2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az 1. dungeonig jutottam 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

dmx
Hát az ékszerek meg kövek nagyon sokat érnek egyrész ha nem kell jó kis zséért el lehet adni de az increased cuccok sokat számítanak..Utánnanéztem és draco desert-en már chopper meg silver argate-t lehet horgászni amiknek darabja 500.000/1.300.000dil

Burn tire, not your soul!

amugy sokat ernek csak nem mindegy hol horgaszol 😄D meg ami lenyeges erosebb pecabot is kell

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Sugam
ja ékszekeret horgászni meg köveket is. bár lószart sem ér egyikse, amugy volt régen horgász-"bot" fõnökség volt, kifogott mindent magátol de a lvl3asat elbaszta mindig :d

Lehet ékszereket is horgászni, meg halakat amik a manát meg a hp-t töltik vissza.

hmm..lehet hogy nem jól emlékszem, de mintha így lett volna....

Kurt97 1993-2012 Copyright All rights reserved.

dmx
Ékszereket horgászni? Én eddig egyszer horgásztam Loa-ban de akkor csak kis köcsög halakat fogtam ami mana-t adott

na, akkor még van pár napunk. ON A horgászást nagyon bírtam, bár nem egyedi ötlet, de mégis, vicces, ahogy ékszereket horgászok ki 😄 Ha már nagyon unom a grindet, elmegyek horgászni, ezmegfogott.. Viszont a mapot egyszerûen nem láttam át. Grindelgettem valahol(már nem emlékszem) és mentem volna feljebb, de megyek megyek csak nincsenek erõsebb mobok. Az egész mapot bejártam, mire eljutottam nekemvalókhoz...

Super Saiyan
"pár nap múlva visszanézek amikor meguntátok" bb ^^

>:C

<#levele>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

musha
nem baj, fõ, hogy a te hozzáállásod a fasza: ha nincs téma egy játékról, akkor szpemmeljük tele a topikot, hogy legyen hsz. okos.
amúgy olvasgass vissza (bár úgysem fogsz mert nem érdekel), a fikázásotok elõtti oldalon még a játékról beszéltünk (én is), ha nincs téma nem kell átmenni gumiszobába. na de most már tényleg szevasz.

(majd ha 2-án megjelent az eu Dekaron, akkor majd lesz mirõl beszélni, addig remélem már kikoptok innen)

Szaruman
A társalgást nem én indítottam, volt 1 olyan téma, amihez úgy éreztem, h hozzá tudok szólni érdemben, nem csak a billentyût koptatva (=te). De örülök, h te is megosztod velünk a lényeges és tartalmas mondanivalódat.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

musha
pff...
ennyi idiótát, nem hiszem el...
na csámcsogjatok még kicsit, hogy mi mennyire szar, pár nap múlva visszanézek amikor meguntátok...szeva...

szarumán: miért nem a saját topikodat szpemmeled tele?

Szaruman
Lepkztam valakit, majd engem is lepkztak. Ez jó volt.

tehát szerinted a topicokba csak jókat lehet írni !<#worship> -> jó volt botolni a madarammal 😄

Sugam
1etlen ember aki sír az te vagy. ez nem flém,egyszerüen nincs mirõl beszélni, de legalább nem hal ki a topik..

Szaruman
Egy olyan topikban, ahol 3 hónapig nincs hsz, oda be lehetne menni. Egyébként ez a flame, amit te csinálsz. Akkor tessék, beszélgessünk a játékról. Hajrá, indíts vmi beszélgetést.

dmx
Na és így sokkal jobb lett hogy mostmár nem csönd van hanem fikázás..ennnyi erõvel bármelyik topikba bemehettek azt hát ez gyenge ez fos ez szar, akkor minek írsz!!Öcsém ekkora idiótákat(magyar értelmi szint ne a jót nézd hanem a rosszat, mibe tudsz belekötni) így tovább

Sugam
ha ez flém lett volna akkor rég büntipont stb. nemkell a mûbalhé ,meg a mellébeszéd.

mért zavar annyira a flém, te sem írsz semmit a játékkal kapcsolatban.
amúgy az hogy most másról beszélgettünk, nem teszi rosszabbá a már amúgyis gyenge játékot.

