Blacksite: Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg az a KONZOLOS topik!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Feltettem a játékot, nagyon szápen fut, viszont x idõközönként megakad 3x (ez nem tom mi lehet töltés vagy savingelés nemtom..) Ez nektek is igy van? Ha nem akkor orvosolni hogy lehetne? Pl amikor már vezetem a jeepet fél percenként elõjön és idegesitõ, nemhinném hogy a gépem szar, fullon van minden, átlag 60 fps min 41...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
1 gb memoriám van 256 mb memo és sajnos egy intel cel 2.4. a proci miatt, vagy ehezis kell dx10 de azt írja hogy dx9 is jó hozzá. minden simán ment addig amig el nem inditottam és újraindult <#falbav>#falbav>
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
És ha igen, akkor mikor?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
de remélem xpre jelenik meg minimum,elvégre sok embernél az lenne a fõ rendszer...
Gépem:MSI K8N SLI Nvidia Nforce 4 | AMD Athlon 64 3500+ | Samsung SyncMaster 920N 19\" LCD/TFT | 2 GB DDR 400 Mhz | Gigabyte Geforce 8600 GTS 256 MB GDDR3 | 80GB Samsung
neve?:P
"ismét egy gatyába csinálós FPS "
ismét? 1 gatyába csinálos FPS-t sem ismerek...
amit ismerek,az meg nem konkrétan FPS (bár kinézetre + irányitásra + minden egyébre az),de azzal játszani se mertem 6-7 orányi játék után :D
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
majd lesznek a következö héten sok videok képek,azt irták :)
Isten most nem ér rá,segíthetek?
ertheto okokbol...
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.