974
-
#574 nekem se lassú 1 gigás mem karitól... -
benssz #573 néhányan aggódnak hogy lassu lessz a telo. én vettem 2 gigás karit és van rajta 74 mega hely még. és egyáltalán nem lassú. -
#572 Enyém lassan 1.5 éves napiszinten használom mp3 hallgatásra, illetve telefonálásra, ritkábban fényképezés esetleg 1-2 játék....
Nálam is ez kezd előjönni, hogy nyomkodni kell a füles csatlakozóját a telefonba össze-vissza, mert hol szól-hol nem...
Egyébként működik tökéletesen. -
#571 Hát nálam pl h jobban odaszítom az egyik oldalon akkor szól mindenhol hol egyiken szól jobban hol másikon, (ill. nem az hogy jobban, hanem hogy kevésbé szól a másikon)
Csatlakozó, hangszoró, gumipárna,nagyábol enyi a gondom vele.
De hangszorót nem biztos hogy kilehet cserélni, mert alaplapra van integrálva.
Egyébként ha valaki úgy gondolkozik, hogyár/érték akkor szerintem jó telo. 25kHuf ért megérte (persze ezt majd akkor mondom ha még legalább egy évet kihuz gondok nélkül)
Sokszor több mindent tudok vele csinálni mint más a 70-80k-s telojával. Azzal meg nem érdemes foglalkozni aki az ár alapján ítélkezik, úgy hogy közben nem is ért hozzá. -
#570 nekem is. néha nem reagál rá, pedig be van dugva. Megmozgatom egy kicsit, és műxik:) -
#569 nálam a telo-headsett közötti csatlakozással van a baj. -
#568 nekem se mindig szól a headset :S
mindig meg kell igazgatni a dugót, h szóljon rendesen :S -
#567 lehet :C -
#566 Szerintem dobd be szervizbe soft. frissitésre, akkor automatikusan törlődik a telorol minden. (képeket meg a többi dolgot ugyis áttudod tenni karira, az alkalmazásokat meg majd feltelepited ujra)
Én ma vettem észre hogy gonddom van a csatlakozoval pár napja néztem semmi gond nem volt, most szarrá van kopva alig lehet kitapogatni hogy szoljon a headsett. :S igen sok gondom van már vele, jólenne ha még 1-1.5 évet kibirna... (aztán lehet hogy ez csak egy álom marad) -
#565 Szerintem az csak pannonnál van. -
#564 Hello!
Tudja valaki, hogy hogyan lehetne beállítani azt a telefonon, hogy kiírja, hogy melyik városban vagyok ? :)
előre is kössz -
ganti #563 Sziasztok.Tud valki segíteni a korlátozás feloldásában? -
Somika1 #562 Ja és azt elfelejtettem az előbb leírni hogy ha megnézem a játékok és alkalmazások mappának azt írja h fájlok száma:0
fálméret: 0 bájt.
Megpróbáltam feltelepíteni rá alkalmazásokat és játékokat is de ugyanazt írja mint az előbb(a művelet végrehajtása sikertelen). -
#561 pakold át a kártyára a játékokat, át lehet őket telepíteni, akkor felszabadul sok hely a gépen, talán nem lesz vele gond. (játéknál egyebek -> áthelyezés M.S.-re) -
#560 Hat gondolom mem kartyara gondoltal nem aksira. Kerdeses, mekkora a kartya merete, amugy orok szabaly, hogy nem szabad csurig tolteni a kartyat mert belassul a gep. Kell neki egy kis hely mindg. Torolj le mindent a kartyarol. A nem hasznalt cuccokat a telo memjebol es akkor mennie kell mindennek szepen. -
Somika1 #559 Heló
Nekem kb. szeptember óta van ilyen mobilom de van 1 elég nagy problémám:
rátöltöttem tucatnyi játékot és alkalmazást amitől egyre lassúbb lett és végül ha meg akarom nyitni az alkalmazásokat és játékokat azt írja hogy:,,a művelet végrehajtása sikertelen".Sajnos nem az aksira telepítettem a játékokat és alkalmazásokat,hanem a telefonra,így azzal sem érek el semmit ha formatálom a mem.kártyát.Kérlek segítsetek mert már nagyon kezdek kétségbe esni!
Köszi -
#558 Köszi, közben megtaláltam én is. -
#557 olvass vissza, volt szó róla a topicban. -
#556 Hali emberek, lenne egy kérdés. Valakinek van flashes themeje? Ha igen akkor hogy rakta fel, van valami extra ezekkel vagy ugyanúgy megy mint a sima themek.
