974
-
endiboy #494 azért hallgatom csak moderált hangerőn :) -
#493 és sztem ez károsítja +150%kal a hallást :D -
endiboy #492 nekem idáig ez a legnormálisabb füles amit használtam :)
mármint, az ilyen fülbedugos fajtábol -
Easy Csabesz #491 És a fülhallgató nem idegesítő hogy olyan ovális formájó nem a rendes kör alakú? -
endiboy #490 nekem is fekete van, több mint egy éves, és nincs rajta karc, csak oldalt a narancsszinü gomb kopott kicsit meg, a sok zeneváltástól :)
amugy télleg nem lassit az 1 gigás kártya -
Easy Csabesz #489 Igazad van!
Ha van adatkábel fölösleges pakolgatni a MemorystikDuo!!!
-
#488 megmondom őszintén még nem is vettem ki a telóbol :P -
Easy Csabesz #487 aham értem és neked volt már olyanod hogy nem észlelte a memóriakártyeszt??? -
#486 Fekete van kb 1 hónapja, egyetlenegy karc sincs rajta, pedig használom, nem tokban van...
fekete nekem jobban tetszik :P
Mint pár hsz-szel ezelőtt is le van írva, a gigás memóriákártya nem lassít!
Nekem amugy xp-m van, klasszikus windows kinézet, fekete háttér.
Igy a fasza -
#485 Hi all faxán megy minden VSITAN!! KRIA!! -
Easy Csabesz #484 Hello!
Most áll alkalmam új telefont venni, és én nagyon rákattantam a w300i-re. Megmondaná vki hogy mennyiért tud ilyet újjonan kártyafüggetlenül??? Jah és a fekete vagy az ezüstös a jobb??? Miért??? Piszkolódás, karcolódás szempontokból. Lehet cserélni az előlapot??? Jah és ez az "álhír" hogy lelassítja az 1gb memória ezt ki tapasztalta már hogy igaz??? A Vista tényleg rossz. Nekem xp van+vista kinézet+vista startmenü program. Egy g-portalos oldalról szedtem. Tehát légyszi válaszoljatok a kéréseimre. Köszy -
#483 én upgrade-eltem XP-ről vistára, nekem működik meghajtóként a W300i (nézz körül az SE oldalán, a SEUS-ból már jött ki vistás verzió, talán driverből is).. mondjuk inkább kártyaolvasóban szoktam másolgatni, az gyorsabb.
A Disc2phone meg véleményem szerint felesleges, egyszerűbb valami filekezelőben. -
#482 Ezért szar a vista. Szvsz vhogy kidobhatták volna piacra beta-ként, amig nem fejlesztenek ki rá normális programkoat és csak akkor kidobni fullon, teljes gőzerővel eladni. Max a Design-ért tenném fel a vistát, de hát az meg nem éri meg hogy szenvedsz vele mer jól néz ki.
Ilyenkor szokták mondani hogy a szépségért mekkő szenvedni -
#481 Valaki tudja hogy mükszik vista alatt a Disk2phone vista kompatibilis kéne... me nemtok felrakni semmit meg valami driver is kéne hozzá a vista hoz me nemigen isemeri fel a telom... -
TommyApu #480 Köszi srácok sokat segítettetek -
#479 dbPowerAmp - olvass vissza a fórumban, ott beszéltünk róla. -
#478 adnál egy linket a tömörítéshez?
a programhoz -
#477 256os jár hpzzá, 1 gigás van nekem. ez a belassulós legenda nem tudom honnan van, teljesen alaptalan - volt már többezer file a kártyán, és ugyanolyan gyorsan működött minden. a mobilarena fórumon használnak 2 gigást is, azzal sincs semmi baja. ha megfelelő m4a tömörítést használsz a vacak mp3 helyett, akkor már 512 is rengeteg, 1 giga meg tényleg mindenre elég. -
#476 256ot adtak hozzá elvileg. vagy 128at? nem is tudom.
Belerakhatsz akár 1 gb-osat is de nagyon le fog lassulni a telód. sztem 1 giga felett egyáltalán nem érdemes, de sztem 512 is elég. -
TommyApu #475 Sziasztok!