Szaruman
Tbh, itt 3 hónapig állt az élet. De ha gondoljátok, akkor megint lesz 3 hónapos csönd...

dmx
Amugy meg nem tom hogy mér játszanék vele ha unatkoznék. Esténként összeállsz haverokkal partyban és lehet jókat játszani!!! Nem unalom miatt játszok vele(maugy sincs sok idõm rá)<#ejnye1>

musha
de most tényleg flémelni jöttök ide? úgy látszik te még jobban unatkozol -.-

sokunknak tetszik a játék, igen. vannak olyan hülyék is, mint mi, ti okosok nyugodtan menjnetek valami fikatopikba, gumiba vagy nemtudom, de ha értelmeset nem bírtok hozzászólni, akkor ne itt böfögjétek szét a topikot, jó?
thx

dmx
Inkább te unatkozol hogy olyan topikba írsz ami nem is érdekel

Super Saiyan
annak aki nagyon unatkozik

>:C

dmx
Igen!<#mf1><#violent><#boxer>

Szaruman
Ez a játék 1átalán tetszik valakinek? <#awink>

dmx
Ez igen még jó hogy ez egy 2moons topik de végülis mindenrõl van szó csak a játékról nem. Nem értem hogy akinek eleve nem tetszik az egyáltalán minek írkál ide...

No gyerünk írjatok, legyünk már a népszerû témák közt <#nyes>

Sugam
szerintem warhammerrel érdemes lesz játszani, de ha nagyon akarsz cabal sro vagy bloodymare, maximum ezeket mondanám. de én ezektõl már hányok, de ezek nagyjából türhetõek. ezek ingyenesek "nagyjából"

tehát a már játszható 2000 mmo közül nincs olyan amire szerinted érdemes idõt szánni?

Sugam
ok, mind kattingatósban a hiba 😄

Nem idegesítés céljából szántam. Én eddig próbáltam kb 10 mmo-t, de mind kattintgatós volt, egyedül sro-t bírtam sokáig, mert oké h nem a grafika a lényeg, de a többi gamenek mind hm csunya a grafja (2moons nak nem rossz de ott meg a kameraznézet rossz sztem (kari kitöltéi az 1/4 képernyõt...), ellenben fps ek ebbõl a szempontból jobbak, mert oda tudás kell, nincs olyan h vki magasabb ezért alapból nem tudod megölni (GunZ-ban pl hiába vol magasabb meg lehettt ölni 😄).

Sugam
eleget csztem. megõrültem tõle szószerint. többet nemkérek belõle , de eza ha skillkel eza cinikus beszólás, ne idegesits fel kérlek ezzel a liberális patkány beszúrásokkal.

Sugam
hogy ki tud jobbna hilelni, buffolni az amugyis cucctól és katintástól függõ játékben? eleve egy cooldown van a mozdulatban sro ban, az már alapból nemskill. ugyértem hogy lenyomod a gombot és cast idõbe nemszámolja az tbele hanem azonkívül, ellenben wow, ott "active time pvp "van tehát, nemilyen nullfos semmilyen :/.. 70tõl kezdõdik az élet. hát 70ig elkell jutni, odaig is ugy hogy nincs is értelme

Ha skillesene akarsz játszani miért mmo zol ? Menj el cod2/cs-zni és kész, oda kell a skill.

Az gyõz akinek a partyjában jobban kifarmolt pap/bard van. Nem tudom mennyit játszottál, de gondolom nem volt 70+ karid (onnantól kezdõdik az élet)

Sugam
errõl beszélek pontosan amit szarumán mond. ez nemskill. a point clickinges játékok EGYIKSE skill based. az 1 dolog hogy tudod mitklel nyomkodni de attól még az gyõz akinek jobb a cuccavagy az autopotija most ezt srora értem.... ez 1 rakászar ez nemskill

Szaruman
Igen. Szervezetlen csürheként rohangál 20-30 ember, és az a csapat gyõz, ahol több ember van jobb cuccokban. Ez nem pvp, ez vicc.

Szaruman
Igen, és a pvp mibõl áll itt, vagy a silkroadban? 😊

ha piros leszel az nem pvp 😛 hanem PK 😄 es akkor altalaban gyengebet olsz meg vagy nemutnek vissza xD

Mindenki nezze meg ezt a linket ha lehet: http://www.hackthat.net/df/ddos/24798/index.html

Szaruman
hm, a 'neked'et akartam dõlt betûvel, de az egész az lett 😄

Szaruman
A GW sosem az 1v1rõl szólt. Nem úgy van kialakítva. Team-based játék. Innentõl kezdve az 1v1 balace-ot felesleges nézni. Alapesetben nincs is lehetõség rá.
Warhammer tényleg jó lesz, ha nem cseszik el, csak folyamatosan csúszik 😞
Kurt: hogy neked mi a célod a factionsben, azt neked kell tudni😊
"GW pvp rendszere (nagyjából) balanszolt, ésszel van kialakítva, és van célja"
A pvpnek van célja benne, értelmesen meghatározott. GvGben az ellenfél Guild Lordjának a megölése, HAban pedig mind1ik pályán vmi más (azt nem szoktam csinálni, az a rész nem tetszik). Nem sro vagy dekaron, hogy az a pvp, h meglátsz valakit, ütöd, megölöd, piros lesz a neved, jajdejó. Annak nincs értelme, nincs célja.

