751
2 Moons a.k.a. Dekaron
-
#711 80-90lvl felett Sword+Shield és és 1h valami.
Alatta 2sword és 2axe(asszem...nekem eddig csak mage,summ,bagi-m volt) -
#710 Megéri megcsinálni azt, hogy "dual" knight, mármint 2h meg sword+shield(PVPre) ? -
#709 Tudsz bele gemeket tenni,ami +-okat ad.De ha találsz ilyet,akkor ne tegyed bele.Gyűjtsed 50-60-as szintig őket,csak utána tegyed be őket. -
#708 Felszedtem egy 12es staffot 4 üres karikával. Ezmi? XD -
#707 Nincsmit. De most én kérek segítséget: Miért laggolnak a skillek? De csak a skillek, a legkisebb lagg nincs a karakter mozgásával, vagy az NPCk megnyitásával... 2Moonson/Dekaronon lagg... Sro, cabal, metin2, perfect world, a legkisebb lagg nélkül mennek. :( -
deniszhun #706 oké megvan megcsináltam köszike a segitséget -
#705 Első lépés: Regisztrálás a Yourfreedom-on.
Menj erre az oldalra és regisztrálj: regisztráció
Második lépés: Töltsd le a Yourfreedom-ot.
Innen letöltheted.
Harmadik lépés: Telepítsd a Yourfreedom-ot.
Szerintem ez nem akadályoz.
Negyedik lépés: Válasz ki egy Yourfreedom szervert. (képkért katt ide)
Először "Configure" gomb.
Aztán bal felső sarok -> "Wizard"
Most addig nyomogass nextet míg
ezt a képet nem látod.
Aztán válasz ki egy szervert. --->>>FONTOS<<<--- olyan szervert válasz, ahol a "Country" alatt US felirat van!
Aztán next
5. Lépés: Győződj meg, hogy a böngésződ használja a Yourfreedom-ot
A főképernyőnél katt az Applications-ra és pipáld be milyen böngészőt használsz.
Indítsd újra a böngésződ.
6. Lépés: Kattints a főképernyőn a "Start Connection-ra" ha felugró ablakok jelennek be, csak kattints az OKra.
Ha minden jó, egy kis ajtó fog megjelenni.
7. Nézd meg hogy a böngésződ használ-e yourfreedomot
(Ha firefoxod van: Eszközök - beállítások - haladó - hálózat - beállítások)
8. Lépés: Menj erre az oldalra, és nézd meg, hogy a yourfreedom program főképernyőjén ugyan ez az IP jelenik-e meg.
9. Lépés: ha mindent jól csináltál, gyakorlatilag vége :)
Remélem sikerül, Sok szerencsét! -
deniszhun #704 én meg nem tok angolul nem tudsz adni egy forditást vagy egy magyaráztot hogy mit hol kell? mert regeltem és utána nem tuttam mit csináljak :S:(
am bocs ha idegellek naon béna tok lenni -
deniszhun #703 de angol -.- -
#702 Le van írva xD -
deniszhun #701 figyu én beléptem erre az oldalra amit adtál hello kitty csk nem tom mit kell csinálni:SS -
#700 Nem lehetséges hogy windows hiba? Haverom adta az Xpt "huuu fasza új xp" kapcsolnám ki, erre "Mostmár kikapcsolhatja a számítógépet." Na mondom baz+ ez nagyon új... Most szedek egy 2009es Xpt Sp3al, sztem ezzel jó lesz -
#699 De a többi mágus sebzése rögtön megérkezik. :( Csak az enyém késik. :( Sőt van olyan hogy a skill sebzése elszökik, elcastolom, se damage nem éri a mobot :'( -
#698 Jaaa,az más.
Akkor a neteddel nincs semmi baj,amúgy szerintem az az 1mp normális. -
#697 leltöltés: 2201 kb/s
feltöltés: 161 kb/s -
#696 2mbit?Feltöltésed mennyi? -
#695 Miért van az, hogy csak a skillek laggolnak? Ugy értem lövök 1et, és 1 mp múlva látom a sebzést. :S De a többi kari sebzését rögtön látom. A 2moonon vagyok, nem a dekaronon, a játék pedig a legkissebb szaggatás nélkül megy. 2mbos a netem. Help pls -
#694 http://www.stuckz.com/2008/07/how-to-create-2moons-account-for-non-us-player/ -
deniszhun #693 valaki segitene? az a bajom hogy regelek 2 moonsra és amikor elinditomk a játékot akkor azt irja ki hogy incorrecct id de azzal az id vel regeltem mit ccsináljak plss heeeeeelp:) -
#692 Mindegyiken vannak. -
#691 Meik szerveren vannak a magyarok? -
#690 Nemhiszem. -
#689 Ezért nem kapok bannt? -
#688 Ja,ok.:) -
#687 Kedves musha nevű forumozó segített benne :) (#645) -
#686 Igen?Már újra lehet regelni US-en kívülről is ezek szerint?:O -
#685 már regeltem :) -
#684 Néha va lag,de nemhiszem hogy tudnál regelni. -
#683 Megéri szórakozni hogy regeljek 2moons-ra? Vagy ott is lagg van? -
#682 Gondolom mert laggol a szerver/rossz a neted...menny át másik szeróra,ami nem olyan zsúfolt. -
#681 Miért laggolnak nekem a skillek a Dekaronon? De csak a sebzés, úgy értem, meglövöm, és 2mp után jön a sebzés... Van mikor belelövök 5öt, és 1 sebzést kap, az is csak 1 lövés erősségű... De semmi más nem szórakozik csak ez. Help pls -
aember11 #680 http://2moonsforum.aforumfree.com/ nézzétek meg ide irjatok kérdéseket és válaszolnak rá magyar 2Moonso oldal -
#679 Shift+X vagy Z,de nembiztos. -
Rogerke #678 Na a skillek mégis müködnek de csak ugy ha a jobb gombal kattingatok a mobra és előtte még ki kell választanom a skillt azt hogy tudom megcsinálni hogy balgombal jelölöm ki a mobot és csak a számokat kell nyomokodnom :D: -
Rogerke #677 Hello!
kicsit idegesit hogy 34 es ak-m skilljeit reseteltem elosztottam ujbol de a skillek egyszerüen nem akarnak működni (two-hand masteryt huztam + az alapokat és a sword masteryt). VALAKI SEGITSEN PLS mert kicsit idegesit hogy csak alap skillel tudok huntolni
ELŐRE IS TY -
Evetkemano #676 már rájöttem XD -
Evetkemano #675 meg még egy :P
Decaronba hol lehet horgászni?van botom meg minden csak nem tudom hol lehet.
köszi:) -
Evetkemano #674 ja meg 1 kérdés hátha tudjátok :)(remélem nem baj ide írom :P)
Aika-t nem tudjátok gpotato mikor dobja ki?
Mert az nagyon kemény lesz szerintem:)
http://aika.gpotato.com/ -
Evetkemano #673 :( nincs valakinek kinti ismerőse aki regelne nekem? xD
Dekaront most kezdtem Vadmaccs néven leszek fent inveljetek friendbe^^
Van amúgy magyar guild? -
#672 Még akkor regeltünk amikor még lehetet európában is regeltünk.