974
-
#734 -
#733 az már akkor ki van járva
bár megnézném abból a 11néhányezer kinyitásból mennyi mentel játékra meg hívásra xD -
#732 ^^ -
#731 omg -
#730 16077, nyár elején volt 1 éves -
#729 10499, lassan 2,5 éves a telefon. -
#728 7981 :| -
#727 12993 :| -
#726 15350 :D -
endiboy #725 nem tudjátok jelenleg melyik a legujabb firmware? -
#724 TÉK 11000 filpnyitások száma -
#723 ok thx. ezt én sem tudtam. gyorsabb mint szervizmenűben megkeresni
am tudtok ezen és szervizmenün kivül valami kombinációt? -
#722 nem teljesen, jobbra*balrabalra*balra*,
de az IMEI számot úgy kell megnézni, hogy *#06# -
#721 VALAKI HELP!!
#716 -
Ic3Kill #720 am a szervizmenü sz a *jobbra*balra*balra vagy mi??:S -
Ic3Kill #719 ohh kössz msn-ed van mert nekem még egy kicsit sötét ez és igényelném hogy részletesebben átrágjuk ezt a témát ha nem akadály? -
#718 persze.
de nem mehetsz oda vádaskodni, hogy mutasd meg a telod mert szerintem elloptad az enyémet...
szoval jol kell okoskodnod...
ha kvieszed az aksit akkor hátul találsz egy fém utánzatu matrica féleséget rajta az imei szám stb. ha megvannak a papirosaid akkor azokban benne vannak ezek az adatok...
de nem kell szétszedni a telot
szervizmenüben is megtudod lesni ezeket a dolgokat -
Ic3Kill #717 Sziasztok kérdezném hogy egy ien telót elloptak de sejtem hogy kinél lehet valahogy be birom bizonyítani hogy az enyém vagy nem?
előre is köszi mindenkinek a segítségét -
#716 HELP! Felrakta ma DIsc2phone progit vista 32biten de mikor elindul bejön az hogy zárja be a programot mert hiba volt mé van? ha adminba vok ha kopatibilisben semmi változás!! HELP!! -
#715 oktoberban lesz 2 éves az enyém. 25k volt akkor Trémobilnál... -
#714 nembaj -
#713 xD -
skristof #712 te jól besz.ptad akkor :) -
#711 najó a 12-13 még reális,de 20 semmiképp -
#710 szerintem 10nél többet nem kapsz érte sehol :) -
#709 20k az vicces is lenne, talán így garival, összes tartozékkal 13k körül állapottól függően....(talán) -
#708 én 30-ért vettem egy éve a tétől... -
#707 20k? én majd 1 éve vettem ujonnan a panonnál 10k-ért, akkor most hogy lenne egy 20-as? :D am ha eladja vki 20-ért az szoljon,mert akkor én is eladom és keresek rajta 10 k-t :D -
#706 20k -
#705 Hello!
Szeretném eladni a SonyEricsson W300i-met, és ehhez lenne egy kérdésem: szerintetek mennyiért tudnám eladni? (azzal a szinkronizálós vagy wtf CD-vel együtt+1év garancia+1 extra hátlap. Hibátlan, csupán az infránál az a kis üveg hiányzik, de az nem okoz semmi gondot)
Köszi -
#704 szerintem is inkább USB kábelt használjál... -
#703 USB-átjátszóval egyszerübb, vegyél eggyet ha nem adtak hozzá, pár száz forint, de elméletileg kell hogy legyen hozzá.(ha nem használt) -
#702 kell paths-elni a progit hogy fullos legyen és akkor menni fog -
#701 ték -
#700 Üdv mindenki!
Abban szeretnék segítséget kérni, hogy tegnap kaptam egy w300i-t. Mivel walkman mobilnak híjják, ezért jóhiszeműen be is dugtam a bluetooth adapteremet, és leszedtem a netről BlueSoleil-t. Ez még rendben is van, felismerte némi küszködés után, de amikor elkezdtem átpakkolni a zenéimet kiderült hogy egyszerre csak 5MBt enged átmásolni a progi, de mivel a legtöbb zeném jó minőségű 5MB egyszerre az nulla. Hogy tudnám megoldani? BlueSoleil legújabb verzióját használom
Köszönöm!
Ja és ha volt ilyen csak nem találtam meg akkor pls
-
#699 Aprohirdetést nem ide kell. -
#698 Sziasztok ! Lenne egy megunt Sony Ericsson V630i-m Vodafone-os, töltővel, headsettel. Elcserélném egy W300i-re. Ha valakit érdekel írj privit, kösz. -
tompka #697 Én Vodánál vettem 1hónapja. A menüjéhez nem nyúltak bele. :) szerencsére -
#696 mit csinál az a robi, hogy így féltek tőle? molesztál? :) -
#695 már megbékéltem vele