2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
>:C
Akkor a neteddel nincs semmi baj,amúgy szerintem az az 1mp normális.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
kicsit idegesit hogy 34 es ak-m skilljeit reseteltem elosztottam ujbol de a skillek egyszerüen nem akarnak mûködni (two-hand masteryt huztam + az alapokat és a sword masteryt). VALAKI SEGITSEN PLS mert kicsit idegesit hogy csak alap skillel tudok huntolni
ELÕRE IS TY
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Decaronba hol lehet horgászni?van botom meg minden csak nem tudom hol lehet.
köszi😊
Aika-t nem tudjátok gpotato mikor dobja ki?
Mert az nagyon kemény lesz szerintem😊
http://aika.gpotato.com/
Dekaront most kezdtem Vadmaccs néven leszek fent inveljetek friendbe^^
Van amúgy magyar guild?
én már próbáltam hotspottal, your freedom-ot meg nem tom használni leírással se.
ha valaki segít akkor van néhány fölösleges karim más játékon.
színû négyzetet,és ráviszed az egeredet majd kiírja,hogy melyik cast skillese.Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
Pls csináljon nekem valaki egy felhasználónevet jelszóval és pls olyat ami jó 😄😄
letöltöttem a 2 moonst a acclaim honlapjárol asszem regelek megcsinálom a játékot be lépnék és azt irja h incorrect id ha valaki tudna valamit megköszönném!! 😄
ja + nem irok el semmit amikor bejelentkeznék
császtok PEACE!!
Ha valaki nem fér a nemzetközin botoktól/hackerektõl akkor gyere el hozzánk a dekaron-nubia.hopto.org címre és teszteld meg 😊
Ja, és lenne még1 kérdésem!!
Letöltöttem Dekaron installálóját, és amikor elindítom, kiválasztom hova rakja, rámegyek h okés, ilyenkor kéne elindítania az installt, helyette ezt írja ki:
Van vkinek ötlete, hogy mi a hiba?
(amúgy #650)
a skill szimulátor valóban igen hasznos, fõleg egy skill reset elõtt. térkép nekem még nem kellett, nem nagyon lehet eltévedni a játékban 😊
Sajnos az a baj, hogy nem igazán, szinte nincs is aktív 2moons oldal tudásom szerint 😞. De érdemes lenne csinálni vmit. Engem csak hétvégén találsz meg a suli miatt. Hosean vagyok általában.
http://xat.com/2moonshungary
Magyaroknak 2Moons chat😄😄
Eléggé kihalt de sztem érdemes lenne feléleszteni!!
(kipróbáltam, mûködik)!
Még mindig keresek magyar aktyv guildot!!😊
Kalibuson, vagy Hosea-n 8Dave8 néven megtaláltok!(lvl46 Summ)
Az én nevem 8Dave8, Kalibus-on, vagy Hosea-n szoktam lenni!
Van Triesten magyar guild, hogy mennyire aktívak azt sajna nem tudom megmondani mert én külföldi guildbe vagyok. De pl ott van a Forgottenlegends de van még több is csak a nevüket nem tudom :S. Engem Istenharcos néven megtalálsz és segítek a játékba amibe tudok.