Itt egy videó, hogy mire is gondolok konkrétan.
Flash Themes for w300i
Köszi a választ. -
#555 köszi ez jó lessz. -
#554 1év?
:'(
oktober végén vettem... eléggé túlléptem az egy évet akkor...
sűrgősen megprobálom még cseréltetni.
Egyébként a telóra 2 a tartozékra 1 év?
Hát igen hiába vigyázok rá, ez van használódik. -
#553 :D:D
ne aggódj :)
én már 5x voltam cserélni.. amugy meg 1 év van rá, de nekem azt mondták hgoy 1-2 hóval emgtoldják ha ennyire gondos..
én is vigyáztam rá nagyon, még a műanyag szart se tekertem le róla mégis meghalt..
ez van
-
TommyApu #552 http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html
Ezt az oldalt nézd meg! Én is innen szedtem le a video konverálót, és nekem frankón működik is. De azért ahogy CineDog mondaná egy kis "gyógyszer" hozzá :-) (GEARZEROGEARZEROGEARC949-B91E-00EB-94C2 vagy WHAT-DOYO-UWAN-TTOD-00CE-58F8-5D10-2F1A)hogy többé ne demo legyen.
Nekem is W300i -van és gond nélkül megy akár egy mozifilm is sztereóban. Ha kell akkor magyarításom is van hozzá.
Ja! Meg egy kis segítség: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=24&t=3296
Kellemes mozizást:-) -
#551 Pont ma probáltam ki én is. A gond az ele hogy 176* 144 -es felbontásal tud komvertálni...
w300 128*160-as Lekomvetál bármilyen hosszúságut, hang tökéletes, viszont a kép szaggat. Elég nagy a külömbség ezek és a Makayama progija között. (persze az 128*160-as méretre is komvertál). Viszont abbol nem találkoztam még se teljes verzióval. :(
#549: köszi, ki próbálom. -
#550 Köszi, ez jó hír, akkor benézek hozzájuk. :)
#547 irigyellek, nekem fogyó eszköz... pedig igyázok rá. -
#549 Én Acala 3GP Movies Free-t használok. -
#548 lehet kapni gumipárnát
haverom is elhagyta kapott ingyen T-mobile-tól :) -
#547 Támasztó gumipárnát meg kérdezgess meg néhány mobilos szervizben/bontóban, elég régi telefon már, hogy legyen nekik alkatrészként pár működésképtelen, ahonnan párszáz forintért odaadják neked azt a párnát (utána pillanatragasztóval rögzíted)
Headset nekem közel 2 év alatt még mindig az első van :) -
TommyApu #546 ImTOO 3GP Video Converter 3 Én ezt használom a filmekhez, és naygon tuti. -
#545 üdvözlet.
Tegnap ese vettem észre, hogy elveszett a telomról a 0 gomb alatt lévő kis "gumi párna"... bemennék megkérdezni tmobilnál hogy nem tudnak -e szerezni pofánröhögnének az biztos. Pedig nem véletlenül van az ott. Alatta van a mikrofon ami igy elég szépen tud koszosodni, meg a telefont ha lecsukom is kopik, karcolodik a kijelző felső része, meg persze ide-oda csuszkál a tető a gumipárna nélkül...
:(
na mind1
kérdésem az lenne ti mivel komvertáljátok a filmeket?
makayama sony e. media studio-t szoktam használni, de hamar lejár, van hogy 5 percet enged van hogy 45 percet is enged komvertálni, viszont kiváló a minősége.
egyéb:
hányszor cseréltettétek ti a headsett-et ki? ugyanis a 3-at is elhasználtam... akárhogy vigyázok rá, fogyóeszköz...
de most már pofa kell, hogy megint menyek cseréltetni... (kétszer cseréltettem)
Esetleg volt aki ennél is töbször cseréltette, menyi ideig van garancia a tartozékokra?
-
#544 Hajrá a fogyasztóvédelemnél, ez tényleg nem okés így, mert mindenhol azt írják, hogy kezeli.
A hivatalos memory stick support oldal is azt írja, hogy a w300i akár a 4 gigás kártyával is kompatibilis.
Nekem lassan 2 éve van már benne 1 gigás kártya, és gond nem volt még vele (SE gyártmány, de volt benne ismerős SanDisk 1 gigás kártyája is, azzal sem volt gond).
