2 Moons a.k.a. Dekaron MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

figyu én beléptem erre az oldalra amit adtál hello kitty csk nem tom mit kell csinálni:SS
Super Saiyan
Nem lehetséges hogy windows hiba? Haverom adta az Xpt "huuu fasza új xp" kapcsolnám ki, erre "Mostmár kikapcsolhatja a számítógépet." Na mondom baz+ ez nagyon új... Most szedek egy 2009es Xpt Sp3al, sztem ezzel jó lesz

>:C

Super Saiyan
De a többi mágus sebzése rögtön megérkezik. 😞 Csak az enyém késik. 😞 Sõt van olyan hogy a skill sebzése elszökik, elcastolom, se damage nem éri a mobot :'(

milk4
Jaaa,az más.

Akkor a neteddel nincs semmi baj,amúgy szerintem az az 1mp normális.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Super Saiyan
leltöltés: 2201 kb/s
feltöltés: 161 kb/s

milk4
2mbit?Feltöltésed mennyi?

Super Saiyan
Miért van az, hogy csak a skillek laggolnak? Ugy értem lövök 1et, és 1 mp múlva látom a sebzést. :S De a többi kari sebzését rögtön látom. A 2moonon vagyok, nem a dekaronon, a játék pedig a legkissebb szaggatás nélkül megy. 2mbos a netem. Help pls

Super Saiyan
http://www.stuckz.com/2008/07/how-to-create-2moons-account-for-non-us-player/

valaki segitene? az a bajom hogy regelek 2 moonsra és amikor elinditomk a játékot akkor azt irja ki hogy incorrecct id de azzal az id vel regeltem mit ccsináljak plss heeeeeelp😊
milk4
Mindegyiken vannak.

Super Saiyan
Meik szerveren vannak a magyarok?

milk4
Nemhiszem.

Super Saiyan
Ezért nem kapok bannt?

milk4
Ja,ok.😊

Super Saiyan
Kedves musha nevû forumozó segített benne 😊 (#645)

milk4
Igen?Már újra lehet regelni US-en kívülrõl is ezek szerint?😮

Super Saiyan
már regeltem 😊

milk4
Néha va lag,de nemhiszem hogy tudnál regelni.

Super Saiyan
Megéri szórakozni hogy regeljek 2moons-ra? Vagy ott is lagg van?

milk4
Gondolom mert laggol a szerver/rossz a neted...menny át másik szeróra,ami nem olyan zsúfolt.

Super Saiyan
Miért laggolnak nekem a skillek a Dekaronon? De csak a sebzés, úgy értem, meglövöm, és 2mp után jön a sebzés... Van mikor belelövök 5öt, és 1 sebzést kap, az is csak 1 lövés erõsségû... De semmi más nem szórakozik csak ez. Help pls

http://2moonsforum.aforumfree.com/ nézzétek meg ide irjatok kérdéseket és válaszolnak rá magyar 2Moonso oldal
milk4
Shift+X vagy Z,de nembiztos.

Na a skillek mégis müködnek de csak ugy ha a jobb gombal kattingatok a mobra és elõtte még ki kell választanom a skillt azt hogy tudom megcsinálni hogy balgombal jelölöm ki a mobot és csak a számokat kell nyomokodnom 😄:

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Hello!

kicsit idegesit hogy 34 es ak-m skilljeit reseteltem elosztottam ujbol de a skillek egyszerüen nem akarnak mûködni (two-hand masteryt huztam + az alapokat és a sword masteryt). VALAKI SEGITSEN PLS mert kicsit idegesit hogy csak alap skillel tudok huntolni

ELÕRE IS TY

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

már rájöttem XD
meg még egy 😛
Decaronba hol lehet horgászni?van botom meg minden csak nem tudom hol lehet.
köszi😊
ja meg 1 kérdés hátha tudjátok 😊(remélem nem baj ide írom 😛)
Aika-t nem tudjátok gpotato mikor dobja ki?
Mert az nagyon kemény lesz szerintem😊
http://aika.gpotato.com/
😞 nincs valakinek kinti ismerõse aki regelne nekem? xD

Dekaront most kezdtem Vadmaccs néven leszek fent inveljetek friendbe^^
Van amúgy magyar guild?
milk4
Még akkor regeltünk amikor még lehetet európában is regeltünk.

ti hogy tudtok a 2 moons-al játszani?
valaki nem regelne nekem egy karit [email protected] emailcímre?
én már próbáltam hotspottal, your freedom-ot meg nem tom használni leírással se.
ha valaki segít akkor van néhány fölösleges karim más játékon.
Titan
Én játszom vele..

