974
-
#614 én nem tom de énis kíváncsi vagyok rá mert nincs kedvem 3k-t fizetni hogy be tudja rakni a simemet a telóba.. -
devilk #613 csak nem akartam ilyen nyíltan leírni, mert nem voltam vele tisztában hogy mennyire szoktatok ilyesmit kiírkákni fórumra. -
devilk #612 Nem loptam csak ki akarom függetleníteni:D:D -
#611 loptad és fel akarod törni? vagy mit, mert nem értelek. -
devilk #610 Helló mindenkinek!
A következő lenne a kérésem! Tudnátok nekem olyan progit mondani, vagy bármit, amivel meg tudnék "birkózni" a w300i-vel?
Ha igen, valaki dobjon már meg 1 privivel. THX! -
#609 Ja tényleg, most nézem, hogy nekem is oda megy xD
bocsi :D
de semmibe se tart, míg regizel... -
#608 hát nekem nem...
alul ott van, hogy Download, ha rákattintasz, egyből megy a letöltés... -
#607 ugyanoda megy:S -
#606 ittvane -
#605 nem tudom.
pedig én még annak idején rendesen letudtam tölteni a ThemeCreatort... -
#604 Akkor miért jön ez ha le szeretném tölteni a témaszerkesztő progit?
-
#603 nem kell... -
#602 ?? -
#601 köz? :P
Hátha valaki tudja... -
#600 LOL , hát nemtom :D minek kéne az ?:D:D -
#599 :D
amúgy létezik olyan JAVA alkalmazás, ami screenshotot készít a képernyőről? :D -
#598 én majd megkapom a telót meg fogom nézni , lessz benne 1000000nyitás biztos XD -
#597 -
#596 -
#595 12004 -
#594 kössz -
#593 idézet: " a navigációs billentyűvel (az a nagy kerek) megnyomod "jobbra" majd megnyomod a "*" gomobt majd "balra" "balra" "*" "balra" "*" "
nekem 6312 -.-'
06 novemberi a telo -
#592 A Lasyk oldalra regelni kell hogy tudjak letölteni valamit? -
#591 Ezt hol lehet megnézni h hányszor lett kinyitva ??O.o -
#590 :D -
#589 +fav
most veszek egy ilyet 10k-ért használtan :)) -
#588 Hello,lenne egy kérdésem:Lehet olyat csinálni ezzel a telóval,hogy pl az üzenetek mappát le szeretném kódolni vagy valami ilyesmi.hm? -
#587 nekem legelsőnek is nagyon könnyen lehúzódott...
(csak már az akksi tiszta csíkos a hátlaptól xD) -
#586 Próbálgatom, csak összejön, utána már könnyebben fog menni -
#585 elméletileg be se kell nyomni, csak simán lecsúsztatni... sokaknak elsőre nagyon nehezen megy.
próbáld meg úgy, hogy egyik tenyeredbe fogod a telefont, a másik kezednek meg az egész tenyérrészével tolod lefele (így a lehető legnagyobb területen mozdítod egyszerre a fedlapot hajlítás nélkül) -
#584 ahol a vókmen felirat van oda rakd rá a tenyered és ugy probáld,, nekem ugy sikerült. ha nem megy meg lemész a garázsba és ott az ütvefúró -
#583 És először hogy sikeredett? Mert ha megjön a memókari akkor valahogy leis kellene szednem :D -
#582 HA EGYSZER LEJÖN UTÁNA MÁR KÖNYÜ.NA DE ELÖSZÖR ÉN IS 10 PERCIG "BIRKOZTAM" VELE -
#581 Thx, már csak azt nem tudom hogyan szedjem le az akkufedelet :S -
#580 1 és 2 gigással is elmegy gond nélkül -
#579 A telefon maximálisan mekkora memóriakarit fogad? T-mobile-nál azt írják 512 MB-osat, de nagyobbat vehetek bele nyugodtan? -
#578 és mennyire bonyolult? mer garim már lejárt de én meg nem szeretném elbaszni a telefonom -.- -
endiboy #577 én igen, de annyira szerintem nem jó -
#576 én nem szeretném elcseszni a gariját... -
#575 valaki rakott már a telojára ilyen flash theme cuccost?