Sony Ericsson W300i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benny04
nekem se lassú 1 gigás mem karitól...

néhányan aggódnak hogy lassu lessz a telo. én vettem 2 gigás karit és van rajta 74 mega hely még. és egyáltalán nem lassú.
mycso
Enyém lassan 1.5 éves napiszinten használom mp3 hallgatásra, illetve telefonálásra, ritkábban fényképezés esetleg 1-2 játék....

Nálam is ez kezd elõjönni, hogy nyomkodni kell a füles csatlakozóját a telefonba össze-vissza, mert hol szól-hol nem...

Egyébként mûködik tökéletesen.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

gabo91
Hát nálam pl h jobban odaszítom az egyik oldalon akkor szól mindenhol hol egyiken szól jobban hol másikon, (ill. nem az hogy jobban, hanem hogy kevésbé szól a másikon)
Csatlakozó, hangszoró, gumipárna,nagyábol enyi a gondom vele.
De hangszorót nem biztos hogy kilehet cserélni, mert alaplapra van integrálva.

Egyébként ha valaki úgy gondolkozik, hogyár/érték akkor szerintem jó telo. 25kHuf ért megérte (persze ezt majd akkor mondom ha még legalább egy évet kihuz gondok nélkül)
Sokszor több mindent tudok vele csinálni mint más a 70-80k-s telojával. Azzal meg nem érdemes foglalkozni aki az ár alapján ítélkezik, úgy hogy közben nem is ért hozzá.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Benny04
nekem is. néha nem reagál rá, pedig be van dugva. Megmozgatom egy kicsit, és mûxik😊

gabo91
nálam a telo-headsett közötti csatlakozással van a baj.

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

Benny04
nekem se mindig szól a headset :S
mindig meg kell igazgatni a dugót, h szóljon rendesen :S

Benny04
lehet :C

gabo91
Szerintem dobd be szervizbe soft. frissitésre, akkor automatikusan törlõdik a telorol minden. (képeket meg a többi dolgot ugyis áttudod tenni karira, az alkalmazásokat meg majd feltelepited ujra)

Én ma vettem észre hogy gonddom van a csatlakozoval pár napja néztem semmi gond nem volt, most szarrá van kopva alig lehet kitapogatni hogy szoljon a headsett. :S igen sok gondom van már vele, jólenne ha még 1-1.5 évet kibirna... (aztán lehet hogy ez csak egy álom marad)

gabo91
Szerintem az csak pannonnál van.

Benny04
Hello!

Tudja valaki, hogy hogyan lehetne beállítani azt a telefonon, hogy kiírja, hogy melyik városban vagyok ? 😊
elõre is kössz

Sziasztok.Tud valki segíteni a korlátozás feloldásában?
Ja és azt elfelejtettem az elõbb leírni hogy ha megnézem a játékok és alkalmazások mappának azt írja h fájlok száma:0
fálméret: 0 bájt.
Megpróbáltam feltelepíteni rá alkalmazásokat és játékokat is de ugyanazt írja mint az elõbb(a mûvelet végrehajtása sikertelen).
Dzsini
pakold át a kártyára a játékokat, át lehet õket telepíteni, akkor felszabadul sok hely a gépen, talán nem lesz vele gond. (játéknál egyebek -> áthelyezés M.S.-re)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Old Joshua
Hat gondolom mem kartyara gondoltal nem aksira. Kerdeses, mekkora a kartya merete, amugy orok szabaly, hogy nem szabad csurig tolteni a kartyat mert belassul a gep. Kell neki egy kis hely mindg. Torolj le mindent a kartyarol. A nem hasznalt cuccokat a telo memjebol es akkor mennie kell mindennek szepen.

