Blacksite: Area 51

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Eleg erõs gépem van /Raid 0, C2D, 8800GTS/ de nálam is ilyen volt... ez egy xar, nem éri meg azt az 5 órát sem.

Amúgy meg az a KONZOLOS topik!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Csá!
Feltettem a játékot, nagyon szápen fut, viszont x idõközönként megakad 3x (ez nem tom mi lehet töltés vagy savingelés nemtom..) Ez nektek is igy van? Ha nem akkor orvosolni hogy lehetne? Pl amikor már vezetem a jeepet fél percenként elõjön és idegesitõ, nemhinném hogy a gépem szar, fullon van minden, átlag 60 fps min 41...

REALista
Szasztok.Végig lehet tolni a game-t kooperatív módban?

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

dinomano
gondolom egy 6200esen, 2gigas procival, 512 mega rammal elfelejthetem ezt a game-et... :-P Anno az elsö része tetszett PS2-ön; de ezt az ujat elegge lehuztak...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Nekem nem megy grrrrr!!!!!
1 gb memoriám van 256 mb memo és sajnos egy intel cel 2.4. a proci miatt, vagy ehezis kell dx10 de azt írja hogy dx9 is jó hozzá. minden simán ment addig amig el nem inditottam és újraindult <#falbav>
Épp most fejeztem be a játékot , hát elég bugyuta lett a vége , ráadásul ufók sem voltak benne, ez egy gyenge közepes játék, csak a grafikája miatt ér valamit.

hopp ez nem ide jön bocsesz
Zinaj
ajtot mivel nyitom?meik gomb?

i7 azt szevasztok :P

Soldiers
már fent van egy oldalon

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Eagle16
Nemszóltam, most látom hogy ez a konzolos topik :D

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Eagle16
No, ma jelenik meg a játék elvileg :)

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

DarkSector
Demo lesz?
És ha igen, akkor mikor?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Hú ez nagyon fasza lesz!!!

Doomista

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

Doomista

1etértek:S de azért aki probálta irjon h milyen! (gondolom gecijo lesz konzolon és jo nagy gépigénye lesz PC-n:S)

grebber
Probálta már valaki a demót ha igen milyen??

Next PC upgrade: 2022

DanRyu
Csak X360-ra jö<#rinya>n ebben a hónapban a demó! A PC-t meg le kell szarni igaz! Hát elmeg a Midway a jó büdös picsába.

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Doomista

grebber

Next PC upgrade: 2022

dinomano
Ahogy nálam is, szerintem nem menne a configomon rendesen a VISTA...igaz, ezen a configon a Blacksite sem... :-P Hehe... Eh, anno kitoltam PS2-ön az elsö részt, elvoltam vele de nem estem hasra töle...

Doomista
nekem 8,van xp-m is meg vistám is,a gépemrõl neis beszéljünk.
de remélem xpre jelenik meg minimum,elvégre sok embernél az lenne a fõ rendszer...

dinomano
hmmm... most neztem egy oldalt; de 2 egymasnak ellentmondo adat volt fenn...egyik oldalon WinXP-n is mehet a game, amsikon csak VISTA... és 2 giga-s PIV-et irtak minimumnak... :-| mast nem tok...

dinomano
Nem lesz kicsi gépigénye, annyi szent... :-| Nem tudom, h. PC-n multipaltform game-eket hogy skalazzak; ill. gondolom ez is valtozo; de fel kell keszülni legrosszabra...

DanRyu
Ok

Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung

Doomista
Még nemtudjuk

DanRyu
Na hát tudom is én, hogy milyen erös gépek a nextgen konzolok! Én PC-s gépigényre gondoltam.

dinomano
Igen... egy X360 vagy egy PS3... :-P

DanRyu
Gépigényét lehet már tudni?

Doomista

és most?:P

Doomista
ennyi info van rola,megnéztem,majd lesz késöbb több is ,majd azt is beelövöm ide ismét

vmi info?:P

ez mi? :D

Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi
sweech
hello kitty island adventure

"amit ismerek,az meg nem konkrétan FPS (bár kinézetre + irányitásra + minden egyébre az),de azzal játszani se mertem 6-7 orányi játék után"

neve?:P

soulhunter
hmmm... a képeket elnézve ez csak 1 HL1 bõr lesz, csak turbozott grafikával... legalábbis abban voltak rendkivül hasonlo modon összerakott izék (ellenségek)

"ismét egy gatyába csinálós FPS "
ismét? 1 gatyába csinálos FPS-t sem ismerek...
amit ismerek,az meg nem konkrétan FPS (bár kinézetre + irányitásra + minden egyébre az),de azzal játszani se mertem 6-7 orányi játék után :D

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

sweech
:D

Doomista
hát nem mondom hogy nem rövid :D
majd lesznek a következö héten sok videok képek,azt irták :)

jaja, egy egész popcorn elfogyott mire vegigneztem! :D

Doomista
wof :) valoságban durva lenne :) de teccik a video :)

ezt mind talaltam rola :D

Max 36
Ízlés és pofon,ugye;-) Mondjuk szivesen láttuk volna jópáran az EA Aliens témára épülõ FPS-ét jó pár évvel ezelõtt,.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Doomista
hát az elsõ résztõl sokkal jobb lesz azt hidd el nekem.

Életkor: 14-18 között
ertheto okokbol...

ColdFire
nm, órákat gondolkoztam rajta ^^

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Oldal 1 / 2Következő →