Magyar királyok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy csak az árpád házból mondhatunk királyokat?
amúgy IV.Béla is fasza gyerek volt szvsz,õt nevezzük 2. honalapítónknak 😛
ReaL MaDRid x siempre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
(és azt se felejtsed el mi mennyien voltunk meg a mongolok/tatárok mennyien voltak, ez picit moder kori hasonlatta élve olyamsi mint az oroszok vs németek...., hibáa jobban képzettek a németek ha az oroszok 100szor annyian vannak, na ez igaz ránk is meg a mondolokra/tatárokra is...)
szóval csak simán a ahrcmodorot nézni egyszerüen butaság..., jó erre lehet mondani hogy minek kelett nekünk letelepedni, a vándorló életmódhoz pont jó lett volna ez a rnedszer, és leeht igy is vagy csak akkor viszont már tényleg nem lennénk sehol...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Merseburg és Augsburg, ezt a kettõt persze tanítják mert ott tényleg szoptunk de azokat a csatákat nem az ellenfél nyerte meg hanem mi vesztettük el a saját hibánkból.
Ha meg már a legrosszabb uralkodó szóba került akkor én Taksonyt és Gézát jelölöm, õk kezdték igazából az egész átállást a "közjó érdekében" még azt a hatalmas áldozatot is meghozták hogy a törzsi szálláshelyeket és földeket kisajátították, hát igen a királynak nem árt ha vannak földjei...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
2. szerinted mi lett volna ha nem csatlakozunk a feudális világhoz? eltûntünk volna a süllyesztõben akárcsak a többiek elõttünk.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Feladja a világverõ könnyûlovas harcmodort, nyugatiasít mindent aztán 1000 év szopás de õ a legnagyobb na persze 😛
Mátyás volt a legnagyobb, jó keményen a tökére lépett a környéknek <#eljen>#eljen>

A magyar királyok
Fejedelmek
Árpád 895-907
Zsolt 907-947
Fajsz 947
Taksony 947-972
Géza 972-997
István (Vajk) 997-1000
Árpád-házi királyok
I. (Szent) István 1000-1038
Péter 1038-1041
Aba Sámuel 1041-1044
Péter másodszor 1044-1046
I. András 1046-1060
I. Béla 1060-1063
Salamon 1063-1074
I. Géza 1074-1077
I. (Szent) László 1077-1095
(Könyves) Kálmán 1095-1116
II. István 1116-1131
II. (Vak) Béla 1131-1141
II. Géza 1141-1162
III. István 1162-1172
II. László ellenkirály 1162-1163
IV. István ellenkirály 1163-1165
III. Béla 1172-1196
Imre 1196-1204
III. László (kiskorú) 1204-1205
II. András 1205-1235
IV. Béla 1235-1270
V. István 1270-1272
IV. (Kun) László 1272-1290
III. András 1290-1301
@bazza: szvsz Mátyás alázza Istvánt. Mátyás alatt rettentõ nagy volt az ország.
számítson mondjuk:
-külpolitika, az ország területe a királyság alatt, illetve hódításai
-gazdasági helyzet(helyzetünk EU-hoz képest)
-társadalmi helyzet(jólét, elégedettség, balsõ nyugalom, általános megítélés)
-állam(reformok, törvények, rendeletek)
😄D (értelmesebb idõtöltés mint a találdki ez milyen kép 😄D)
nincs török,viszont Mo volt a király,igaz,h sokat kellett adózni,de biztonság és jólét volt 😉
ReaL MaDRid x siempre
btw nincs töri topik?
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
http://www.lohere.net - a MagyarChan
http://www.lohere.net - a MagyarChan
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Engem pl. érdekel Könyves Kálmán.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix