64
Megjelenés: 2007 nyarán
-
#64 Eleg erős gépem van /Raid 0, C2D, 8800GTS/ de nálam is ilyen volt... ez egy xar, nem éri meg azt az 5 órát sem.
Amúgy meg az a KONZOLOS topik! -
shrike7973 #63 Csá!
Feltettem a játékot, nagyon szápen fut, viszont x időközönként megakad 3x (ez nem tom mi lehet töltés vagy savingelés nemtom..) Ez nektek is igy van? Ha nem akkor orvosolni hogy lehetne? Pl amikor már vezetem a jeepet fél percenként előjön és idegesitő, nemhinném hogy a gépem szar, fullon van minden, átlag 60 fps min 41... -
#62 Szasztok.Végig lehet tolni a game-t kooperatív módban? -
#61 gondolom egy 6200esen, 2gigas procival, 512 mega rammal elfelejthetem ezt a game-et... :-P Anno az elsö része tetszett PS2-ön; de ezt az ujat elegge lehuztak... -
dover85 #60 Nekem nem megy grrrrr!!!!!
1 gb memoriám van 256 mb memo és sajnos egy intel cel 2.4. a proci miatt, vagy ehezis kell dx10 de azt írja hogy dx9 is jó hozzá. minden simán ment addig amig el nem inditottam és újraindult -
timantes #59 Épp most fejeztem be a játékot , hát elég bugyuta lett a vége , ráadásul ufók sem voltak benne, ez egy gyenge közepes játék, csak a grafikája miatt ér valamit. -
ricsa008 #58 hopp ez nem ide jön bocsesz -
ricsa008 #57 Tapasz -
#56 ajtot mivel nyitom?meik gomb? -
#55 már fent van egy oldalon -
#54 Nemszóltam, most látom hogy ez a konzolos topik :D -
#53 No, ma jelenik meg a játék elvileg :) -
#52 Demo lesz?
És ha igen, akkor mikor? -
#51 BlackSite - area 51 trailers ! -
strebacom #50 Hú ez nagyon fasza lesz!!! -
#49 hír+videó -
Shenmue26 #48 Blacksite: Area51 ingame videó! -
#47 Ilyen lesz az első pálya :) -
csoola #46 1etértek:S de azért aki probálta irjon h milyen! (gondolom gecijo lesz konzolon és jo nagy gépigénye lesz PC-n:S) -
#45 Probálta már valaki a demót ha igen milyen?? -
#44 Csak X360-ra jön ebben a hónapban a demó! A PC-t meg le kell szarni igaz! Hát elmeg a Midway a jó büdös picsába. -
#43 és magyarul -
#42 Demoról info -
#41 Ahogy nálam is, szerintem nem menne a configomon rendesen a VISTA...igaz, ezen a configon a Blacksite sem... :-P Hehe... Eh, anno kitoltam PS2-ön az elsö részt, elvoltam vele de nem estem hasra töle... -
#40 nekem 8,van xp-m is meg vistám is,a gépemről neis beszéljünk.
de remélem xpre jelenik meg minimum,elvégre sok embernél az lenne a fő rendszer... -
#39 hmmm... most neztem egy oldalt; de 2 egymasnak ellentmondo adat volt fenn...egyik oldalon WinXP-n is mehet a game, amsikon csak VISTA... és 2 giga-s PIV-et irtak minimumnak... :-| mast nem tok... -
#38 Nem lesz kicsi gépigénye, annyi szent... :-| Nem tudom, h. PC-n multipaltform game-eket hogy skalazzak; ill. gondolom ez is valtozo; de fel kell keszülni legrosszabra... -
#37 Ok -
#36 Még nemtudjuk -
#35 Na hát tudom is én, hogy milyen erös gépek a nextgen konzolok! Én PC-s gépigényre gondoltam. -
#34 Igen... egy X360 vagy egy PS3... :-P -
#33 Gépigényét lehet már tudni? -
#32 NEW HÍR,TRAILER,PICTURE -
Hydroceph #31 és most?:P -
#30 ennyi info van rola,megnéztem,majd lesz késöbb több is ,majd azt is beelövöm ide ismét -
Hydroceph #29 vmi info?:P -
Hydroceph #28 ez mi? :D -
evikec22 #27 Sziasztok! ha valakinek van swap magic boot dvd-je vagy tudja hogy kell használni légyszi irjon privibe, vagy ide: [email protected] köszi -
#26 hello kitty island adventure -
Hydroceph #25 "amit ismerek,az meg nem konkrétan FPS (bár kinézetre + irányitásra + minden egyébre az),de azzal játszani se mertem 6-7 orányi játék után"
neve?:P