Heló

Nekem kb. szeptember óta van ilyen mobilom de van 1 elég nagy problémám:
rátöltöttem tucatnyi játékot és alkalmazást amitõl egyre lassúbb lett és végül ha meg akarom nyitni az alkalmazásokat és játékokat azt írja hogy:,,a mûvelet végrehajtása sikertelen".Sajnos nem az aksira telepítettem a játékokat és alkalmazásokat,hanem a telefonra,így azzal sem érek el semmit ha formatálom a mem.kártyát.Kérlek segítsetek mert már nagyon kezdek kétségbe esni!
Köszi
Old Joshua
Köszi, közben megtaláltam én is.

Dzsini
olvass vissza, volt szó róla a topicban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Old Joshua
Hali emberek, lenne egy kérdés. Valakinek van flashes themeje? Ha igen akkor hogy rakta fel, van valami extra ezekkel vagy ugyanúgy megy mint a sima themek.

Itt egy videó, hogy mire is gondolok konkrétan.
Flash Themes for w300i

Köszi a választ.

gabo91
köszi ez jó lessz.

gabo91
1év?
:'(
oktober végén vettem... eléggé túlléptem az egy évet akkor...
sûrgõsen megprobálom még cseréltetni.
Egyébként a telóra 2 a tartozékra 1 év?
Hát igen hiába vigyázok rá, ez van használódik.

zmeor
😄😄
ne aggódj 😊
én már 5x voltam cserélni.. amugy meg 1 év van rá, de nekem azt mondták hgoy 1-2 hóval emgtoldják ha ennyire gondos..
én is vigyáztam rá nagyon, még a mûanyag szart se tekertem le róla mégis meghalt..
ez van

leszarom a konfigod...

http://www.imtoo.com/3gp-video-converter.html
Ezt az oldalt nézd meg! Én is innen szedtem le a video konverálót, és nekem frankón mûködik is. De azért ahogy CineDog mondaná egy kis "gyógyszer" hozzá :-) (GEARZEROGEARZEROGEARC949-B91E-00EB-94C2 vagy WHAT-DOYO-UWAN-TTOD-00CE-58F8-5D10-2F1A)hogy többé ne demo legyen.
Nekem is W300i -van és gond nélkül megy akár egy mozifilm is sztereóban. Ha kell akkor magyarításom is van hozzá.
Ja! Meg egy kis segítség: http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=24&t=3296
Kellemes mozizást:-)
gabo91
Pont ma probáltam ki én is. A gond az ele hogy 176* 144 -es felbontásal tud komvertálni...
w300 128*160-as Lekomvetál bármilyen hosszúságut, hang tökéletes, viszont a kép szaggat. Elég nagy a külömbség ezek és a Makayama progija között. (persze az 128*160-as méretre is komvertál). Viszont abbol nem találkoztam még se teljes verzióval. 😞

#549: köszi, ki próbálom.

gabo91
Köszi, ez jó hír, akkor benézek hozzájuk. 😊

#547 irigyellek, nekem fogyó eszköz... pedig igyázok rá.

Benny04
Én Acala 3GP Movies Free-t használok.

allock
lehet kapni gumipárnát
haverom is elhagyta kapott ingyen T-mobile-tól 😊

#hhwnd

Dzsini
Támasztó gumipárnát meg kérdezgess meg néhány mobilos szervizben/bontóban, elég régi telefon már, hogy legyen nekik alkatrészként pár mûködésképtelen, ahonnan párszáz forintért odaadják neked azt a párnát (utána pillanatragasztóval rögzíted)
Headset nekem közel 2 év alatt még mindig az elsõ van 😊

ImTOO 3GP Video Converter 3 Én ezt használom a filmekhez, és naygon tuti.
gabo91
üdvözlet.