Ez az a pillanat, amikor tényleg indulni kell a fogyasztóvédelemhez, ezeket a leveleket tedd el, és kiegészítő információként meg lehet nekik mutatni, hogy a Sony oldala is és a SanDisk honlapon még a 4 gigást ajánlottként is tüntetik fel: W300i kompatibilitás
Ha nem lenne az, akkor nem csak a magyar SE képviseletnek kellene szólni, hanem a világszintű Sony központnak és a SanDisk világképviseletének is. -
TommyApu #543 Sziasztok!
Korábban már említettem, hogy godjaim vltak a telómmal. Én vettem hozzá egy 1GB-os memkarit, és azóta nem hajlandó a trló normálisan kezelni a rajta lévő adatokat. Megjegyezném a számítógép tökéletesen lát mindent a mi a kártyán van. szóval megállapítást nyert, hogy a teló nem tudja lekezelni a kártyámat. Még garis a teló is, és a kártya is, bár nrm ugyan ott vettem őket. A telót mát négyszer vittem vissza a szervízbe (Pécsi T-Mobile) de szoftver frissítésen kívül nem hajlandók ezdeni semmit sem a telóval. Ja és kétszer már volt a CIRMA (Elvileg hivatalos m) márkaszervízbe is bevizsgáláson, de ott sem csináltak vele semmit. Felvettem a kapcsolatot a SE magyarországi képviseletével, mire azt a választ kaptam tőlük idézem"Tisztelt Ügyfelünk,
A W300i telefon maximálisan 512 MB kártyát tud kezelni hibátlanul. Az ennél nagyobb méretű kártyáknál sajnos előfordulhat, hogy nem ismeri fel annak tartalmát.
Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com"
Ezek után ellátogattam a hivatalos honlapra, és mit aláltam? A W33i Teló 2GB memkátyát tud lekezelni.
Ezen felbőszülve írtam még néhány levelet d többekközött csak ezt a választ kaptam: "Tisztelt Ügyfelünk,
Valóban hibásan van az oldalon feltüntetve a kompatbilitás, pedig már jeleztük a problémát korábban is az illetékesek felé.
Természetesen ismét felhívjuk figyelmüket, és reméljük hamarosan kijavítják a hibát!
Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com"
Ennyivel le akartak rázni!
De Én nem hagyom magam! Most a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőséggel, illetve a jogászaimmal Tárgyalom az ügyet.
És hogy miért osztom meg veletek ezt?
Hát azért ,mert borzalmasan nagyot csalódtam ebben a cégben, és azért, mert hátha van valakinek egy jó tippje, hogy hogyan is lehetne kijavítani a készülékem hibáját?
Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett a hozzászólásom.
Ha valakit érdekel, hogy mi let az ügyemmel, vagy valami részletre kíváncsi akkor ítratok nekem!
-
endiboy #542 tudja valaki mi különbség van a R4EA031 és a R9A036-os szoftverek között? -
endiboy #541 probáltam mindent, végül most töltöttem rá új main-t, meg fs-t és jó lett :) -
#540 szokásos kikapcs-bekapcs, kártya ki-vissza, stb. megvoltak?
(meg esetleg egy szoftverfrissítés a SEUS-on át) -
endiboy #539 bekapcsoltam reggel a telot, zenét akartam hallgatni de nem látja a zenéket,képeke, játékokat se azt ami a memo card-on van, telefonállapotnál pedig kiirja, hogy mennyi szabad hely van rajta, olyan mintha nem akarná beolvasni,csengőhangoknál viszont látja zenéket, filekezelőbe meg semmi ..ötlet? -
#538 alapállapotban 0000 -
imirus #537 Hello
Mi a biztonsági kódja a w300i-nek, sajnos már nincs meg a kézikönyvem -
#536 az ilyen letiltások szolgáltatóhoz (vagyis a telefonszámhoz - SIM kártyához) tartoznak, nem a telefonhoz. hívd fel az ügyfélszolgálatot, és ott keresgélj utána, hogy milyen letiltások aktívak. -
imirus #535 Sziasztok
VAn egy kis gondom, amikor külföldre akarok telefonálni akkor azt írja ki, hogy a külföldi hívások le vannk korlátozva irjm be a kódot. Újonnan vettem a telefont és semmilyen kódot nem írtam be a telefonba, akkor mit kérhet?
Kérlek segítsetek!