Baszkurátor
Játszik valaki a Dekaronnal is vagy mindenki a 2moonst tolja?

milk4
Nyomsz egy M betût,és keresel ilyen: színû négyzetet,és ráviszed az egeredet majd kiírja,hogy melyik cast skillese.

KaszaN
Most nemlettem okosabb. Ennyit én is kitudtam következtetni. Na de azt, hogy ki a skilles vagy holvan a skilles vagy mi a neve a skillesnek vagy hogyha már beszéltem egy olyan emberrek akinek a neve alatt valami skill szó volt, mért csak skill resetet lehetett?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

milk4
Odamész a Skilleshez,veszel egy skillt(amit megtudsz tanulni) és utána jobb egérgomb inventoryban a skillre és megtanultad.

KaszaN
Szevasztok megtudná nekem mondani valaki lépésekben hogyan tanulhatok skilleket? lvl10 vagyok és még csak az az 1 skil van amit a legelején kaptam.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

már min d egy vissza nézegettem és azt irták h csak amerikába tudnák játszani de hol is élek?? hát Magyrországon 😄😄 xD

úgy írom ahogy regeltem és akkor se lép be
Pls csináljon nekem valaki egy felhasználónevet jelszóval és pls olyat ami jó 😄😄

milk4
Kis-nagybetû számit.

Szasztok
letöltöttem a 2 moonst a acclaim honlapjárol asszem regelek megcsinálom a játékot be lépnék és azt irja h incorrect id ha valaki tudna valamit megköszönném!! 😄
ja + nem irok el semmit amikor bejelentkeznék
császtok PEACE!!

Hali
Ha valaki nem fér a nemzetközin botoktól/hackerektõl akkor gyere el hozzánk a dekaron-nubia.hopto.org címre és teszteld meg 😊
Köszi az oldalt(nagyon hasznos)!!
Ja, és lenne még1 kérdésem!!
Letöltöttem Dekaron installálóját, és amikor elindítom, kiválasztom hova rakja, rámegyek h okés, ilyenkor kéne elindítania az installt, helyette ezt írja ki:

Van vkinek ötlete, hogy mi a hiba?

musha
nincs www
(amúgy #650)
a skill szimulátor valóban igen hasznos, fõleg egy skill reset elõtt. térkép nekem még nem kellett, nem nagyon lehet eltévedni a játékban 😊

ÉS egy kis segítség. www.2moons.mmosite.com hasznos kis oldal van rajta skill simulator, karakterek tárgyai, pályák térképe, mobok szintje.
Szia!

Sajnos az a baj, hogy nem igazán, szinte nincs is aktív 2moons oldal tudásom szerint 😞. De érdemes lenne csinálni vmit. Engem csak hétvégén találsz meg a suli miatt. Hosean vagyok általában.
Na, visszaolvastagattam, találtam egy ilyet:

http://xat.com/2moonshungary
Magyaroknak 2Moons chat😄😄
Eléggé kihalt de sztem érdemes lenne feléleszteni!!
(kipróbáltam, mûködik)!
Még mindig keresek magyar aktyv guildot!!😊
Kalibuson, vagy Hosea-n 8Dave8 néven megtaláltok!(lvl46 Summ)

Oks, köszi!
Az én nevem 8Dave8, Kalibus-on, vagy Hosea-n szoktam lenni!

Hello DSUN!

Van Triesten magyar guild, hogy mennyire aktívak azt sajna nem tudom megmondani mert én külföldi guildbe vagyok. De pl ott van a Forgottenlegends de van még több is csak a nevüket nem tudom :S. Engem Istenharcos néven megtalálsz és segítek a játékba amibe tudok.