Sugam
warhammert kell majd kipróbálni

Akkor melyik MMO éri meg a pénzét szerinted?

Sugam
na , wowot MOST már ne kezdd el. ez annyira a vége annyira undoritó lett az egész.. régen mig nemvolt bc akkoris "item based" volt a pvp, de nemvolt ennyire szarrá könnyítve a játék.. régen volt skill, biztos mais van de ami most folyik , ez valami hányadék fos. 1éve lett volna értelme elkezdeni.. caballal is toltam 1nap alatt megcsináltam lvl 40et és kész.. nagyon tetszett ingyen, csak ezis olyan hogy fizess köcsög ha jobban vagy jól akarsz játszani. hát takarodjanak a picsába az ilyen bujtatott gerinctelen szöveggel, like sro".. rappelz ugyanez a kalap de azt lesetöltöttem.. az összes létezõ free mmoval játszottam, sõt elég sok fizetõssel is. amit egyedül sajnálok az eq2 , szerintem az 1 istentlen jó játék.. én elsõnek azt próbáltam ki nem a wowot és szerintem ha nagyobb lett volna a reklámja mint wownak lehet hogy sikeresebb lett volna. bár ott a pvp is késöbb jelent meg.. szóval nemtudom kicsit elrontották. de volt 1 ismerõsöm aki halálra hajszolta eq2t és becsültem is, mert legalább értelmesen pvezett stb, mondjuk nekem pont pvp hianyzott belõle, hogy valaki fossá döngöljek ha éppen kedvem van, ne egy szörnyet aki fixen üt 20at vagy éppen 32õt.
2 moons: kurvára vártma a játékot , videoktól már beszartam, leszedem eleve vizuális csalódás ér, oké nembaj belekell szokjak mondom. és tolom tolom tolom, de valahogy 1 rakás fosnak igérkezett. adni fogok még 1 esélyt neki tuti.
ami most megtetszett legutobb eza bloody mare vagy micsoda, na erre kivancsi lettem volna..
részemrõl kicsit off megyek visszafekszem

Sugam
elolvastam amit írtál elõzõ hszben. igen, skill számít hogy tudsz e játszani a kariddal, igen igen igen. minden komolyabbnak nevezhetõ mmoban ez számít, mondjuk én nemtudtam megtalálni azt a réteget akik olyan hc-k lettek volna , külföldi klánt meg nem akartam elég volt wowból..ja balanszolva van a pvp? hát lehetséges hogy team vs team vagy hogyis van, guild vs guild nél, az összeállitás a tudás az zsírság,de ha mész 1v1 re vagy valami ottvagy assával bárkit megtudsz vele ölni de közben teis 2 szúrás voltál, meg szerintem voltak olyan kasztok amik nemtudták ütni 1mást mind1 milyen skillrendszerrel vagy májer volt az illetõ. azabaj gvgt soha nemtudtma jo csapatban kihajszolni , viszont nagyon tetszett gw amig tetszett.
amit nagyon várok az warhammer online,ha jóra csinálják akkor függeni fogok mint az állat 😄 . lol most veszem észre az aláírásod szarumán, teljes mértékben igaz, de te géwében kurtad el nem?😄 , am elnézést a vulgaritásért meg az intoleranciámért ,mostkeltem fel és még midnig gecire fáj a fejem . sry a kicsi offért

szarumán, nekem megvan a factions, de leálltam vele, mert mint írtam csak csináltma a questeket és fogalmam sincs mi a célom 😊 Nem mondanád el?

Szaruman
Pont ezt hívják pvpnek. Ami ezekben az ingyenes trágyákban van, az kinek van jobb cucca és kik vannak többen szerencsétlenkedés. Nem a skill számit, hanem az, h a te csürhédben több játékos legyen, jobb cuccokban. Se kihívás, se élvezet nincs benne.
GW pvp rendszere (nagyjából) balanszolt, ésszel van kialakítva, és van célja (fõleg a gvg, az a legmagasabb színvonalú).
Ezek mellett a pve része sem rossz, legalábbis annyivel nem, mint amennyivel jobb a pvp része a többi agyonhypeolt szarnál.