Tegnap ese vettem észre, hogy elveszett a telomról a 0 gomb alatt lévõ kis "gumi párna"... bemennék megkérdezni tmobilnál hogy nem tudnak -e szerezni pofánröhögnének az biztos. Pedig nem véletlenül van az ott. Alatta van a mikrofon ami igy elég szépen tud koszosodni, meg a telefont ha lecsukom is kopik, karcolodik a kijelzõ felsõ része, meg persze ide-oda csuszkál a tetõ a gumipárna nélkül...
😞

na mind1

kérdésem az lenne ti mivel komvertáljátok a filmeket?
makayama sony e. media studio-t szoktam használni, de hamar lejár, van hogy 5 percet enged van hogy 45 percet is enged komvertálni, viszont kiváló a minõsége.

egyéb:
hányszor cseréltettétek ti a headsett-et ki? ugyanis a 3-at is elhasználtam... akárhogy vigyázok rá, fogyóeszköz...
de most már pofa kell, hogy megint menyek cseréltetni... (kétszer cseréltettem)
Esetleg volt aki ennél is töbször cseréltette, menyi ideig van garancia a tartozékokra?

Dzsini
Hajrá a fogyasztóvédelemnél, ez tényleg nem okés így, mert mindenhol azt írják, hogy kezeli.
A hivatalos memory stick support oldal is azt írja, hogy a w300i akár a 4 gigás kártyával is kompatibilis.
Nekem lassan 2 éve van már benne 1 gigás kártya, és gond nem volt még vele (SE gyártmány, de volt benne ismerõs SanDisk 1 gigás kártyája is, azzal sem volt gond).
Ez az a pillanat, amikor tényleg indulni kell a fogyasztóvédelemhez, ezeket a leveleket tedd el, és kiegészítõ információként meg lehet nekik mutatni, hogy a Sony oldala is és a SanDisk honlapon még a 4 gigást ajánlottként is tüntetik fel: W300i kompatibilitás
Ha nem lenne az, akkor nem csak a magyar SE képviseletnek kellene szólni, hanem a világszintû Sony központnak és a SanDisk világképviseletének is.

Sziasztok!

Korábban már említettem, hogy godjaim vltak a telómmal. Én vettem hozzá egy 1GB-os memkarit, és azóta nem hajlandó a trló normálisan kezelni a rajta lévõ adatokat. Megjegyezném a számítógép tökéletesen lát mindent a mi a kártyán van. szóval megállapítást nyert, hogy a teló nem tudja lekezelni a kártyámat. Még garis a teló is, és a kártya is, bár nrm ugyan ott vettem õket. A telót mát négyszer vittem vissza a szervízbe (Pécsi T-Mobile) de szoftver frissítésen kívül nem hajlandók ezdeni semmit sem a telóval. Ja és kétszer már volt a CIRMA (Elvileg hivatalos m) márkaszervízbe is bevizsgáláson, de ott sem csináltak vele semmit. Felvettem a kapcsolatot a SE magyarországi képviseletével, mire azt a választ kaptam tõlük idézem"Tisztelt Ügyfelünk,

A W300i telefon maximálisan 512 MB kártyát tud kezelni hibátlanul. Az ennél nagyobb méretû kártyáknál sajnos elõfordulhat, hogy nem ismeri fel annak tartalmát.

Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com"
Ezek után ellátogattam a hivatalos honlapra, és mit aláltam? A W33i Teló 2GB memkátyát tud lekezelni.
Ezen felbõszülve írtam még néhány levelet d többekközött csak ezt a választ kaptam: "Tisztelt Ügyfelünk,

Valóban hibásan van az oldalon feltüntetve a kompatbilitás, pedig már jeleztük a problémát korábban is az illetékesek felé.
Természetesen ismét felhívjuk figyelmüket, és reméljük hamarosan kijavítják a hibát!

Köszönjük, hogy ellátogatott a Sony Ericsson honlapjára: www.sonyericsson.com"

Ennyivel le akartak rázni!
De Én nem hagyom magam! Most a Fogyasztóvédelmi Fõfelügyelõséggel, illetve a jogászaimmal Tárgyalom az ügyet.

És hogy miért osztom meg veletek ezt?
Hát azért ,mert borzalmasan nagyot csalódtam ebben a cégben, és azért, mert hátha van valakinek egy jó tippje, hogy hogyan is lehetne kijavítani a készülékem hibáját?

Bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett a hozzászólásom.
Ha valakit érdekel, hogy mi let az ügyemmel, vagy valami részletre kíváncsi akkor ítratok nekem!
tudja valaki mi különbség van a R4EA031 és a R9A036-os szoftverek között?

probáltam mindent, végül most töltöttem rá új main-t, meg fs-t és jó lett 😊

Dzsini
szokásos kikapcs-bekapcs, kártya ki-vissza, stb. megvoltak?
(meg esetleg egy szoftverfrissítés a SEUS-on át)

bekapcsoltam reggel a telot, zenét akartam hallgatni de nem látja a zenéket,képeke, játékokat se azt ami a memo card-on van, telefonállapotnál pedig kiirja, hogy mennyi szabad hely van rajta, olyan mintha nem akarná beolvasni,csengõhangoknál viszont látja zenéket, filekezelõbe meg semmi ..ötlet?

kuci06
alapállapotban 0000

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hello

Mi a biztonsági kódja a w300i-nek, sajnos már nincs meg a kézikönyvem

Dzsini
az ilyen letiltások szolgáltatóhoz (vagyis a telefonszámhoz - SIM kártyához) tartoznak, nem a telefonhoz. hívd fel az ügyfélszolgálatot, és ott keresgélj utána, hogy milyen letiltások aktívak.

Sziasztok

VAn egy kis gondom, amikor külföldre akarok telefonálni akkor azt írja ki, hogy a külföldi hívások le vannk korlátozva irjm be a kódot. Újonnan vettem a telefont és semmilyen kódot nem írtam be a telefonba, akkor mit kérhet?
Kérlek segítsetek!

kuci06
Itt a modding letöltõoldalon találsz rájuk függetlenítõ vkp-t, amit SeTool2 lite-val ingyen, usb kábellel fel tudsz rájuk tölteni.
Ez nem végleges függetlenítés, ha a firmware-t újraflasheled rajtuk, akkor a függetlenítés is elveszik. (de sajnos otthon ingyen csak ez lehetséges)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Sziaszok szoftver van egy w300i-m és egy k810i-m is szeretnék hozzájuk kártyafüggelenítõ programot vagy szoftvert lécccci segítsetek nagyon fontos lenne..elõre is köszönöm
jahm köszike észrevettem.. az a baj m4a -ba meg nemtok olyan szép tisztára konvertálni mint aac -be.. .aac 32kbps 44khz -be olyan tiszta minõséget kapok h nem igaz😊 viszont m4a -ba már kevésbé :S

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

kuci06
elvileg aac-t játszik le, vakójában azonban M4A formátumot olvas be!
Tehát arra kell átkonvertálni a zenét!

vagyis magyarul nem ismeri fel magát az aac -t... erre tud vki vmit segíteni,sorryka a tripla posztért 😊

mert ugye elvileg aac -t is játszik a teló...

Csáóka,BÚÉK mindenkinek! 😊
Lenne egy olyan kérdésem,hogy vettem egy W300i -t,és .aac formátumú hangfájlt másoltam rá,viszont nemjátsza le,csak küldés müxik.. van valami progi amivel felkell másolni,vagy van rá valami más megoldás?? Mert én total commanderrel az mp3 mappába felmásoltam,de nem igazán müxik 😞 vagy külön nyitni kell neki egy AAC mappát?? Köszönöm mindenkinek a segítséget elõre is!

Dzsini
Kész flash témák nincsenek, olyan bonyolult felpakolni rá, ahogy az a fórumban le van írva, és a garancia megszûnésével jár, mert elég alapszintû dolgokat módosít a telefonban.

köszi mindkettõtöknek a segízséget de sajna így sem fogtam fel h mit kell csinálni.<#confused>Igaz nekem w200i-m van,de hát az pontosan az mint a w300i... nah mindegy akkor olyan honlap kellene ahol már a kész témákat lehet letölteni!!! Ha vki td ilyet az légyszi SEGÍTSEN!!!!!!!!!!!!!!

KÖSZIKE!!!!<#help>
kuci06
pontosabban itt 😉
Flash Menük használata