974
-
#774 ja -
#773 azse zavarna mert csak ilyen díszes R betű van rajta :D
úgyse a hátlapot nézném -
#772 ja értem
azt hittem, hogy csak rw-s hátlap van rajta XD -
#771 ö
adtak hozzá RW-s hátlapot vagy miaz xD -
#770 jaértem:)
és még a külseje is robis? XD -
#769 karácsony előtt vettem, és akkor így árulták RW témával, még saját menüje is van xD -
#768 neked?
nekem nem..egyszer elromlott..fehér képernyő villogott, aztán a szervízben kicserélték a szoftvert rw-sre :C -
#767 alapból az van rajta -
#766 nekem már azóta le lett cserélve.. robiviljemszesre -.- -
#765 nekem most lesz 3éves decemberbe, de semmi bajom nem volt még eddig vele
gondolom azért mert nem rakom tele hülyeségekkel amitől behülyül
szoftvernél emg még ugyanaz van rajta ahogy megvettem -
#764 nm -
#763 Köszi, ezt megnézem, ha megint rájön az 5 perc akkor mindenképpen kipróbálom! Amúgy elég érdekesnek tartom,hogy 2006-os szoftver van a telefonomon -
#762 link -
#761 te is megtudod csinálni, csak adatkábel kell, meg SEUS :C -
#760 Hát nem tudom, ha többe kerülne mint a telefon értéke akkor nem érné meg -
#759 szoftverfrissítés hátha segítene... -
#758 Értem. Milyen idős szoftver van a telefonodon? -
#757 nálam semmi ilyen baj nincs , pedig kb 2 évesen vettem meg.. -
#756 Na innentől kezdve SOHA többet nem veszek Sony Ericsson telefont! W300i-vel iszonyat sok gondom volt 1 év alatt, nem hiszem el hogy nem tudnak egy telefont jól megcsinálni. Nem egyszer előfordult az, hogy lefagyott, sőt mostanában azt csinálja, hogy a külső kijelző háttérvilágítása ég és hiába nyitom ki a telefont belső kijelző nem fog megjelenni! Ez amúgy egy tipikus hiba ennél a telefonnál? Amúgy elmúlt már 1 éves úgyhogy garancia is ugrott már hozzá -
#755 Felkel hívni egy bizonyos számot és bekel utni a kodot. -
#754 kb 5k... -
#753 És mennyibe kerülne kb egy függetlenítés? -
#752 vagy csak boltban. -
#751 Hellosztok
Azt szeretném kérdezni, hogy SE w300i-t hogyan tudnám függetleníteni? Vagy csak boltban lehetne megoldani ezt? -
#750 Nagyon fasza játékok ful ingyen!!!Nem tudom hogy kilyé az oldal de jó!
Ha letöltöttétek a játékot igy rakjétokrá a tellefonra:
csomagoldki és a mappát nyisátok meg,az összes fájlt jelöljétekki!Ez után helyezzétek archivumba.Ott állitcsátok be zip-re a formátumot.Tömöritési eljárást meg a legjobbra!A nevénnél a végén a zip-et írjátok átt jar-ra és ok.Egy java fájl fog lenni azt kell a tellefonra tenni amit tovább is küldhetsz.És onnan kell a tellefonra tellepiteni is!Sok sikert hozzá!!! -
#749 Okés,köszönöm szépen! -
#748 ITT nézzszét, játékon kivül van még sok minden, w300-ashoz -
#747 Hellosztok!Hol talállok a telefonhoz ingyen java játékokkat ami csak java fájlbol áll.Mert találtam de amiben több fájlvan azt nem tudomfel telepiteni a telefonra.Köszönöm a segítséget... -
#746 Tudom, hogy ez nem egészen ide illik, de nem tudja valaki, hogy jar kiterjesztésű fájlokat hogyan tudnék számítógépen megnézni, mielőtt feltenném a telefonra?
Sajnos jártam már úgy, hogy nem ment megfelelően a játék a képernyő mérete miatt. -
#745 omg -
#744 nekem több, mint 2 éve nem szakadozik, úgyhogy nálad lehet a gond (megütődött és érintkezési hibás, ilyesmi) -
#743 Az alap w300i van elcseszve vagy csak az én telómnak szakadozik a hangszórója mikor telefonálok ? (térerő csutkán van) -
#742 Hát nem mobilkocka, az biztos :) -
#741 csak átlag felhasználó -
#740 szarvagy :DDD -
#739 5776, 1 éves a telo -
#738 -.- -
#737 -.- -
#736 neked biztos -.-" -
#735 10:D