom ezek a laggok engem meg ugy álltalában minket elkerülnek,talán 1-2 alkalom volt h kicsit belaggolt a cucc..
  • Hamond
    Olyan jó PKzni kezdem élvezni.XD
  • dmx
    XD.Menjetek a Soulbane szerveren Loa-ba..na ott ha nem kaptok dc-t akkor seholse. Kb 2-3 percbe kerül eljutnom a teleporttól az NPC-ig de nem baj(ha nem vásárolni akarsz nem menj Soulbane-ra)
  • musha
    ennyire nálam nem gáz...

mondjuk több szervernek én is örülnék. leginkább a populáció sűrűsége miatt.
  • Hamond
    Na jó szerintem én várok a következő szerver indulásra(ha indul), mert ezek a laggkirohanások és a vele járó dck elviselhetetlenek...
  • kakimakika
    me mé,beszerelték az exp szívó ventillatort?XD
  • Zarache
    55-ig nehezen leped meg mivel addig nemjon xp :/
  • kakimakika
    nekem még csak 31 van,nade nemsokára megyek haza és ez a szám változni fog..XD Crespo az 55töl van ha jól emléxem,azzal el lehet lenni pár szintet megint,mindíg 1-2 szint van amit nehéz meghuzni,amikor már nem ad annyi expt a régi hely,de az újra nemtudsz még menni,de ha bejön egy dungi akkor fosni lehet a szinteket.
  • krampusz140
    :ASDS:AD:ASD
  • Zarache
    na penzem most nemnagyon van mert koltekeztem :D 700k csak
    makkoltam meg egy csomo cuccot voltam DF-n is boss megint lecritelt engem xD
    Guild nemreg lette kesz :D
    egyenlore envagyok a leader amint Tibi is 50 atadom neki
    ja es rohadt lassu a fejlodes mar :/ kene Crespo nagyon
    most eppen 46 PK-m van es 460 IP-el Krampuszra varok mert nemtudok venni magamnak potit xD
  • kakimakika
    jah questet csinálod a maniért?akkor viszont gondolom van vagy 10millád.XDsikerült bejutni DFra?mesélj már,kivi vagyok mik történnek,tudom ez nem cset de akkor is így tudunk csak csacsogni most..:)
  • Zarache
    lofaszt 49 vagyok msot perpill 30%
  • kakimakika
    Nah zaracsi megcsináltuk már a klánt?:)csak vasárnap este tudok menni játszani,remélem addig nem lépitek meg a lvl100at,me nemtudunk partyzni....XD Na írj mán vmit h mizu!
  • foxxi
    Köszi a tippet, A pvp nemis nagyon érdekel még :D

Kipróbálom :)
  • musha
    válaszd az `a` típusú irányítást az opciókban, azzal ha számot nyomsz, akkor kijelöli a skillt, de mindig jobb gombbal aktiválod. ez főleg akkor jó, ha kevés skillt variálsz. na meg pvp-re kimondottan nem való.
  • foxxi
    Nagyon idegesítő hogy a skilleket nem lehet egérrel aktiválni csak a számbillentyük nyomogatásával.. nemtudom ezt a módszert ki találta ki de jó hülye volt :S
  • musha
    ja ezzel egyetértek én is. cb alatt nem volt crashem, most viszont volt ilyen (egyszer kétszer csak mondjuk).

a cb után most egy kissé lassú a fejlődés :/
  • Hamond
    Utána olvasgattam fórumon...rengeteg embernek ezt csinálja ,crashek, dck.
    De mióta OB van azelőtt nekem sem csinálta. Nemhiszem hogy nálam lenne a probléma, ahhoz túl népszerű:D Nemrégen vígan ugrándoztam CBban meg 2moonson és semmi probléma nem volt.
  • kakimakika
    a gond nálad lehet szerintem,mert se nekem se az ismerősök közt ilyen még nem volt,de azán a fene tudja az okot..XD
  • Hamond
    Hát én nemtom mi a picsa a baj nálam, de én játszok aztán amikor kedve tartja felrántja pinget 30kra és dc...nemtok kiigazodni rajta hogy miért is.
  • Zarache
    akkor ezert nemvoltal lama xD
    koffeintuning? :D majd en huzlak Kramp igaz mar 1 napja nemalutdam :)
    es meg megkell csinalnom lv 50-t hogy meglegyen a guild :/
    kockasag nagybajal jar xD

Shinigami
  • krampusz140
    Ma jon meg az uj alkatresz a gephez.Delutan fele osszedobom a cuccparadet aztan aztan 3 napig koffeintuniungCsak behozlak hétvégén
  • kakimakika
    szasz krampi mi van veled ménem vagy ventri &dekaron?jó lenne ha megemberelnéd magad mert már ma 50esek leszünk,nagyon lemaradsz azt partizhatsz egyedülXD
  • krampusz140
    Szasztok kolbászok
  • dmx
    Itt mindent megtalálsz: acclaim
    mmosite
  • Tresh
    valaki jellemezné ezt a játékot?:) most készülök pár haverral áttérni rá cabalból. milyen karakterek vannak, meg milyet érdemes kezdeni?
  • Nyifi
    ja tényleg eléggé lassú a fejlődés 2moonshoz képest de végre megvan :)
  • kakimakika
    jah egyszeres a rate,de szerintem még ez is high rate,nagyon gyorsan lehet fejlödni,a farmolós helyeken hálisten mindíg van kivel bunyozni,már vadásznak ránk elég sokan..XDjut eszembe ha vki guildot keres,hétvégére meglessz a szintünk hozzá megcsináljuk,csak olyan emberek jelentkezését várjuk,aki feljön ventrillora,és pk orientált,super mario rajongók kíméljenek pls..AbyzZBossBa,Fincsike vagy Shinigami-nak írjatok játékban pmet ha érdekel,esti órákban tuti van valaki.
  • Sorius
    Már elkezdődött az Eu-s Dekaron. De nekem új acc-ot kellet regisztrálni, mert régebben már regisztráltam a Gametribe oldalán, és közbe kaptam meghívót CB-re amiről fingom nem volt. Mivel nem aktíváltam a meghívót ezért CB-be ragadtam. De lehet hogy majd megoldják, mind1 én már nem vártam ki.
  • Nyifi
    2moonsról egész europát lebannoltál max ip hideval regelsz és ugy...
  • Nyifi
    érdeklődnék hogy a dekaron eu mikor kezdődik mert nekem meg havernak is mindig azt írja hogy incorrect id?
  • Jostee
    Sziasztok!
    Most töltöttem le a 2moonst, feltettem, de amikor elindítom tölt vagy 5 percig aztán kiírja hogy connection error. Vista oprendszerem van, lehet az a gond? Vagy ha nem az akkor mi?
    Előre is kössz a segítséget!
  • Szaruman
    Jól látom, h megint 1xes XP rate van?
  • kakimakika
    és nem megy:(
  • kakimakika
    9 óra,elméletileg most kell indulnia,nézem isXD
  • Hamond
    Lemegy a mai adag suli és tanulás, aztán jövök....:)