Nemrég vettem egy W300i telót a T-mobil-nál, és azt szeretném megtudni, hogy mekkora memória kártyát tud lekezelni. több helyen megpróbáltam utána olvasni, de mindenhol mást írnak. A T-mobile honlapján 512Mb, a SE honlapján 2GB a teló leírásában pedig 128Mb van feltüntetve.
Úgylátom hogy itt van tapasztalat ebben a témában.
Most akkor mi itt az igazság? -
ace26 #474 Dani. Pattanj fel az SE oldalra vagy bemásol...http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=hu&lc=hu&ver=4000&template=ps1_1_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10415
Innentől még te is megtudod csinálni..... -
Dani SE #473 heló! Megin én vok! az a helyzet,hogy kéne a w300i-mre kártyafüggetlenítő program... a múlkor esküszöm tudtam a web nevét ahonnan le lehetett volna tölteni csak számtek. órán voltam ott meg nincs usb :)))
Szóval?
Nem tudtok segíteni?
ELŐRE IS KÖSZI -
Dani SE #472 t-mobilos vagy? ha igen akkor rajta van Robie Williams? XD -
Dani SE #471 nem azér!nekem sem áll szándékomba :) csakhát az előző mobilom wapos volt ez meg xhtml-es :)) -
#470 hülye cleszek wapozni -
Dani SE #469 nah!kellett nekem vodafone-nál w300i-t venni! wap sincsen! qrva jó! :(
Mér?neked megy a wap??? -
#468 vodafone ügyfélszolgálat, esetleg személyesen? -
Dani SE #467 Heló! Kérlek segítsetek!
Van már vagy 2 hónapja egy w300i-m és NEM MEGY A WAP!
Már az egész fórumot végigolvastam!
Mindíg ezt írja ki:
1.Másodlagos fiókot használ?
2.ELLENŐRIZZE BEÁLLÍTÁSAIT.
Vodafone-os vok a SE honlapján a beállítások se segítettek!
Kinek mi a beállítása Vodefone-nál?
Nektek is megy a wap? Mert ha nem,akkor mit csináljak? Előre is köszi a választ!
-
gsm900 #466 W300i -hez keresek gyári elö és hátlapot esetleg komplett mobilt bontásragsm vétel -
thoomas #465 sztem ugyanaz van beállítva mindenütt. Végülis a hangzáson csak a hangszínszabályzóban lehet változtatni, ott pedig a mega bass van beállítva! És egyértelműen más a hangzás:S szal énsem értem...de nagyon fog hiányozni a régi füles:(:( -
skristof #464 biztos h be van állítva jól?
mert a füles ugyanaz csak a festés más. technikai különbség nincs köztük -
thoomas #463 na bevittem, kicserélték...aztmondták csak annyiban fog különbözni, h ezüst/szürke a fekete helyett...kipróbáltam és már az első pillanatba észrevettem h más hangzása van...eccerűen nincsen benne az a hihetetlenül jó basszus dinamika...szal a qrwa**************************!!!!:(:(
(de legalább kicserélték) -
thoomas #462 Megatta magát a füles bal oldala...:(:( holnap viszem t-online-ba...remélem gond nélkül kicserélik
de sztem egész sokáig bírta:D:D -
#461 mivel cserélél szoftot? és milyenre? lécci minden infot adj meg köszi -
skristof #460 na tegnap cseréltem szoftot.. mert a robiviliemsz eléggé idegelt.
valaki próbálta már a VPK-s függetlenítést?
esetleg más kamera meg egyéb szoftot érdemes rá tenni? ha igen, milyet? -
#459 aham, köszi :D -
#458 MyPhone Explorer könnyedén tud mindenfélét lementeni, a w300-hoz meg jár adatkábel, azzal nem gond a géphez kapcsolni. -
#457 :D
hákösssz :Dd
csak krva sok van :) nincs vmi program erre? -
#456 jobb egérgomb, uj szöveges dokumentum, és szépen elkezded gépelgetni ami fontos ;) fél óra alatt megvan -
#455 az SMS-eket lelehet menteni valahogy a telóról? mer nemszívesen törölném mindent, mer fontosak, aztán mindíg írja h megtelt a mappa töröljek :s